Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Matusz napisał(a):
i came back :eviltong:

a nie come ? :evil_lol::evil_lol:
Kinia napisał(a):
Tak długo? Ja bym nie wytrzymała...

ktoś musi pracować na Brutusa :eviltong:
Matusz napisał(a):
ja do 1 w nocy...:roll:

a ile h pracujesz dziennie? :cool3:

Posted

Rinuś napisał(a):
a nie come ? :evil_lol::evil_lol:

a ile h pracujesz dziennie? :cool3:

come back to wracam:p sprawdziłem w słowniku i jest came back - czyli wróciłem:cool1:

a to różnie, najmniej 8, przeważnie 9-10

Posted

Witam pracusie, gryzonie, ci z dziurami i bez :evil_lol:. Ja lekarza nie ugryzłam, pracę mam 24 na dobę i ogólnie jest super :evil_lol:. Moja awersja do dentystów zaczęła się gdy mną takowy rzucił o fotel, bo mleczaka nie dałam sobie wyrwać :roll:. Straszne przeżycie :shake:. Wcześniej mnie ganiał po gabinecie, a ja zwiewałam dookoła fotela. Bachor ze mnie był niedobry :diabloti:.

Widzę, że i angielskiego się uczycie, a ja mam wakacje i od studiów odpoczywam, więc po angielskiemu się wymądrzać nie będę ;).

I'm back powinno być :razz:.

Posted

my na szczescie praca od 7:45 - o tej porze wychodzimy do pracy ale dojazd zajmuje ponad godzine wiec przed 9 w pracy i ok 12 wychodzimy i w najlepszym wypadku po 13 w domu - tak wiec czlowiek na reszte dnia na cos

Posted

Matusz napisał(a):
come back to wracam:p sprawdziłem w słowniku i jest came back - czyli wróciłem:cool1:

a to różnie, najmniej 8, przeważnie 9-10

a to gdzie Ty pracujesz?bo mnie chyba opminęło coś :eviltong:

*Monia* napisał(a):
Witam pracusie, gryzonie, ci z dziurami i bez :evil_lol:. Ja lekarza nie ugryzłam, pracę mam 24 na dobę i ogólnie jest super :evil_lol:. Moja awersja do dentystów zaczęła się gdy mną takowy rzucił o fotel, bo mleczaka nie dałam sobie wyrwać :roll:. Straszne przeżycie :shake:. Wcześniej mnie ganiał po gabinecie, a ja zwiewałam dookoła fotela. Bachor ze mnie był niedobry :diabloti:.

Widzę, że i angielskiego się uczycie, a ja mam wakacje i od studiów odpoczywam, więc po angielskiemu się wymądrzać nie będę ;).

I'm back powinno być :razz:.

hHA musiałaś dowalić swoje 2 grosze odnośnie angielskigo nie ? :evil_lol:
a Ty niegrzxeczna dziewczynkja to jesteś do dzisiaj :diabloti:
deer_1987 napisał(a):
my na szczescie praca od 7:45 - o tej porze wychodzimy do pracy ale dojazd zajmuje ponad godzine wiec przed 9 w pracy i ok 12 wychodzimy i w najlepszym wypadku po 13 w domu - tak wiec czlowiek na reszte dnia na cos

eee to bomba ...masz cały dzień praktycznie...
ale ja wstawać rano nie znoszę :shake:

Posted

Małymi literkami napisałam przecież :eviltong:. Mam wakacje i odpoczywam chwilowo od nadmiaru angielskiego ;).
A teraz to ja już grzeczna dziewuszka jestem- siedzę w domciu i chodzę na spacerki. Na dyskoteki nie chodzę chwilowo[SIZE=2] [SIZE=3]i ogólnie dobrze się zachowuję. Nie kłóce się też z nikim [SIZE=1]prawie[SIZE=3].

A teraz żądam zdjęć :diabloti::mad::mad::mad:.

Posted

*Monia* napisał(a):
Małymi literkami napisałam przecież :eviltong:. Mam wakacje i odpoczywam chwilowo od nadmiaru angielskiego ;).
A teraz to ja już grzeczna dziewuszka jestem- siedzę w domciu i chodzę na spacerki. Na dyskoteki nie chodzę chwilowo[SIZE=2] [SIZE=3]i ogólnie dobrze się zachowuję. Nie kłóce się też z nikim [SIZE=1]prawie[SIZE=3].

A teraz żądam zdjęć :diabloti::mad::mad::mad:.

oo to wiem do kogo uderzać jak czegoś nie rozumiem po ANgielsku:evil_lol::evil_lol:

fot nie będzie bo NIE MA MNIE W DOMU :diabloti:

Posted

Rinuś napisał(a):
eee to bomba ...masz cały dzień praktycznie...
ale ja wstawać rano nie znoszę :shake:

tylko ze to 6 dni w tygodniu - w weekendy wstajemy przed 7, w tyg mozemy troche dluzej pospac az do 7:30 na spacer z psiakami i do pracy szybko ;)

ja szczerze mowiac czekam na koniec wakacji.. 18 sierpnia zaczynam szkole - tutaj sie zaczyna w 3 tyg sierpnia i konczy w pierwszym tyg czerwca - tyle samo dni (mniej wiecej) co w pl, tylko ze wczesniej zaczynamy i wczesniej konczymy

a czemu czekam? bo zaczyna mnie wkurzac ta praca, wstawianie i zmeczona po niej jestem.. w szkole - taki odpowiednim dla doroslych - bede miec 4 dni w tyg od 12 do 13 hahaha i dwa kursy na dystans - ok tutaj sie trzeba bedzie przylozyc wiec fajnie ze mam tylko po jednej godznie dziennie w szkole to luzik ;) i to jest dobre ze sie dostaje kase za chodzenie do szkoly - jak sie duzo nie opuszcza - i mozna tez od nich jakby pozyczyc i potem splacac jak sie juz zarabia wystarczajaco. ja biore i to co sie nalezy iu pozyczke, inaczej bysmy sie nie utrzymali.. prace mam na stale w weekendy ale to idzie przezyc :P praca w tyg juz od paru tyg mnie meczy jakos.. czlowiek robi jedno i to samo i po wielu latach takiej pracy powstaja problemy np. z czuciem w rekach itp..

kurcze.. ale sie rozpisalam.. sorry

Posted

[FONT=Arial]:razz: to i ja se bekłam do was :roll:.... póki nie mam doopy karmą wypchanej :diabloti::evil_lol:
nawet na foty na wsteczu się zahaczyłam ;)
[/FONT]

Posted

Rinuś napisał(a):
oo to wiem do kogo uderzać jak czegoś nie rozumiem po ANgielsku:evil_lol::evil_lol:

fot nie będzie bo NIE MA MNIE W DOMU :diabloti:

tylko nie w wakacje, bo mi mózg wolniej pracuje :evil_lol:

ale już być w domu powinnaś i fot ni ma :mad:

Posted

Ja mam chyba lekkie "zboczenie zawodowe" ;). Ale nauczycielką i tak nie zamierzam być :evil_lol:. Nawet korepetycji nie udzielam bo nie mam cierpliwości :roll:.

Posted

*Monia* napisał(a):
Ja mam chyba lekkie "zboczenie zawodowe" ;). Ale nauczycielką i tak nie zamierzam być :evil_lol:. Nawet korepetycji nie udzielam bo nie mam cierpliwości :roll:.

ja zboczenia zawodowego nie mam, ale błędy mnie po prostu drażnią, na tyle ile znam angielski i jestem czegoś pewna to poprawiam:razz:

Posted

Came back-uzywamy w czasie przeszlym w roznych zdaniach np. opowiadajac sytuacje ...

I'm back w tym momecie kiedy wlasnie wrocilem

tak sie uzywa w jezyku ze tak powiem powszechnie uzywanym:p

Posted

[quote name='deer_1987']tylko ze to 6 dni w tygodniu - w weekendy wstajemy przed 7, w tyg mozemy troche dluzej pospac az do 7:30 na spacer z psiakami i do pracy szybko ;)

ja szczerze mowiac czekam na koniec wakacji.. 18 sierpnia zaczynam szkole - tutaj sie zaczyna w 3 tyg sierpnia i konczy w pierwszym tyg czerwca - tyle samo dni (mniej wiecej) co w pl, tylko ze wczesniej zaczynamy i wczesniej konczymy

a czemu czekam? bo zaczyna mnie wkurzac ta praca, wstawianie i zmeczona po niej jestem.. w szkole - taki odpowiednim dla doroslych - bede miec 4 dni w tyg od 12 do 13 hahaha i dwa kursy na dystans - ok tutaj sie trzeba bedzie przylozyc wiec fajnie ze mam tylko po jednej godznie dziennie w szkole to luzik ;) i to jest dobre ze sie dostaje kase za chodzenie do szkoly - jak sie duzo nie opuszcza - i mozna tez od nich jakby pozyczyc i potem splacac jak sie juz zarabia wystarczajaco. ja biore i to co sie nalezy iu pozyczke, inaczej bysmy sie nie utrzymali.. prace mam na stale w weekendy ale to idzie przezyc :P praca w tyg juz od paru tyg mnie meczy jakos.. czlowiek robi jedno i to samo i po wielu latach takiej pracy powstaja problemy np. z czuciem w rekach itp..

kurcze.. ale sie rozpisalam.. sorry
eee to jak Wam płacą za naukę to też bym takc chciała...
gdyby w Polsce tak było to może by było więcej osób wykształconych:roll:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz: to i ja se bekłam do was :roll:.... póki nie mam doopy karmą wypchanej :diabloti::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]nawet na foty na wsteczu się zahaczyłam ;)[/FONT]
witaJ aLU MOJA :loveu:
ta karma się nie zmarnuje :angryy:
[quote name='*Monia*']tylko nie w wakacje, bo mi mózg wolniej pracuje :evil_lol:

ale już być w domu powinnaś i fot ni ma :mad:
byłam, ale o tej godzinie to ja już spałam, :evil_lol:
[quote name='Tinka:)']też nie mogę wytrzymać jak ktoś coś źle napisze :evil_lol:

[quote name='*Monia*']Ja mam chyba lekkie "zboczenie zawodowe" ;). Ale nauczycielką i tak nie zamierzam być :evil_lol:. Nawet korepetycji nie udzielam bo nie mam cierpliwości :roll:.
odezwały się mistrzynie :evil_lol: to ja nie będę pisała nic po angielsku bo dostaniecie zawału :diabloti:

[quote name='Bullila.nl']Came back-uzywamy w czasie przeszlym w roznych zdaniach np. opowiadajac sytuacje ...

I'm back w tym momecie kiedy wlasnie wrocilem

tak sie uzywa w jezyku ze tak powiem powszechnie uzywanym:p
eeeej co to za korki w mojej galerii ? :evil_lol:
[quote name='*Monia*']Pięknie wytłumaczone :).

A tej łobuzicy nie ma. Zdjęcia miała wrzucić i zwiała. Albo znowu zatrzaśnięta w pracy jest :evil_lol:.

[quote name='Bullila.nl']:sweetCyb:dziekuje

Ona sie pojawia i znika:cool3:
nie jestem zatrzaśnięta :diabloti:
nie miałam kiedy wejść do galerii i nie mam fot :diabloti:
ponownie jestem w pracy więc nie wołajcie o foty :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']haha kocham Cię :loveu::loveu::loveu::diabloti:

Aż tak???:crazyeye: Gdybym wiedziała o Twych uczuciach zajrzałabym tu dawno...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Aż tak???:crazyeye: Gdybym wiedziała o Twych uczuciach zajrzałabym tu dawno...:evil_lol:
a widzisz...ale da się nadrobić :evil_lol::loveu: