Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Buntuję się :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 dobra nie będe taka:diabloti: dzisiejsze...zupełnie neudane foty... Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ee:roll: Weź mojego psa na spacer, bo mi żal dupe ściska, że mam takiego lenia mnie się nie chce...:roll: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Medorowa']Ee:roll: Weź mojego psa na spacer, bo mi żal dupe ściska, że mam takiego lenia mnie się nie chce...:roll: oj nieładnie :diabloti: dupsko ruszaj i nad wodę :diabloti: [quote name='Kinia']Oooo wodne fotki! Takie lubię najbardziej:) ja też, ale musze iść kawałek żeby dojśc do wody :evil_lol::evil_lol: witam siebie ponownie w świecie fotoblogów:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A co on tam znalazł? Patyczek...? http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/94087/00000019.jpg Pzdr. Quote
Estera Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Tak sobie przeglądam i przeglądam, bo ostatnio mam dużo czasu :loveu: Bombastycznego masz piesa :loveu: Ja tak może nie powinnam, ale ujawnię sobie część pw Twojego "na zlocie sie wymiziamy :loveu: bo jedziesz prawda? :cool3: ", bo mi się skrzynka zapycha za szybko :evil_lol: Czy to normalne, że Ty tak inne kobiety miziać lubisz? :shock: No jak bardzo nalegasz...to ekhm.... to tak jadę.... :lol: [quote name='Rinuś'] witam siebie ponownie w świecie fotoblogów:evil_lol:witaj :diabloti: Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Napisał Rinuś witam siebie ponownie w świecie fotoblogów:evil_lol: ciesze się jak nie wiem co :evilbat: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Estera']Tak sobie przeglądam i przeglądam, bo ostatnio mam dużo czasu :loveu: Bombastycznego masz piesa :loveu: Ja tak może nie powinnam, ale ujawnię sobie część pw Twojego "na zlocie sie wymiziamy :loveu: bo jedziesz prawda? :cool3: ", bo mi się skrzynka zapycha za szybko :evil_lol: Czy to normalne, że Ty tak inne kobiety miziać lubisz? :shock: No jak bardzo nalegasz...to ekhm.... to tak jadę.... :lol: witaj :diabloti: nie, nie do wszystkich :diabloti: ale Ciebie już kochaaaam :loveu::loveu: lubię troszq dziewcynki , tak dla odmiany :eviltong: [quote name='Asiaczek']A co on tam znalazł? Patyczek...? http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/94087/00000019.jpg Pzdr. taaa...patycek :diabloti: [quote name='Vectra']ciesze się jak nie wiem co :evilbat: haha widze własnie...aż Ci żeby wylazły :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='evaxon']i co kłamiesz zes rasowa?:roll: a bo my tak raz rasowce a raz koondle :diabloti: Quote
Estera Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś']nie, nie do wszystkich :diabloti: ale Ciebie już kochaaaam :loveu::loveu: lubię troszq dziewcynki , tak dla odmiany :eviltong:chociaż ktoś mnie tutaj kocha :loveu: A nie tylko modzi brzydcy i źli:mad: :evil_lol: A trochę odmiany jeszcze nikomu nie zaszkodziło :lol: Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 skasowałam to drugie ;) .... bo wiesz , jeden temat tu można miec Quote
anetta Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Skasowałaś Czesia?! :placz: :evil_lol: Rinuś maleńka :lol: Dobrze że tu wróciłaś bo ja zapominam o tych których tu nie ma :( Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Estera']chociaż ktoś mnie tutaj kocha :loveu: A nie tylko modzi brzydcy i źli:mad: :evil_lol: A trochę odmiany jeszcze nikomu nie zaszkodziło :lol: eee pewnie tylko ja u modzi Cię kochają :evil_lol: jeszcze Admini :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Vectra']skasowałam to drugie ;) .... bo wiesz , jeden temat tu można miec haha spoko :diabloti: najwyżej jak coś pójdzie nie teges to założę nowegp :diabloti: [quote name='anetta']Skasowałaś Czesia?! :placz: :evil_lol: Rinuś maleńka :lol: Dobrze że tu wróciłaś bo ja zapominam o tych których tu nie ma :( ja właśnie też zapominam :roll: dlatego tutaj powinni być wszyscy :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 nie ma to jak jeść pizze w pracy:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Vectra']Jesteś i tu i tam :diabloti: że co?:roll: Quote
Estera Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś']eee pewnie tylko ja u modzi Cię kochają :evil_lol: jeszcze Admini :diabloti:którzy? :lying: Quote
Recommended Posts