Marta_Ares Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 fajne, fajne. ale czekamy na zdjecia z lasu:eviltong: Quote
Rinuś Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Foty będa jutro.Tz wyjechał do Warszawki na jakąś konferencję międzynarodową więc będę miała dużo czasu:diabloti: Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Bamses Bollar - med alla Bamses favorit leksaker... chyba najwiekszy sklep z rzeczami rasowych psow, klikaj na produkty i ogladaj :D Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [FONT=Georgia]pokaz szukania narkotyków a wiec mieli przy sobie narkotyki :crazyeye: trzeba było na nich nakapować ;) :evil_lol: cześć :multi::loveu:[/FONT] Quote
Rinuś Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='deer_1987']Bamses Bollar - med alla Bamses favorit leksaker... chyba najwiekszy sklep z rzeczami rasowych psow, klikaj na produkty i ogladaj :D nie kumam tej strony...widzę same obrazy...:roll: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]pokaz szukania narkotyków a wiec mieli przy sobie narkotyki :crazyeye: trzeba było na nich nakapować ;) :evil_lol: cześć :multi::loveu:[/FONT] haha no no nie wiem do kogo :diabloti::diabloti: nie nakapować tylko ukraśc i sprzedać :diabloti: Zaraz będą foty:diabloti: Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 powinna widziec linki na srodku w ktore klikasz i rozne rzecz z labradorami sie pokazuja, obrazy, dywany, portfele itp poczatek ze strony Labrador retriever (brun) vacker axelremsväska - textil Labrador retriever (brun) vacker axelremsväska Labrador retriever (brun) vacker bagagebricka Labrador retriever (brun) vacker bildekal Quote
Rinuś Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='deer_1987']powinna widziec linki na srodku w ktore klikasz i rozne rzecz z labradorami sie pokazuja, obrazy, dywany, portfele itp poczatek ze strony Labrador retriever (brun) vacker axelremsväska - textil Labrador retriever (brun) vacker axelremsväska Labrador retriever (brun) vacker bagagebricka Labrador retriever (brun) vacker bildekal aaa kumam,ale i tak nic nie rozumiem więc nie oglądam :evil_lol: Fotki z wczoraj :loveu: jak będziecie chcieli to będzie więcej:diabloti: Quote
taxelina Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 oczywiscie ze chcemy wiecej!! http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/358708/00000002.jpg cudnie takie w takim sloncu wychodza :D Quote
Marta_Ares Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sliczne, ale przydaloby sie go jeszcze troche odchudzic:cool3: fajne sloneczko do zdjec:loveu: :loveu: :loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/358708/00000006.jpg no, no.... :eviltong: Quote
Rinuś Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Marta_Ares']sliczne, ale przydaloby sie go jeszcze troche odchudzic:cool3: fajne sloneczko do zdjec:loveu: :loveu: :loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/358708/00000006.jpg no, no.... :eviltong: tak wiem pracujemy nad tym :evil_lol: kończy się Acana i kupimy light na odchudzanie :diabloti: mam takiego wkurwa , że lepiej nie mówić!!Łukasz sobie wyjechał i nawet nie łaska zadzwonić...:angryy: zadzwonić pół biedy...aLE nie odbiera telefonów! Quote
jonQuilla Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [quote name='Rinuś'] haha no no nie wiem do kogo :diabloti::diabloti: nie nakapować tylko ukraśc i sprzedać :diabloti: [FONT=Georgia]no tak też można było zrobić :) to nawet wskazane było ;) śliczne :loveu::loveu: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/358708/00000010.jpg zboczeniec i zboczeNNica ;) :evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Georgia](tak pewna starsza pani kiedyś nazwała całującą się parę w autobusie...zapadło mi w pamięć) ;)[/FONT] Quote
Marta_Ares Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sama pisalas ze wyjechal na jakas konferencje. Wiec moze poprostu nie moze odebrac?? albo gdzies baluje:diabloti: Quote
Rinuś Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 [quote name='Marta_Ares']sama pisalas ze wyjechal na jakas konferencje. Wiec moze poprostu nie moze odebrac?? albo gdzies baluje:diabloti: Bardziej martwi mnie to drugie. Quote
Alicja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 [FONT=Arial]:cool2: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/358708/00000004.jpg a Łukasz może nie ma zasięgu i jak ma odebrać :cool1:[/FONT] Quote
Tengusia Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='Rinuś'] [I]mam takiego wkurwa , że lepiej nie mówić!!Łukasz sobie wyjechał i nawet nie łaska zadzwonić...:angryy: zadzwonić pół biedy...aLE nie odbiera telefonów! :glaszcze: pamietaj o czym rozmawialysmy musisz byc silna, zostaw mu wiadomosc sms, ze dzwonilas i zeby oddzwonil jak bedzie mogl ... a potem czekaj wiem ze to ciezko tak ale posluchaj mnie :calus: ... no chyba ze juz zadzwonil to wtedy nie ma sprawy :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Już nie ma o czym mówić :) dodzwoniliśmy się...sprawa u nas wygląda troszkę inaczej...Tengusia cieszę się, że jesteś!! :) Quote
Rinuś Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 W ogóle rozmawiam teraz przez telefon w pracy i co widzę?jaszczurkę malutką,która sobie chodzi po podłodze przy moim biurku :) wychylam się za biurko i widzę drugą :) weszły sobie przez otwarte drzwi :) wzięliśmy je do słoika i wrzuciliśmy trawę...chcieliśmy do akwarium je wsadzić,ale właśnie przed chwilą je wypuściłam na dwór.Ale słodkie były :) Quote
Rinuś Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 deer_1987 napisał(a):a z czym ty pracujesz? jak z czym? Quote
taxelina Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Rinuś napisał(a):jak z czym? nie noi czym sie zajmujesz w pracy :D jaki zawod :D Quote
Rinuś Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 [quote name='deer_1987']nie noi czym sie zajmujesz w pracy :D jaki zawod :D Boshe ja Cię ostatnio w ogóle nie rozumiem :evil_lol: Jestem telemarketerką ;) czyli przyjmuję zamówienia na leki przez telefon :cool3: To jeszcze foteczki :cool3: Quote
Recommended Posts