Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'] Tinka nie pomyliłaś galeri ? :evil_lol: albo ja jestem nie w temacie :eviltong:
Cinuś?Bonsai nie skacz? :hmmmm:

nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cinuś to infers, a że jest moim bratem to piszę tak jak do niego mówię :diabloti:

[quote name='infers1995']Twoich nie chce:eviltong:
:loveu:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tinka:) napisał(a):
nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cinuś to infers, a że jest moim bratem to piszę tak jak do niego mówię :diabloti:

:loveu:

Zwą mnie również "młody":eviltong::diabloti:

Posted

aaa,dziękuję za wyjasnienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

zmarzłam...chłodnawo juz się robi...
Ostatnio spotykam się z samymi miłymi taxówkarzami :evil_lol: ale boją się Brutusa haha:evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']A ja w ogóle to muszę naprawić swoje szpile a'la Rinusiowa :evil_lol:....
oo Bonsai :evil_lol::evil_lol::evil_lol: napraw i pokaż jak w nich wyglądasz :loveu::diabloti:

Posted

Oj no troszkę ich poniosło :evil_lol::evil_lol:

A dzisiaj wyszła opcja, że jutro o 5 rano jadę nad morze do Gdańska :multi::multi: i wracam na 13 do Torunia bo muszę jechać na zakupy przed imprezą :evil_lol::evil_lol:

Jadę ja,Brutus Jarek i Kika :eviltong: czyli te dwa zboczeńce ze zdjęcia powyżej i my jako ich niby właściciele :evil_lol::evil_lol:
Obiecałam Brutiemu, że będzie w tym roku nad morzem to będzie :loveu::multi:
Bęęęęęęędzie duuuuuuuuuuuuuuuuużo fot :loveu:

Posted

[quote name='agnethka']w tym roku? ale przecież zimno jest...
No w tym w tym :loveu: jutro :multi:
Eeee Brutusowi to nie przeszkadza żeby wejść do morza i się wykąpać,a mała pewnie na brzegu będzie się bawiła:multi: ale przynajmniej ludzi nie będzie :evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:placz::placz::placz: ja też chcę nad morze [/FONT]
Tooo choooo z nami :loveu::loveu::loveu: ale zrobię duuużo zdjęc dla Was :diabloti:

Posted

[quote name='vena&vivi']Czekam na foty z zabaw na plaży i w moż[SIZE=2]u :megagrin::roflt:
Grabisz sobie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: mała wpadka i bedą mi wypominać do końca życia :cool1::eviltong: