furciaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś'] jesssso ,ale mam kaca :roll::diabloti: I dobrze Ci tak:eviltong::evil_lol: Quote
*Monia* Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Witam pijaczko :eviltong:. Powiem ci, że nigdy nie miałam kaca, więc nawet ci współczuć nie będę :lol!:. Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Jadę nad jeziorko smazyć dupkę i leczyć kaca :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Cześć świecąca obróżko:loveu: A będą fotki znad wody?:cool3: Quote
Bullila.nl Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś'] jesssso ,ale mam kaca :roll::diabloti: Czesc pijaczko:diabloti: dobrze Ci tak:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Trzeba było tyle nie pić :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś'] jesssso ,ale mam kaca :roll::diabloti: Łącze się z tobą w bólu:roll::roll: Quote
Bullila.nl Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Medorowa napisał(a):Łącze się z tobą w bólu:roll::roll: samarytanka czy jak??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahha:diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 dobrzeee :diabloti: ja tam kaca nie miałam i mieć nie zamierzam : P chyba, że moralnego Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='*Monia*']Witam pijaczko :eviltong:. Powiem ci, że nigdy nie miałam kaca, więc nawet ci współczuć nie będę :lol!:. haha ne wiesz co tracisz nie mając kaca :evil_lol: [quote name='furciaczek']I dobrze Ci tak:eviltong::evil_lol: [quote name='Bullila.nl']Czesc pijaczko:diabloti: dobrze Ci tak:evil_lol: ale Wy mnie kochacie :diabloti: [quote name='Kinia']Cześć!..............:) heloł :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Trzeba było tyle nie pić :evil_lol: Mądry Polak po szkodzie :evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']Łącze się z tobą w bólu:roll::roll: nooo chociaż ktośik :multi::loveu: [quote name='Tinka:)']dobrzeee :diabloti: ja tam kaca nie miałam i mieć nie zamierzam : P chyba, że moralnego haha moralnego..to co Ty wyprawiałaś ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: weszłam do wody i od razu kacyk mi przeszedl :evil_lol: Brutus tak za mna szarpnął się na smyczy, że zerwał obrożę :evil_lol: tzn klips się odpiął, ale obroża żyje :evil_lol: ja ogólnie nie chciałam brac Brutusa, ale mamusia się uparła...nie wiem co się jej stało..:evil_lol::roll: to ja poszłam na rower wodny na 2 h a ona siedziała z Brutim haha:diabloti: mam fotyy, ale za dużo Brutusa na nich nie ma :evil_lol: jutro je wstawię, bo bateria padła i właśnie się ładuje...:roll: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś'] haha moralnego..to co Ty wyprawiałaś ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale kiedy? :shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [FONT=Arial]a nie chciałabyś tak klinika na kaca :roll:...nie mam z kim zapić smutków :roll:[/FONT] Quote
*Monia* Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś']haha ne wiesz co tracisz nie mając kaca :evil_lol: Ale ni powiedziałam, że nigdy nie piłam :evil_lol:. Nawet jak wypiłam dosyć dużo to następnego dnia wstaję żywa i nic mi nie dolega, objawów zwiększonego pragnienia również brak :cool3:. [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a nie chciałabyś tak klinika na kaca :roll:...nie mam z kim zapić smutków :roll:[/FONT] Ja bym chętnie zapiła wkurzenie się na TZa :roll: Quote
basia bonnie Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Haha no co wakacje są to Kasia szaleje :evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Tinka:)']ale kiedy? :shake: :diabloti: a kiedy miałaś moralnego ? :cool3: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a nie chciałabyś tak klinika na kaca :roll:...nie mam z kim zapić smutków :roll:[/FONT] Aluu co siem staneło? leće do ciebie się dowiedziec... [quote name='*Monia*']Ale ni powiedziałam, że nigdy nie piłam :evil_lol:. Nawet jak wypiłam dosyć dużo to następnego dnia wstaję żywa i nic mi nie dolega, objawów zwiększonego pragnienia również brak :cool3:. Ja bym chętnie zapiła wkurzenie się na TZa :roll: taaaa ah Ci TZci :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Haha no co wakacje są to Kasia szaleje :evil_lol::evil_lol: haha a jak :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś']a kiedy miałaś moralnego ? :cool3: nie miałam HA! :diabloti: przynajmniej nie przypominam sobie:razz: Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='Tinka:)']nie miałam HA! :diabloti: przynajmniej nie przypominam sobie:razz: haha własnie :evil_lol: nie pamiętasz :diabloti: idę spać bo ledwo żyję ...buziaki kochani :loveu: Quote
*Monia* Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Nie za wczesna godzina na spanie? :razz: Przecież to dopiero wieczór :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='*Monia*']Nie za wczesna godzina na spanie? :razz: Przecież to dopiero wieczór :eviltong: Spałam tylko 3 h.. :razz: Quote
*Monia* Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Trzeba było tyle nie imprezować, albo rano się wyspać :eviltong:. Ja się tak mądrzę, bo ja w nocy siedzieć mogę, a rano bez względu na wszystko przed 10 jestem nie do życia :evil_lol:. Nawet jak ta 10 jest po dziesięciu godzinach snu ;) Quote
Unbelievable Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Rinuś']haha własnie :evil_lol: nie pamiętasz :diabloti: idę spać bo ledwo żyję ...buziaki kochani :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Rinuś']Spałam tylko 3 h.. :razz: ja po pewnej niedawnej nocy, podczas której też spałam ze 2-3h, musiałam po pierwsze trenować 2,5h bez przerwy+ dodatkowe 2x1,5h z przerwami, co wcale proste ani łatwe nie było, po drugie siedzieć do nocy i gadać z trenerką, coby z nią żyć dobrze i żeby kolejnego maratonu nie zrobiła:diabloti: fajnie było następnego dnia jak się na śniadanie zwlec nie mogłam i dostaliśmy karę 25kółek dookoła hotelu:loveu::evil_lol: Quote
łapeczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa Quote
furciaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a nie chciałabyś tak klinika na kaca :roll:...nie mam z kim zapić smutków :roll:[/FONT] Poczekaj do pazdziernika:cool3: [quote name='Rinuś']Spałam tylko 3 h.. :razz: No i ?? Przecież to norma:eviltong: Quote
Recommended Posts