Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

piękne te Twoje fotki :) takie ... żywe :) czym focisz ?? :)

co do siostry i szczeniaków .... mam podobnie ale z teściową :shake:, mówiłam i uświadamiałam i raz nie upilnowała :( urodziło się 9 szczeniaków - podobno je uśpiła, poza jednym na którego miała rodzinę
i ... już drugi rok mija jak suka dalej jest niesterylizowana tylko co cieczkę zastrzyk jej daje :( w marcu była akcja sterylizacji, podałam gdzie w okolicy sterylizują i ... dalej nic :( masakra, bezsilna masakra :(

Posted

[quote name='Medorowa']Też tu byłam:obrazic:
widzę widzę Kochana :loveu:

Gusia Canon EOS 400D i do tego obiektyw ale nie napiszę bo nie wiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]widzę widzę Kochana :loveu:[/B][/I]

[I][B]Gusia Canon EOS 400D i do tego obiektyw ale nie napiszę bo nie wiem :evil_lol:[/B][/I]
[/QUOTE]
kochana w aparcie to obiektym jest najważniejszy :)

Posted

[quote name='gusia1972']kochana w aparcie to obiektym jest najważniejszy :)[/QUOTE]

no wlasnie dlaczego Sigma nie robi obiektywu do Olympusa takiego jak ja chce no dlaczego :placz::placz::placz:

czesc ciocia jak tam humorek ??? odezwalabys sie czasem no :mad: nie badz taka :evil_lol:

Posted

Czeeeść.

Pooglądałam i jestem zachwycona fotami :loveu::loveu::loveu: Piękne te z nad jeziora.
A ta dropiata suczka z pokazów agi, fantastyczna :loveu:

Jak tresowana foczka w cyrku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200807/42320/360252/00000009.jpg

Co do siostry....ehhh. Takim nic nie przetłumaczysz :shake: Jak grochem o ścianę. Jak zwykle cierpią psy :-( Z tego co piszesz to zaczynam się zastanawić czy w ogóle je zaszczepi, czy w odpowiednim dla nich wieku odda do nowych domów, jeżeli w ogóle je znajdzie...:roll::shake:

Posted

[quote name='Rinuś']widzę widzę Kochana :loveu:

Gusia Canon EOS 400D i do tego obiektyw ale nie napiszę bo nie wiem :evil_lol:

rozumiem , że na obiektywie nie ma tych danych ? :diabloti:
sigma 70 - 300 :p

Posted

Oj czepiacie się :diabloti: leniwa jestem i nie chciało mi się sięgac po aparat :evil_lol:
Nadal nie mam zasilacza...szlag mnie już trafia :angryy::angryy::angryy: jutro mamę do nich wyślę :diabloti::diabloti::diabloti:

Weekend spędzam w bydg więc mnie nie będzie...
generalnie dużo się u mnie działo...nawet w międzyczasie byłam/jestem singielką :diabloti::diabloti::diabloti: ale podono Pan Ł na jutro coś szykuje więc się okażę czy nadal będę singielką :evil_lol:

Dobranoc :loveu:

Posted

Ojej nikt do nas nie zaglądał :eviltong:

Dodaję te obiecane fotki gdyż mam lapka :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tylko szkoda, że dźwięk padł :angryy: