Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie , niania ze schroniska , bo takie lepiej znoszą samotność :diabloti:
taka rodowodowa , to by jeszcze hodowlanke chciała zrobic i sie rozmnażać , nie , nie :evil_lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alicja']a jakby niania miała SWP i kurs kierownika wycieczek i placówek opiekuńczych :diabloti:to może być :razz::razz:

cze Pracusiu -Rinusiu :multi::loveu:
a SWP to co to ? :evil_lol::evil_lol:
kurd kierownika wycieczek...hm mój pies by był wniebowięty :evil_lol: a co ? masz takowe?
[quote name='Vectra']Nie , niania ze schroniska , bo takie lepiej znoszą samotność :diabloti:
taka rodowodowa , to by jeszcze hodowlanke chciała zrobic i sie rozmnażać , nie , nie :evil_lol:
haha oplułam monitor :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale byś je mogła sprzedać i zarobić :diabloti:

jeszcze 35 minet muszę z Wami wytrzymać tutaj :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']a SWP to co to ? :evil_lol::evil_lol:
kurd kierownika wycieczek...hm mój pies by był wniebowięty :evil_lol: a co ? masz takowe?

2 letnie Studium Wychowania Przedszkolnego :angryy:......mam TE kursa :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']2 letnie Studium Wychowania Przedszkolnego :angryy:......mam TE kursa :diabloti:
łoooł no nie pogadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
lubisz dzieci ? :cool3:

[quote name='Bullila.nl']Hm....papiery dobre ,ale do TTB to raczej po spcjalizacji spesjalnej:evil_lol:
specjaliozacji czy cosjaliozacji ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jestem w domku, ale musze iść się zaraz uczyć :placz:

Posted

[quote name='Rinuś']łoooł no nie pogadasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
lubisz dzieci ? :cool3:

wybiórczo :p
specjaliozacji czy cosjaliozacji ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
miałam praktyki w Osrodku Specjalnym

jestem w domku, ale musze iść się zaraz uczyć :placz:

nie ić :diabloti:

widziałam kapelusz :p;)

Posted

Dzisiaj siedzę w pracy 11 h...a już mam dosyć a gdzie tutaj do 20?:shake:

Apteki mnie dobijają...
jedna kazała mi zadzwonić za minute...to zadzowniłam do niej za 5 min...odbiera telefon po czym mówi, że miałam zadzwonić za minutę i że teraz mam zadzwonić za 5 min...rzuca słuchawką...i od tamtej pory nie moge się do niej dobić :angryy:

i Jak ja mam być zdrowa psychicznie w tej pracy ?

Posted

[quote name='Rinuś']Dzisiaj siedzę w pracy 11 h...a już mam dosyć a gdzie tutaj do 20?:shake:

Apteki mnie dobijają...
jedna kazała mi zadzwonić za minute...to zadzowniłam do niej za 5 min...odbiera telefon po czym mówi, że miałam zadzwonić za minutę i że teraz mam zadzwonić za 5 min...rzuca słuchawką...i od tamtej pory nie moge się do niej dobić :angryy:

jak sie dodzwonisz to popros o PROZAK :evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']jak sie dodzwonisz to popros o PROZAK :evil_lol:
Sama zadzowniła...odebrała moja i kumpela i ta baba z apteki ją tak zjebała, że masakra :angryy:
A najlepsze jest jak aptekartka chce zrobić ze mnie idiotkę...
pyta się np anafranil i ja mówię, że nie ma... na co Ona do mnie że jest tyylko mam dobrze poszukać...ja mówię, że nie mam takiej karty i że nie mamy...to ona mi zaczyna literować...no to mnie już wtedy ponosi i mówię, że znam nazwę leku i tępa nie jestem żeby mi literować...
to wtedy babsko się zamyka,rzuca słuchawką po czym dzowni do kierowniczki i lecę na dywanik :diabloti:

Nie lubię aptekarek :eviltong:

Posted

[quote name='aleb']Rinuś to ty w jakiejś aptece pracujesz, czy jak?
Znasz się na lekach, czy tylko ot tak cię przyjęli? :cool3:
Pracuuję jako telemarketer :eviltong: w hurtowni farmaceutycznej :diabloti:
Troszkę znam się na lekach a co ? :razz:
ostatnio wzięłam cupido max bo dawali za grosz :evil_lol:
[quote name='Bullila.nl']Rinusiowa jest testerem lekow:diabloti:
Testjuę tylko niektóre...mam cupido max, ale nie mam z kim wykorzystać tego :diabloti:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Nie wiem co za lek .....ale moge wziac z toba:evil_lol:
"Suplement diety dla mężczyzn, oparty na składnikach pochodzenia naturalnego, ziołach, witaminach, wspomagający doraźnie sprawność seksualną i pozwalający uniknąć problemów z potencją. "

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Dzisiaj siedzę w pracy 11 h...a już mam dosyć a gdzie tutaj do 20?:shake:

Apteki mnie dobijają...

[quote name='Rinuś']Sama zadzowniła...odebrała moja i kumpela i ta baba z apteki ją tak zjebała, że masakra :angryy:
A najlepsze jest jak aptekartka chce zrobić ze mnie idiotkę...
pyta się np anafranil i ja mówię, że nie ma... na co Ona do mnie że jest tyylko mam dobrze poszukać...ja mówię, że nie mam takiej karty i że nie mamy...to ona mi zaczyna literować...no to mnie już wtedy ponosi i mówię, że znam nazwę leku i tępa nie jestem żeby mi literować...
to wtedy babsko się zamyka,rzuca słuchawką po czym dzowni do kierowniczki i lecę na dywanik :diabloti:

Nie lubię aptekarek :eviltong:

daj mi jej numer :diabloti:
[quote name='Rinuś']"Suplement diety dla mężczyzn, oparty na składnikach pochodzenia naturalnego, ziołach, witaminach, wspomagający doraźnie sprawność seksualną i pozwalający uniknąć problemów z potencją. "

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
a masz tego typu problemy :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']daj mi jej numer :diabloti:
Serio chcesz jej nr? :loveu::loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a masz tego typu problemy :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:
haha nie mam :diabloti: ale kiedyś dla ciekawości chciałam wziąć :evil_lol:
[quote name='Bullila.nl']hahhahhaha:evil_lol: w tym wieku...?:lol:

e.....E....Rinusiowa.....piesa na spacerek wez:diabloti:

Dobry:diabloti:
no właśnie juz powoli się zbieram na ten spacer :diabloti:

Posted

Wróciłam właśnie ze spacerku z vena&vivi z dogo :loveu:
Ma 4 psy, ale na pierwszy spacer zabrała tylko jedną dożycę, żeby się psiaki zapoznały :p
Spacer zaliczam do udanych i mam nadzieję, że będzie więcej takich :loveu:

a to relacja:

Obsesja :loveu: jest boska :loveu:

i razem

gonili się :loveu:

:loveu: