Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

yyyyyy :roll: jak to zrobiłaś? bo mam tam swoje konto na tym fotoalbumie ale jak dodaję fotki to nie mam żadnych linków aby je wstawić na fora...

Posted

aaaaa nie wiem , nie wiem , nie wiem :placz::placz::placz: jestem tępa:placz::placz::placz:
który link mam skopiować do tego zdjęcia?bo dodaję fotki do fotoalbumu i nie mam linku żadnego...tylko też co w okienku gdzie adres sie wpisuje...:shake:

Posted

[quote name='Rinuś']ostrość mi gdzieś uciekła...:shake::shake:

aaa ja już nie śpię :diabloti:

Zdaza sie, mi tez czesto ucieka...szkoda ze cholera nie wraca na zawolanie jak moje psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A czy Ty moja droga wiesz ze ja mieszkam praktycznie obok Ciebie jak jestem w PL:diabloti::cool3:

Posted

[quote name='furciaczek']Zdaza sie, mi tez czesto ucieka...szkoda ze cholera nie wraca na zawolanie jak moje psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A czy Ty moja droga wiesz ze ja mieszkam praktycznie obok Ciebie jak jestem w PL:diabloti::cool3:
hah trzeba sobie wytresoiwać tą ostrość:diabloti:

ejj piękna :cool3: gdzie mieszkasz w PL? :loveu::razz:

Posted

[quote name='furciaczek']Zgadnij:eviltong:
Moge powiedziec ze jakies 25 km od Torunia:diabloti::evil_lol:
jakieś zadupoie pewnie :evil_lol: w tej odległości same wiochy są :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']jakieś zadupoie pewnie :evil_lol: w tej odległości same wiochy są :diabloti:

Niestety jakies straszne zadoopie to to nie jest...a szkoda bo kocham zadupia:multi::loveu:

A jak Ci powiem ze miasto na C.... po dorodze do Wloclawka obok tracy E1:evil_lol: to zgadniesz?:eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']Niestety jakies straszne zadoopie to to nie jest...a szkoda bo kocham zadupia:multi::loveu:

A jak Ci powiem ze miasto na C.... po dorodze do Wloclawka obok tracy E1:evil_lol: to zgadniesz?:eviltong:
Ciechocinek ? :evil_lol::evil_lol: eeeeeejjj !!! w Ciechocinku często bywam :cool3::cool3::cool3:
kiedy będziesz w PL?:eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']Ciechocinek ? :evil_lol::evil_lol: eeeeeejjj !!! w Ciechocinku często bywam :cool3::cool3::cool3:
kiedy będziesz w PL?:eviltong:

No na zlot jade sklerotyczko:evil_lol: a pozniej w pazdzierniku, potem w grudniu...a pozniej to nie wiem:lol:

A w ktorej czesci Torunia mieszkasz ze sie tak z ciekawosci zapytam??

Posted

[quote name='furciaczek']No na zlot jade sklerotyczko:evil_lol: a pozniej w pazdzierniku, potem w grudniu...a pozniej to nie wiem:lol:

A w ktorej czesci Torunia mieszkasz ze sie tak z ciekawosci zapytam??
na zadddopiu :evil_lol: wylotówka na bydg :eviltong: koło stadionu Apatora, który będą burzyć :evil_lol: wiesz gdzie? :evil_lol:
buu szkoda, że nie jedziemy w tym samym czasie na zlot to bym się podpięła pod Ciebie:diabloti: