Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Bullila.nl']ee.......Rinusiowa nie mow ze pracujesz?:diabloti: jak lapeczka?;) hah pracuję :evil_lol: dzisiaj po 4 dniach poszłam do pracy ii...czuję się jak naćapana :evil_lol: jestem ciekawa co to będzie jak pójdę po 10 dniach do pracy :evil_lol: łapeczka lepiej...opuchlizna schodzi powolutku...jeszcze jutro na zastrzyk jedziemy :p już nie kuleje... będzie dobrze :p jakieś fotki chyba dam zaraz :cool3: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Śpiący Brutusek :p przymulony po kontuzji... Quote
furciaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A co on tak tylko do polowy wchodzil do tego jeziorka?? Plywac mu zabranialas czy co:eviltong::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='furciaczek']A co on tak tylko do polowy wchodzil do tego jeziorka?? Plywac mu zabranialas czy co:eviltong::evil_lol: właśnie po tym pogryzieniu nie chcial coś pływać...raz tylko popłynął za kijem a tak to stał w tym jeziorku jak taki czubuś... ale nadrobimy to jak wyzdrowieje :loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 I ta znowu mu kazala jajka chlodzic!!!! Maniaczka zimnych jajek czy co ???:diabloti: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg Quote
Rinuś Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Bullila.nl']I ta znowu mu kazala jajka chlodzic!!!! Maniaczka zimnych jajek czy co ???:diabloti: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg ale jemu nikt nie kazał tam stać :evil_lol: chyba na weekend pojadę gdzieś nad jezioro sama z Brutuskiem odpocząć :p Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Rinuś']ale jemu nikt nie kazał tam stać :evil_lol: chyba na weekend pojadę gdzieś nad jezioro sama z Brutuskiem odpocząć :pi jajka pochlodzic:evil_lol: Quote
anetta Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Rinuś też będzie chłodzić sobie jajka? :evil_lol: Quote
eria Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 ooo Rinusiowa ma jajka ??? :-o :diabloti: czego to się człowiek dowiaduje , ale nie martw się Kasiu, nikomu nie powiem:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 eria napisał(a):ooo Rinusiowa ma jajka ??? :-o :diabloti: czego to się człowiek dowiaduje , ale nie martw się Kasiu, nikomu nie powiem:evil_lol: Przecie i tak juz kazdy wieeee:eviltong::evil_lol: Quote
infers Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg Co on tylko do brzucha wlazł:roll::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Zabiję Was :diabloti: [quote name='anetta']Rinuś też będzie chłodzić sobie jajka? :evil_lol: [quote name='eria']ooo Rinusiowa ma jajka ??? :-o :diabloti: czego to się człowiek dowiaduje , ale nie martw się Kasiu, nikomu nie powiem:evil_lol: hah nie mam jajek :diabloti: co najwyżej jajniki :eviltong: [quote name='Bullila.nl']Przecie i tak juz kazdy wieeee:eviltong::evil_lol: proszę nie siać plotek :diabloti: [quote name='infers1995']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/115526/00000017.jpg Co on tylko do brzucha wlazł:roll::evil_lol: wcześniej wlazł cały, ale ŁAPA GO BOLAŁA TO POTEM STAŁ TYLKO I MOCZYŁ JAJKA :p 8:30 a ja siedzę w pracy :shake::shake: Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :roll:a Ozzy nie ma podszerstka ..... Co do Brutuska ... moim skromnym zdaniem to nie ograniczenie żarełka tylko ruch ... powiem na przykładzie Ozzulka ...nie raz dostałam na dogo , pw , czy gg zjebke ze Ozzy za gruby...mam to w rowie :diabloti:...Ozzy waży cały czas tyle samo , jest psem o mocnej kości .... a to jak wygląda zależy li tylko i wyłącznie od dawki ruchu jaką sięmu zaserwuje ...jakbyła cieżka zima i Ozzy śmigał po sniegu ....miał figurę jak modelka na wybiegu .... potem przyszła chlapa ....nabrał obłych kształtów .... latem to samo ..jak jest chłodniej łapie szlif , jak jest ciepło łapie kształty obłe ....a że jest psem nietemperamentnym i nie gania jak przysłowiowy kot z pęcherzem ...to też mi pasi ....to tyle :p cze Rinuś :multi::loveu: Quote
Rinuś Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Alicja']:roll:a Ozzy nie ma podszerstka ..... Co do Brutuska ... moim skromnym zdaniem to nie ograniczenie żarełka tylko ruch ... powiem na przykładzie Ozzulka ...nie raz dostałam na dogo , pw , czy gg zjebke ze Ozzy za gruby...mam to w rowie :diabloti:...Ozzy waży cały czas tyle samo , jest psem o mocnej kości .... a to jak wygląda zależy li tylko i wyłącznie od dawki ruchu jaką sięmu zaserwuje ...jakbyła cieżka zima i Ozzy śmigał po sniegu ....miał figurę jak modelka na wybiegu .... potem przyszła chlapa ....nabrał obłych kształtów .... latem to samo ..jak jest chłodniej łapie szlif , jak jest ciepło łapie kształty obłe ....a że jest psem nietemperamentnym i nie gania jak przysłowiowy kot z pęcherzem ...to też mi pasi ....to tyle :p cze Rinuś :multi::loveu: Ozzy to ma taką sierść ,która kocham bo wbija się wszędzie :diabloti: U nas jest podobnie jak z Ozzym...jak jest za ciepło to Bruitus w ogóle się nie rusza praktycznie...jedyne co może go skusić to woda...więc w miarę możliwości śmigamy nad wodę...na rowerze jeździmy wieczorkiem jak jest chłodniej,ale też nie codziennie... w zeszłym roku latem wyglądał bosko, ale to nie pracowałam i miałam mnóstwo czasu na jeżdzenie nad wodę...zabierałam go też na siatkówkę...a teraz...:shake: A to, że Brutus nie lata za wszystkim co się rusza to mnie akurat cieszy...bo jakbym miała takiego typowego Labka z ADHD to bym chyba się załamała...wystarczy, że widzę co moi znajomi przechodzą ze swoimi Labami :evil_lol::evil_lol: Wczoraj przekonałam rodziców żeby go nie dokarmiali bo jest za gruby...oczywiście chcieli mu wrzucić resztki pizzy do miski :shake: ale udało mi się ich złamać i zakazałam dokarmiania... Czyli jesteśmy na dobrej drodze :eviltong: Quote
Dobcia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Cześć:lol: To, że nie je będzie jadł resztek, na pewno wyjdzie mu na zdrowie;) A poza tym jest ślicznym psem, a jak jeszcze częściej pomoczy jajuszka w wodzie, to już w ogóle będzie dobrze:cool3::evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Dobcia']Cześć:lol: To, że nie je będzie jadł resztek, na pewno wyjdzie mu na zdrowie;) A poza tym jest ślicznym psem, a jak jeszcze częściej pomoczy jajuszka w wodzie, to już w ogóle będzie dobrze:cool3::evil_lol: tak w ogóle to myslę nad przejściem na BARF.... ale jeszcze dłuuugio będę nad tym intensywnie myslała...nie wiem czy to wyjdzie na lepsze Brutusowi... Quote
furciaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Na BARFIE wiele psow przybiera na wadze wiec trzeba uwazac i odpowiednio bilansowac skladniki;) Ale tez nie zawsze...Prezio je za 3 a chudy jak szkapa:shake: Quote
infers Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tinka:) napisał(a):cze kluchy:diabloti: Odezwała się nie klucha:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 maksik tez je za 3 ale po nim nic nie widac jak narazie ;] Quote
Dobcia Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Negro jest na BARFie i mu służy;) Ale już Haskowi nie, więc dostaje karmę, bo właśnie bardzo tył. Jednak sporo czasu mi zajęło, zanim się nauczyłam dobierać składniki itd;) Życzę powodzenia;) Quote
Recommended Posts