Rinuś Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Tinka:)']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja po pewnej niedawnej nocy, podczas której też spałam ze 2-3h, musiałam po pierwsze trenować 2,5h bez przerwy+ dodatkowe 2x1,5h z przerwami, co wcale proste ani łatwe nie było, po drugie siedzieć do nocy i gadać z trenerką, coby z nią żyć dobrze i żeby kolejnego maratonu nie zrobiła:diabloti: fajnie było następnego dnia jak się na śniadanie zwlec nie mogłam i dostaliśmy karę 25kółek dookoła hotelu:loveu::evil_lol: to gdszie Ty byłaś? :crazyeye: [quote name='łapeczek']my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa udanych wakacji życzę :loveu: [quote name='furciaczek']Poczekaj do pazdziernika:cool3: No i ?? Przecież to norma:eviltong: dla Ciebie może i yo...:eviltong: ja muszę spać minimum 9 godzin :evil_lol: [quote name='Bullila.nl']Dobry:diabloti: doberek :evil_lol: od rana w pracy się kiszę...:shake: ledwo żyję...nie wyspałam się :placz: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Rinuś']to gdszie Ty byłaś? :crazyeye: dla Ciebie może i yo...:eviltong: ja muszę spać minimum 9 godzin :evil_lol: na obozie tanecznym z choreografką z You Can Dance:loveu::evil_lol: 9godzin? : O kiedy ty żyjesz? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Tinka:)']na obozie tanecznym z choreografką z You Can Dance:loveu::evil_lol: 9godzin? : O kiedy ty żyjesz? :evil_lol: ooo taniec :loveu: nagraj filmik jak tańczysz :cool3: no jak kiedy ? :evil_lol: trochę w dzień i trochę w nocy :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Rinuś']ooo taniec :loveu: nagraj filmik jak tańczysz :cool3: no jak kiedy ? :evil_lol: trochę w dzień i trochę w nocy :evil_lol: lepiej nie z moim słoniowym zadem:diabloti::evil_lol: chyba przez sen:razz: Quote
Alicja Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='furciaczek']Poczekaj do pazdziernika:cool3: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to se zrobie urlopa .....ale płakać nie będziemy :roll::evil_lol: cze Rinusiowa :multi:[/FONT] Quote
furciaczek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to se zrobie urlopa .....ale płakać nie będziemy :roll::evil_lol: [/FONT] Bedziemy plakac oj bedziemy...ze smiechu:diabloti::loveu: Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='furciaczek']Bedziemy plakac oj bedziemy...ze smiechu:diabloti::loveu: aż sie nam będą brzuszki trzęśli :p Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Wszędzie łażę tylko nie u siebie :evil_lol::evil_lol: a co Wy będziecie się śmiać co ? :evil_lol::evil_lol: mogę się posmiać z Wami ? :cool3::cool3: Quote
Bullila.nl Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 przecie ja sienie smieje:loveu: wlasnie wlazlam:cool3: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Bullila.nl']przecie ja sienie smieje:loveu: wlasnie wlazlam:cool3: płaczesz? [quote name='deer_1987']nie wszedzie.. u nas ne bylas:P a no nie byłam :evil_lol: idę do domku i biorę Brutusa na rower...mam nadzieję, że jest chłodniej... Quote
taxelina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 u nas jeszcze nie jest chlodniej.. milego spaceru!!! ;) Quote
Bullila.nl Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Tak,placze:placz: bo u Bullitka nie bylas,juz dlugo:mad: :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Widziałam zdjęcie trumienne :diabloti: Quote
furciaczek Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja']aż sie nam będą brzuszki trzęśli :p Ale ja chuda jestem i niema mi sie co trzasc:placz: [quote name='Rinuś']Wszędzie łażę tylko nie u siebie :evil_lol::evil_lol: a co Wy będziecie się śmiać co ? :evil_lol::evil_lol: mogę się posmiać z Wami ? :cool3::cool3: Ciebie tez mam zamiar nawiedzic, wkoncu to rzut beretem od Ciechocinka:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Alicja']wypiję za Twojego płomyczka :pepsi: dziękuję :loveu: [quote name='Kinia']Cześć! Płomyczek pierwsza klasa! ha wiem :evil_lol: [quote name='furciaczek']Ale ja chuda jestem i niema mi sie co trzasc:placz: Ciebie tez mam zamiar nawiedzic, wkoncu to rzut beretem od Ciechocinka:diabloti: też chcę być chuda!! właśnie się odchudzam...glód zjada mnie od środka :placz: a wpoadaj :evil_lol: my czekamy :loveu: [quote name='Bullila.nl']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty z cze go się cieszysz? :cool3: jesso dzisiaj w pracy siedzę do 24 :roll: będziecie ze mną siedzieć do tej godziny? nie pozwolicie mi zasnąć ? :placz: Quote
Recommended Posts