Imanca Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Labradory to najwspanialsze psy na świecie bez dwóch zdań (no na równi z wyżłami węgierskimi) :loveu: Ta rasa jest silnie uzależniająca :evil_lol: Zapraszam do nas :) Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Rinuś']hihiih dzisiaj mam 100dniowke:multi::multi::multi: ale bedzie zabawa :evil_lol::evil_lol:wszystko juz zalatwioe tylko nie wiem jaki makijaz....:cool1: dodakje kilka fotek Brutuska a to sa moje żele:cool3::cool3: nie widac ich zabardzo ale sa fajne:lol: hihi moi koledzy jak czekali na mnie na mnie to zrobili Brutusowi foty jak siedzial na balkonie i powiedzieli ze zglosza to do strazy miejskiej albo gdzies ,ze pies siedzi na balkonie:evil_lol::evil_lol:(balkon byl otwarty) :cool3::cool3: na tym zjdeciu jest sliczny:loveu::loveu::loveu: ja mam za tydzień w sobote:cool3: a fotki śliczne:D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A ja nie wiem czemu, ale Wasza galeria zniknęła mi z subskrypcji :shake: ale już lecę nadrabiać! Jaki niebieski śnieg :cool3: A Brutusek śliczny :) Koń bardzo fajny, ciekawe jak się go będzie ujeżdżać :) A czym się różnią żelowe paznokcie od tipsów bo ja niezaznana w tym temacie? :oops: Udanej imprezy życzę ;) Quote
Rinuś Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Koń bardzo fajny, ciekawe jak się go będzie ujeżdżać :) A czym się różnią żelowe paznokcie od tipsów bo ja niezaznana w tym temacie? :oops: Udanej imprezy życzę ;) pewnie niebzipecznie bezie sie go ujezdzac:evil_lol: a zele od tipsow roznia sie tym,ze tipsy tylko naklejasz i sa one albo juz pomalowane albo jeszcze malujesz je lakierem... a żele to najpierw nakladaja tipsy,potem je spilowuja zeby nie bylo czuc rozniczy miedzy tipsem a paznokciem,a potem nakladaja taki specjalny żel.mozna w ten zel wtopic jakies tam halogenki czy brokag czy cos takiego :p i dluzej sie 3maja żele:cool3::cool3: kurde juz nie moge sie doczekac tej 100dniowki:lol: jeszcze tylko 1,5 godziny! Quote
Rinuś Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 a tutaj fotki przed 100dniowka :evil_lol::evil_lol: mam okragłą twarz,wiem :lol::lol: Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No, no jaki fryz:cool3: A Brutusek śliczny:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Rinuś']a tutaj fotki przed 100dniowka :evil_lol::evil_lol: mam okragłą twarz,wiem :lol::lol: hey jak po studniówce? a jaka mialaś sukienke? Quote
DiDDlina85 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No i jak po imprezie?? ja swojej studniowki juz nie pamietam..taaaka stara jestem:P A zimowe zdjecia Brutuska suuuper:) Quote
Nadia86 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witaj Rinus no widze ze nowe focie i studiowka no pieknie:0 ja pamietam moja studniowke 2 lata temu swietnie bylo:)..Foteczki super a Brutusik jak zawszepieknu usmiechniety i szczesliwy.Widze ze czesto chodzisz z towarzystwem kurcze przynajmniej psiak sie wylata my najczesciej sami spacerujemy:(..a Tym lukaszem prosze sie nie przejmowac wiesz ile ja razy ryszalam przez faceta?? tak juz jest niestety Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 dodaje foty ze 100dniowki!!!:multi::multi: na chwile ta galeria bedzie tylko dla mnie:evil_lol: bal byl boski:crazyeye:naprawde!!:multi:wytanczylam sie za wszystkie czasy!! a to wszystko dzieki mojemu partnerowi :cool3::cool3: wywijal mna jak trza :lol::lol: nogi mnie bardzo bola teraz ale warto bylo;);) ja chce jeszcze raz!!!! tutaj taki wywijaniec:evil_lol:caly czas mna tak krecil :cool3: tutaj jeszcze w domku :) dalej tanczymy:lol: ah te podwiazki:cool3: ja po prawej zupelnie :d jak bedziecie jeszcze chcieli obejrzec jakies fotki to moze wstawie:evil_lol::evil_lol: zaraz odwiedze Wasze galerie bo troszq zaniedlabalam... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Widzę, że impreza udana :) Świetne zdjęcia, daj jeszcze trochę ;) Bardzo podoba mi się Twoja fryzura - co Ty nałożyłaś na włosy, że się tak trzymała? Gdy ja kiedyś zakręciłam sobie włosy na piance + lakier po godzinie już nic nie zostało :shake: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 allleeeeeeee suuuuuuuupeer widac ze imprezka udana:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
limoncia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 :lol: Świetne Fotki... Impreza na całego:lol: Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Bardzo podoba mi się Twoja fryzura - co Ty nałożyłaś na włosy, że się tak trzymała? Gdy ja kiedyś zakręciłam sobie włosy na piance + lakier po godzinie już nic nie zostało :shake: bylam u fryzjera i jak babka mi nakrecala na lokowke to po kazdym nakreceniu spryskala dokladnie lakierem :) i jakos sie u3malo do 4 w nocy :) Quote
Paulina_mickey Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Rinuś']dodaje foty ze 100dniowki!!!:multi::multi: na chwile ta galeria bedzie tylko dla mnie:evil_lol: bal byl boski:crazyeye:naprawde!!:multi:wytanczylam sie za wszystkie czasy!! a to wszystko dzieki mojemu partnerowi :cool3::cool3: wywijal mna jak trza :lol::lol: nogi mnie bardzo bola teraz ale warto bylo;);) ja chce jeszcze raz!!!! tutaj taki wywijaniec:evil_lol:caly czas mna tak krecil :cool3: tutaj jeszcze w domku :) dalej tanczymy:lol: ah te podwiazki:cool3: ja po prawej zupelnie :d jak bedziecie jeszcze chcieli obejrzec jakies fotki to moze wstawie:evil_lol::evil_lol: zaraz odwiedze Wasze galerie bo troszq zaniedlabalam... hi hi mnie czeka to za tydzien:evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 mnie taka studnowka czeka za niecaly rok hihihihi:cool3: Quote
Rinuś Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hi hi mnie czeka to za tydzien:evil_lol: ewelinabuck napisał(a):mnie taka studnowka czeka za niecaly rok hihihihi:cool3: no to dziewczyny mowie Wam 100dniowki sa najlepsze!!!!! i sa raz w zyciu!!no chyba ze kibel :P Quote
aleb Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Rinuś na zdjęciach widać, że świetnie się bawiłaś, wyglądałaś cudownie :) Mnie też to czeka za rok :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 .....wow.....ale slicznosci ;-) Och studniowka .kiedy to było ?????????.boszzz ja taka stara jestem ???;-) Ha ale ja zaliczyłam 3 studniowki .......bylo bowskooooooo ;-) Buziaczki kochaniutka Quote
Rinuś Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 pomecze Was jeszcze troszq fotkami ze 100dniowki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tutaj jakies wielkie bary mam:cool1::cool1: hhe to jest dobre zdjecie :lol::lol: sukienka tak sie zlała ze wygladam jak bym miala wielki tyłek :roll: tutaj moj partner jesxcze chyba byl trzeźwy :P bo potem to juz ciezko bylo:evil_lol::evil_lol:latalam po calym parkiecie:crazyeye: hihi tutaj sobie cos spiewalismy :evil_lol:ale mowie Wam moj parter byl boosssskiiii:loveu::loveu:w tancu i wogole:evil_lol::evil_lol:ale wszystkie moje kolezanki mowily ze prowadzi susper:cool3:ale i tak tanczyl tylko z 2 laskami oprocz mnie bo nie chcialam go nikomu oddac :razz::razz:;) jutro chyba kupuje cyfrowke:multi::multi::multi: a dzisiaj moze jeszcze fotki Brutusa dodam sle zobacze:evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 no i jeszcze ta fotka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:kocham ja:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: kurcze tak jakos sie zblizylismy do siebie z Danielem ale i tak nic z tego nie bedzie pewnie....:-( Quote
aleb Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A czemu nie miałoby być czegoś więcej między wami? ;) A fotki śliczne :) Czekam na fotki Brutuska, bo nie widziałam go jeszcze :razz: Quote
Rinuś Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='aleb']A czemu nie miałoby być czegoś więcej między wami? ;) A fotki śliczne :) Czekam na fotki Brutuska, bo nie widziałam go jeszcze :razz: bo on byl dobrym kolega chlopaka z ktorym zerwalam... pozatym chyba wczesniej go ciagnelo do mnie niz teraz... a teraz specjalnie dla Ciebie fotki Brutusa :cool3: hihi spiaca dwójka moj sliczna morducha:loveu::loveu::loveu: to na dzisiaj :) Quote
limoncia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ale wtuleni:lol: :lol: :lol: Taaacy zaspani:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Śliczna fotka:lol: :loveu: :lol: Quote
Recommended Posts