basia bonnie Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Rinusowa zaginela :( wracaj!!! :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Bullila.nl napisał(a):co tu taka cisza????? :diabloti: Acctiually napisał(a):Może by tak fotki?:D deer_1987 napisał(a):albo chociaz cos napisz *Monia* napisał(a):Zatrzasnęła się chyba w pracy, a że okna wysoko to wyjść nie może :evil_lol:. Asiaczek napisał(a):Hahaha, napisz coś, Szanowna Gospodyni FB! Pzdr. Bullila.nl napisał(a):zaczynam podejrzewac to wyjscie:evil_lol: albo wlasnie nie:evil_lol:wyjscie:diabloti: basia bonnie napisał(a):Rinusowa zaginela :( wracaj!!! :diabloti: dobra dobra :eviltong: nie panikujcie :eviltong: żyję :evil_lol: nie było mnie w domu po pracy i nie miałam kiedy napisac :eviltong: byłam u dentysty,potem z Brutim nad wodą i tak siakoś wyszło :eviltong: nie mam fot a poza tym nie chce mi się wstawiać nawet :evil_lol: Quote
*Monia* Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Aaa, to nie zaginęłaś :multi:. A tu już różne domysły były :evil_lol:. Dentysta sadysta, a ja jutro idę i boję się jak zwykle :placz:. Duża dziewczynka już ze mnie i nadal mam lęk przed dentystami i zastrzykami wszelkiego rodzaju :shake:. nie mam fot a poza tym nie chce mi się wstawiać nawet :evil_lol: LEŃ :mad: Quote
Bullila.nl Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Przyszlam sie poganiac:diabloti::eviltong: Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 *Monia* napisał(a):Aaa, to nie zaginęłaś :multi:. A tu już różne domysły były :evil_lol:. Dentysta sadysta, a ja jutro idę i boję się jak zwykle :placz:. Duża dziewczynka już ze mnie i nadal mam lęk przed dentystami i zastrzykami wszelkiego rodzaju :shake:. LEŃ :mad: eee mnie już nic nie bolało :evil_lol: kiedyśą dentystkę ugryzłam w palec :diabloti: Bullila.nl napisał(a):Przyszlam sie poganiac:diabloti::eviltong: idź lepiej z psem na spacer :diabloti: Quote
eria Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 ja ugryzłam porządnie laryngologa który wsadził mi w gardło prawie całe przedramię:diabloti::diabloti: mała wtedy byłam, lekarz powiedział mojej mamie żebym go puściła:evil_lol: bo ja zacisnęłam szczęki i trzymałam:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 eria napisał(a):ja ugryzłam porządnie laryngologa który wsadził mi w gardło prawie całe przedramię:diabloti::diabloti: mała wtedy byłam, lekarz powiedział mojej mamie żebym go puściła:evil_lol: bo ja zacisnęłam szczęki i trzymałam:evil_lol: haha ja się do Ciebie nie zbliżam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Rinuś napisał(a):eee mnie już nic nie bolało :evil_lol: kiedyśą dentystkę ugryzłam w palec :diabloti: idź lepiej z psem na spacer :diabloti: Bylam:diabloti: Gryzoniu:diabloti: eria napisał(a):ja ugryzłam porządnie laryngologa który wsadził mi w gardło prawie całe przedramię:diabloti::diabloti: mała wtedy byłam, lekarz powiedział mojej mamie żebym go puściła:evil_lol: bo ja zacisnęłam szczęki i trzymałam:evil_lol: bhahahahaha i co Mama powiedzial WYPLUJ!?:evil_lol: Bullterrierka rasowa:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Matusz napisał(a):heeeeej:loveu::multi::loveu: o jessssu :crazyeye: kogo widzą me oczy :crazyeye: Bullila.nl napisał(a):Bylam:diabloti: Gryzoniu:diabloti: bhahahahaha i co Mama powiedzial WYPLUJ!?:evil_lol: Bullterrierka rasowa:evil_lol: chyba raczej "zostaw" :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 anetta napisał(a):Wiercił Ci dziure? :diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 anetta napisał(a):Wiercił Ci dziure? :diabloti: Bullila.nl napisał(a)::roflt::roflt::roflt: a Ty z czego piejesz? :evil_lol: spojrzałaś w lustro czy jak ?:diabloti: diabelkowa napisał(a):dawaj foty kluska :-) nie ma fot bo jestem w pracy ...nie widać ? :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jak to z czego??? z dziury:diabloti: wierconej:evil_lol: :lol: Quote
infers Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Mama Wam nie mówiła, że lekarzy się nie gryzie:diabloti::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Bullila.nl Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 infers1995 napisał(a):Mama Wam nie mówiła, że lekarzy się nie gryzie:diabloti::evil_lol::evil_lol:;) NIE!:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Rinus gdzie ci ktos dziure wywiercil?:hmmmm: Quote
Matusz Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Rinuś napisał(a):o jessssu :crazyeye: kogo widzą me oczy :crazyeye: mnie, we własnej osobie :p:p Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Bullila.nl napisał(a):Jak to z czego??? z dziury:diabloti: wierconej:evil_lol: :lol: a co Ty nie masz dziury?wierconej ?:diabloti: infers1995 napisał(a):Mama Wam nie mówiła, że lekarzy się nie gryzie:diabloti::evil_lol::evil_lol:;) mi nie powiedziała dopóki nie ugrzłam :evil_lol: diabelkowa napisał(a):Rinus gdzie ci ktos dziure wywiercil?:hmmmm: yyyy....no jak to gdzie? w zębie ? :eviltong: Matusz napisał(a):mnie, we własnej osobie :p:p no właśnie widzę...co się stało, że zawitałeś do nas? :cool3: Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Matusz napisał(a):nic się nie stało, a co miało się stać?:razz: bo strasznie długo Cię u nass nie było :cool3: Quote
Kinia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Cześć! A zdjęcia nowe będą czy w pracy siedzisz? Quote
Rinuś Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Kinia napisał(a):Cześć! A zdjęcia nowe będą czy w pracy siedzisz? siedzę w pracy...do 20 :roll: Quote
Matusz Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Rinuś napisał(a):bo strasznie długo Cię u nass nie było :cool3: i came back :eviltong: Quote
Recommended Posts