Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']Mama zadzwoniła bo tata ma ponad 40 stopni :shake::shake: i nie może chodzić...w przeciągu godziny mają sie pojawić :roll::roll::roll:
Nie ma to jak mieszkać w dużym mieście i czekać godzinę na pogotowie :cool1:

To musi być coś poważnego... :shake:
Nie ma to jak nasze polskie pogotowie. :shake::angryy:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przyjechali nawet szybko....to może być nawrót gronkowca...:shake: przepisał dalacin i klacid...jak do jutra nie poczuje się lepiej to mamy dzwonić jeszcze raz i zabiorą go do szpitala....ogólnie średnio ciekawie to wszystko wygląda...:shake:

Posted

[FONT=Arial]:shake:.... nie jestem lekarzem ....ale dziwne podejście do sparwy tych z pogotowia z racji tego że moze to być nawrót ....póki co :kciuki:[/FONT]

Posted

Wpadłam tu do Ciebie żeby pooglądać Brutuska, pogratulować fotki w PP, a tu takie wieści :shake::-( Trzymam z Tina kciuki za zdrówko Twojego taty. Będzie dobrze:glaszcze:

Posted

Dziękuje wszystkim :loveu: niby jest lepiej, ale nadal nie jest zdrowy...nie wiem co będzie dalej...codziennie chodzi do przychodni...

U nas dzisiaj ładna pogoda no a ja oczywiście muszę iść do pracy :angryy: nie mam prezentu dla taty :shake: wieczorem coś wykombinuje...

Ogólnie nic mi się nie chce i mam ogromnego lenia...jeszcze cały weekend pracujący przede mną...

A tutaj z TZ-tem podczas grilla tzn grilla w domku :evil_lol::evil_lol:

Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło:loveu:

Posted

[quote name='Ania&Fibi']Masz śliczne serduszko na szyi. ;)

ps. co oznacza Tz? ...
TZ to jest partner :eviltong::eviltong::eviltong: w języku internautów :p
[quote name='Kinia']Ja też jeszcze nie mam prezentu, ani pomysłu
W końcu kupiłam tylko czekoladę bo nie ma co nawet...przez chorobę tata nie pali,nie pije też w ogóle alkoholu...perfum ma sporo...więc czekolada mu starczy :evil_lol:

Jutro do TZ-ta na noc...w pracy sajgon...z psem nie ma kiedy iść do parku...jutro muszę się zwlec wcześniej i go wybiegać...

Posted

Przyszłam odwiedzić, zobaczyć Brutusa i Czarnego Brutusa, w końcu zobaczyć [chyba po raz pierwszy] fotkę twojego TZ i sprawdzić, jak się ma twój tata :eviltong:...

A teraz uciekam, bo muszę obiad robić... a ja tak nie lubię gotować :placz:

Posted

Rinuś napisał(a):
W końcu kupiłam tylko czekoladę bo nie ma co nawet...przez chorobę tata nie pali,nie pije też w ogóle alkoholu...perfum ma sporo...więc czekolada mu starczy :evil_lol:

A ja dałam mojemu Toblerone, najlepsza czekolada na świecie, na równi z Lindtem:loveu:

Posted

A mnie się wydaje, że to rzeczywiście"byle jakie" fotki. Nie przyłozyłas się do nich. A widziałam w tej Galerii NAPRAWDĘ super foteczki Brutka i jego przyjaciół...
Jest mi smutno...

Pzdr.

Posted

Jest źle...Tata znowu jest w szpitalu...:shake: miał dzisiaj ponad 40 stopni i zadzwoniliśmy po pogotowie...przyjechali i go zabrali...On wygląda naprawdę źle...nie może chodzić, nic nie je...wymiotuje...:-( Nigdy go nie widziałam takiego wycieńczonego...
To wszystko to jakiś koszmar...:-(

Idę do pracy...miłego dnia życzę wszystkim.