*Monia* Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Czekamy z niecierpliwością :razz:. Nie pojechałam nigdzie jednak i tydzień jeszcze będę cię dręczyć :diabloti:. Miałaś mieć weekend wolny od mojego marudzenia ale TZ mnie wkurzył i oto jestem nadal w domu przed kompem :evil_lol:. I prosiłabym o fotki agilitującego Brutuska (pańcia hopająca też może być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
basia bonnie Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/104008/00000002.jpg Hahah ta fota jest powalająca :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Talia']Jedziecie pewnie do bydgoszczy? My chyba zaczniemy kurs od września.Ciekawe czy Tince się spodoba.. nom w bydg :p [quote name='anetta']Czekam na relacje z agility :p [quote name='*Monia*']Czekamy z niecierpliwością :razz:. Nie pojechałam nigdzie jednak i tydzień jeszcze będę cię dręczyć :diabloti:. Miałaś mieć weekend wolny od mojego marudzenia ale TZ mnie wkurzył i oto jestem nadal w domu przed kompem :evil_lol:. I prosiłabym o fotki agilitującego Brutuska (pańcia hopająca też może być :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) hahaah chyba się Zastrzelę :flaming: hopająca ja też będę :evil_lol: pomaluje sobie paznokcie i już wstawiam fotki :loveu: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Foty nie są mistrzowskie, bo robił je mój brat :diabloti: to najpierw hopki :p tunel Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 slalom kładka czy jak to tam się zwie :evil_lol: drugi tunel Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 a tutaj odwiedziliśmy po treningu Myślęcinek...Brutusek musiał się wykąpać...zasłużył :loveu: Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 a tutaj budujący się nowy stadion żuzlowy :multi: będzie wypasisty :evil_lol: koooniec...nacieszcie się bo, teraz nie będzie kilka dni fot :evil_lol: Quote
Cerber Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 hehehe swojskie klimaty, ehhh kiedy my tam byliśmy :P:P:P super foty :) Brutusek sobie świetnie radzi widzę :) Quote
*Monia* Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Wiedziałam że będziesz skakała :evil_lol:. Fotki naprawdę świetne :loveu::loveu:. Pierwsza i druga the best. Nie wiadomo kto kogo zachęcał do skakania :evil_lol::evil_lol:. Quote
Rinuś Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Idę spać, bo padam na ryj... dobranoc :loveu: Quote
aleb Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Fajnie, że ćwiczycie agility :) Brutusek dzielny, że wszedł za pierwszym razem do tunelu :loveu: Quote
Matusz Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 super, że zaczęliście trenować agility :) ja na razie nie mam z kim... hej:multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 :razz:[FONT=Arial]:razz:i jak było ...jak ...no pisaj :p doberek :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='aleb']Fajnie, że ćwiczycie agility :) Brutusek dzielny, że wszedł za pierwszym razem do tunelu :loveu: nie aż tak za pierwszym :evil_lol: ale za 3 juz pięknie wchodzil :p [quote name='Matusz']super, że zaczęliście trenować agility :) ja na razie nie mam z kim... hej:multi::loveu::multi: noo trzeba dojeżdżać... [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial]:razz:i jak było ...jak ...no pisaj :p doberek :multi::multi::multi:[/FONT] doberek :multi::loveu: było super :loveu: byłam ja i taka Pani i jej córka z Wihippetem...się okazało , że się znamy ze spacerków w Toruniu :evil_lol: Brutus kuma wszystko, ale jest leniwy :evil_lol::eviltong: no i ciepło było...a jak jest gorąco to jemu średnio się chce robić cokolwiek :evil_lol: Dostaliśmy nakaz schudnięcia :evil_lol: niestety, ale mi weekendy nie pasują to będziemy jakoś inaczej umawiać... hmm troszkę kasy na to wydam...chyba czas zacząć zbierać...:roll: Quote
Rinuś Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Bullila.nl']:diabloti: a gdzie 10 znaków? :roll::cool1: Quote
taxelina Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Matusz']ja na razie nie mam z kim... znam jamniki ktore uwielbiaja agility ;) Quote
Rinuś Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='deer_1987']znam jamniki ktore uwielbiaja agility ;) Chodziło chyba bardziej ,że nie ma gdzie?:eviltong: eee byłam na "Wollym" w kinie :evil_lol: myślałam , że będzie lepszy :roll::eviltong: Quote
Rinuś Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Idę na imprezę :evil_lol: buziaki :loveu: Quote
anetta Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Widziałam skaczącą Rinusiową i Brutusa :multi: Fajnie!! A jak mu się podobało? A whippet to też początkujący? Quote
Rinuś Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 [quote name='anetta']Widziałam skaczącą Rinusiową i Brutusa :multi: Fajnie!! A jak mu się podobało? A whippet to też początkujący? tak,whippet też początkujący :eviltong: jesssso ,ale mam kaca :roll::diabloti: Quote
Recommended Posts