C&B Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cuuudowny piesek:loveu: Moja koleżanka ma podobnego tylko , żę ma jakieś 11 miesiecy :) Słodki !:loveu::loveu:O wymizianie proszę :) Quote
Rinuś Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='Bullila.nl']Bylam tu:diabloti: wooow :evil_lol: chwalisz się czy żalisz? :diabloti: [quote name='łapeczek']maksik tez je za 3 ale po nim nic nie widac jak narazie ;] noo dobrze napisane, na razie :evil_lol: [quote name='Dobcia']Negro jest na BARFie i mu służy;) Ale już Haskowi nie, więc dostaje karmę, bo właśnie bardzo tył. Jednak sporo czasu mi zajęło, zanim się nauczyłam dobierać składniki itd;) Życzę powodzenia;) eeehhh ja tylko tak myślę...bo wiem ile z tym jest zachodu...dobieranie składników itd...póki co jesteśmy na karmie :p [quote name='furciaczek']Dziendobry:diabloti: ależ dzień dobry :diabloti: [quote name='Domka_Czika']Cuuudowny piesek:loveu: Moja koleżanka ma podobnego tylko , żę ma jakieś 11 miesiecy :) Słodki !:loveu::loveu:O wymizianie proszę :) Dziękuję :eviltong:wrócę z pracy to wymiziam :p jesssu w pracy zabraniają nam wchodzić na neta :placz: muszę ograniczać włażenie na dogo :roll: Quote
furciaczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Aj tam bedziesz sie szefa sluchac:eviltong::evil_lol: olej hihi Quote
Rinuś Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='furciaczek']Aj tam bedziesz sie szefa sluchac:eviltong::evil_lol: olej hihi olewam olewam, ale jak nam wyłączą neta to oszaleję tutaj chyba :shake: Quote
infers Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Rinuś'] jesssu w pracy zabraniają nam wchodzić na neta :placz: muszę ograniczać włażenie na dogo :roll: W pracy się pracuje:roll::diabloti:;) Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 heyo wam .... zapraszam do ewki i hakerka bo cos kiepsko idzie tam odkurzanie ;[ link jest w slowie wlazic ;] Quote
Alicja Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :hand: ........................................ Quote
furciaczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Na poczatku z BARFEm jest troche zamieszania ale zobaczysz ze z czasem nawet nie spojzysz w strone suchej karmy:evil_lol: No chyba ze akurat Brutusowi nie bedzie sluzyc :p Quote
apple Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hej tak jakoś zaszłam a tu mnie nikt nie wita, żadnych transparentów, konfetti nic! - normalnie nic:shake: :diabloti: Quote
KaRa_ Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Jak tam łapa biszkopta? zeszła opuchlizna ? Quote
anetta Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ktoś doniósł na Ciebie że siedzisz w necie? Właśnie, jak łapa? Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :hand: witanko ....prawie świąteczne :evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Rinuś']olewam olewam, ale jak nam wyłączą neta to oszaleję tutaj chyba :shake: Będziesz wiedziała co ja czuję siedząc w pracy nie mając neta i tak 8 h! :placz: właśnie jak łapa ? Quote
Rinuś Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='infers1995']W pracy się pracuje:roll::diabloti:;) toz przeciez pracuję :evil_lol: [quote name='Medorowa']Cze panienko:p:razz: elou :p [quote name='łapeczek']heyo wam .... zapraszam do ewki i hakerka bo cos kiepsko idzie tam odkurzanie ;[ link jest w slowie wlazic ;] joo kiedys wpadnę :evil_lol: [quote name='furciaczek']Na poczatku z BARFEm jest troche zamieszania ale zobaczysz ze z czasem nawet nie spojzysz w strone suchej karmy:evil_lol: No chyba ze akurat Brutusowi nie bedzie sluzyc :p pomyslę...zobaczę jeszcze :eviltong: [quote name='apple']Hej tak jakoś zaszłam a tu mnie nikt nie wita, żadnych transparentów, konfetti nic! - normalnie nic:shake: :diabloti: haha a taaa czego się spodziewała :diabloti: [quote name='KaRa_']Jak tam łapa biszkopta? zeszła opuchlizna ? hej,tak dostał antybiotyki,robiłam mu okłady i opuchlizna zeszła...dzisiaj nawet biegał ze swoją kochanką po deszczu :evil_lol: [quote name='anetta']Ktoś doniósł na Ciebie że siedzisz w necie? Właśnie, jak łapa? nie, nikt nie doniósł, sama się wkopałam :evil_lol: [quote name='Alicja']:hand: witanko ....prawie świąteczne :evil_lol::evil_lol: witam.jak to prawie/? :loveu: [quote name='Estera']Będziesz wiedziała co ja czuję siedząc w pracy nie mając neta i tak 8 h! :placz: właśnie jak łapa ? nie moga mi odciąć neta!!!!!!!!! jessu taka pogoda, że idzie się pochlastać :shake::shake::shake::shake::shake: zapomniałam o galerii nawet b:evil_lol: Quote
tusia. Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 yo!:d a gdzie pracujesz ze taka nudaa?:D Bruti, jest boooski! ; ) Quote
Rinuś Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Heloł :evil_lol: właśnie sama nałozyłam sobie farbę na głowę...ale przed tym ścięłam włosy ,również sama :evil_lol: jestem ciekawa jaki wyjdzie efekt końcowy hahaha :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='furciaczek']Pochwalisz sie nowa fryzura:cool3: yyy tego raczej fryzurą nie można nazwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale jutro Wam pokażę :eviltong: Quote
furciaczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Niemoge sie doczekac:diabloti::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Rinuś']Heloł :evil_lol: właśnie sama nałozyłam sobie farbę na głowę...ale przed tym ścięłam włosy ,również sama :evil_lol: jestem ciekawa jaki wyjdzie efekt końcowy hahaha :evil_lol: odważna jesteś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja bym się bała,że się oszpecę:evil_lol: no ale fryzjerzy w Toruniu nie są tacy drodzy,że aż taki akt desperacji?:lol: Quote
Recommended Posts