furciaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 eria napisał(a):powiem jedno - jak nie przywieziesz fot to masz wp********ol :diabloti: dokladnie to samo mialam pisac:loveu: I baw sie dobrze... wypij za moje zdrowie:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='apple']No w samą doope:evil_lol: jesteś niedelikatna :diabloti: [quote name='furciaczek']dokladnie to samo mialam pisac:loveu: I baw sie dobrze... wypij za moje zdrowie:evil_lol: ha ja tyle wypiję, że na wszystkich dogomaniaków będzie możn a podzielić :evil_lol: muszę uważać na mój plecaczek bo vódka i winko tam jest :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Zadzwonie zeby Ci przypomniec i upewnic sie ze sie dobrze bawisz:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='furciaczek']Zadzwonie zeby Ci przypomniec i upewnic sie ze sie dobrze bawisz:diabloti: Będę czekała z utęsknieniem :diabloti::loveu: Quote
furciaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Tylko zastanawiam sie czy zrozumie cos z Twojego belkotu... wkoncu z takim zasobnym plecaczkiem jedziesz:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Rinuś']jesteś niedelikatna :diabloti: z tego słyne:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 To ja jadę na zlot :multi::multi::multi::multi: posprzątajcie czasem tutaj :evil_lol::loveu::loveu: kocham Was :loveu: Quote
Dobcia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ...już tęsknimy:evil_lol: Baw się dobrze i nie upij do nieprzytomności:cool3: Quote
apple Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Alicja']pojechałaś już :razz::razz:ta też gdzieś wybywa:crazyeye: i to bez mojej zgody..............no apokalipsa:shake::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 czesc milego zlotu zycze .... i przystopuj troszke z winkiem ........;] Quote
Bullila.nl Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No czekamy na relacje ze zalotu:diabloti: Quote
teqquila Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Siemanko Rinus jak tam na zlocie :) :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 wróciłam :multi::multi::multi::multi::multi: Eria dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jutro chyba będą fotki bo nie mam siły już:eviltong: Quote
Rinuś Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Bullila.nl']Nie masz sily????:cool3: nie mam :evil_lol: Macie mojego "mordercę" :loveu: I spuchnięta łapka Brutusa po małej walce psów :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Znowu go do walk wystawiala:shake::placz: Biedny pieso:placz: :diabloti:Tesknilas co:eviltong:? Quote
Recommended Posts