Vectra Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Nie , niania ze schroniska , bo takie lepiej znoszą samotność :diabloti: taka rodowodowa , to by jeszcze hodowlanke chciała zrobic i sie rozmnażać , nie , nie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Alicja']a jakby niania miała SWP i kurs kierownika wycieczek i placówek opiekuńczych :diabloti:to może być :razz::razz: cze Pracusiu -Rinusiu :multi::loveu: a SWP to co to ? :evil_lol::evil_lol: kurd kierownika wycieczek...hm mój pies by był wniebowięty :evil_lol: a co ? masz takowe? [quote name='Vectra']Nie , niania ze schroniska , bo takie lepiej znoszą samotność :diabloti: taka rodowodowa , to by jeszcze hodowlanke chciała zrobic i sie rozmnażać , nie , nie :evil_lol: haha oplułam monitor :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale byś je mogła sprzedać i zarobić :diabloti: jeszcze 35 minet muszę z Wami wytrzymać tutaj :diabloti: Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Rinuś']a SWP to co to ? :evil_lol::evil_lol: kurd kierownika wycieczek...hm mój pies by był wniebowięty :evil_lol: a co ? masz takowe? 2 letnie Studium Wychowania Przedszkolnego :angryy:......mam TE kursa :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Alicja']2 letnie Studium Wychowania Przedszkolnego :angryy:......mam TE kursa :diabloti: Hm....papiery dobre ,ale do TTB to raczej po spcjalizacji spesjalnej:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='Alicja']2 letnie Studium Wychowania Przedszkolnego :angryy:......mam TE kursa :diabloti: łoooł no nie pogadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: lubisz dzieci ? :cool3: [quote name='Bullila.nl']Hm....papiery dobre ,ale do TTB to raczej po spcjalizacji spesjalnej:evil_lol: specjaliozacji czy cosjaliozacji ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jestem w domku, ale musze iść się zaraz uczyć :placz: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Dobra to macie mnie qw tym kapelusz, który nie podobał się Brutiemu :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Moja sierota :loveu::evil_lol: ide zakuwać :p Quote
Alicja Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Rinuś']łoooł no nie pogadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: lubisz dzieci ? :cool3: wybiórczo :p specjaliozacji czy cosjaliozacji ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: miałam praktyki w Osrodku Specjalnym jestem w domku, ale musze iść się zaraz uczyć :placz: nie ić :diabloti: widziałam kapelusz :p;) Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 No jak mnie tutaj nie ma to pustką świeci okropnie :shake::shake: ale w pracy mam luzik :evil_lol: Quote
tusia. Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']powiedzmy, że jest średnio wygodna :p Szczerze, to jeszcze na niej nie spałam :evil_lol::razz: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Dzisiaj siedzę w pracy 11 h...a już mam dosyć a gdzie tutaj do 20?:shake: Apteki mnie dobijają... jedna kazała mi zadzwonić za minute...to zadzowniłam do niej za 5 min...odbiera telefon po czym mówi, że miałam zadzwonić za minutę i że teraz mam zadzwonić za 5 min...rzuca słuchawką...i od tamtej pory nie moge się do niej dobić :angryy: i Jak ja mam być zdrowa psychicznie w tej pracy ? Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']Dzisiaj siedzę w pracy 11 h...a już mam dosyć a gdzie tutaj do 20?:shake: Apteki mnie dobijają... jedna kazała mi zadzwonić za minute...to zadzowniłam do niej za 5 min...odbiera telefon po czym mówi, że miałam zadzwonić za minutę i że teraz mam zadzwonić za 5 min...rzuca słuchawką...i od tamtej pory nie moge się do niej dobić :angryy: i Jak ja mam być zdrowa psychicznie w tej pracy ? jak sie dodzwonisz to popros o PROZAK :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Bullila.nl']jak sie dodzwonisz to popros o PROZAK :evil_lol: Sama zadzowniła...odebrała moja i kumpela i ta baba z apteki ją tak zjebała, że masakra :angryy: A najlepsze jest jak aptekartka chce zrobić ze mnie idiotkę... pyta się np anafranil i ja mówię, że nie ma... na co Ona do mnie że jest tyylko mam dobrze poszukać...ja mówię, że nie mam takiej karty i że nie mamy...to ona mi zaczyna literować...no to mnie już wtedy ponosi i mówię, że znam nazwę leku i tępa nie jestem żeby mi literować... to wtedy babsko się zamyka,rzuca słuchawką po czym dzowni do kierowniczki i lecę na dywanik :diabloti: Nie lubię aptekarek :eviltong: Quote
aleb Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Rinuś to ty w jakiejś aptece pracujesz, czy jak? Znasz się na lekach, czy tylko ot tak cię przyjęli? :cool3: Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='aleb']Rinuś to ty w jakiejś aptece pracujesz, czy jak? Znasz się na lekach, czy tylko ot tak cię przyjęli? :cool3: Rinusiowa jest testerem lekow:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='aleb']Rinuś to ty w jakiejś aptece pracujesz, czy jak? Znasz się na lekach, czy tylko ot tak cię przyjęli? :cool3: Pracuuję jako telemarketer :eviltong: w hurtowni farmaceutycznej :diabloti: Troszkę znam się na lekach a co ? :razz: ostatnio wzięłam cupido max bo dawali za grosz :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']Rinusiowa jest testerem lekow:diabloti: Testjuę tylko niektóre...mam cupido max, ale nie mam z kim wykorzystać tego :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Nie wiem co za lek .....ale moge wziac z toba:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Bullila.nl']Nie wiem co za lek .....ale moge wziac z toba:evil_lol: "Suplement diety dla mężczyzn, oparty na składnikach pochodzenia naturalnego, ziołach, witaminach, wspomagający doraźnie sprawność seksualną i pozwalający uniknąć problemów z potencją. " :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Vectra Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Rinuś']Dzisiaj siedzę w pracy 11 h...a już mam dosyć a gdzie tutaj do 20?:shake: Apteki mnie dobijają... jedna kazała mi zadzwonić za minute...to zadzowniłam do niej za 5 min...odbiera telefon po czym mówi, że miałam zadzwonić za minutę i że teraz mam zadzwonić za 5 min...rzuca słuchawką...i od tamtej pory nie moge się do niej dobić :angryy: i Jak ja mam być zdrowa psychicznie w tej pracy ? [quote name='Rinuś']Sama zadzowniła...odebrała moja i kumpela i ta baba z apteki ją tak zjebała, że masakra :angryy: A najlepsze jest jak aptekartka chce zrobić ze mnie idiotkę... pyta się np anafranil i ja mówię, że nie ma... na co Ona do mnie że jest tyylko mam dobrze poszukać...ja mówię, że nie mam takiej karty i że nie mamy...to ona mi zaczyna literować...no to mnie już wtedy ponosi i mówię, że znam nazwę leku i tępa nie jestem żeby mi literować... to wtedy babsko się zamyka,rzuca słuchawką po czym dzowni do kierowniczki i lecę na dywanik :diabloti: Nie lubię aptekarek :eviltong: daj mi jej numer :diabloti: [quote name='Rinuś']"Suplement diety dla mężczyzn, oparty na składnikach pochodzenia naturalnego, ziołach, witaminach, wspomagający doraźnie sprawność seksualną i pozwalający uniknąć problemów z potencją. " :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: a masz tego typu problemy :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 hahhahhaha:evil_lol: w tym wieku...?:lol: e.....E....Rinusiowa.....piesa na spacerek wez:diabloti: Dobry:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Vectra']daj mi jej numer :diabloti: Serio chcesz jej nr? :loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a masz tego typu problemy :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: haha nie mam :diabloti: ale kiedyś dla ciekawości chciałam wziąć :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']hahhahhaha:evil_lol: w tym wieku...?:lol: e.....E....Rinusiowa.....piesa na spacerek wez:diabloti: Dobry:diabloti: no właśnie juz powoli się zbieram na ten spacer :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Wróciłam właśnie ze spacerku z vena&vivi z dogo :loveu: Ma 4 psy, ale na pierwszy spacer zabrała tylko jedną dożycę, żeby się psiaki zapoznały :p Spacer zaliczam do udanych i mam nadzieję, że będzie więcej takich :loveu: a to relacja: Obsesja :loveu: jest boska :loveu: i razem gonili się :loveu: :loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 To se psiaki pobiegaly:multi: Jakie ty masz piekne tereny na spacerki :cool3: Quote
Recommended Posts