Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']

A dzisiaj znowu byliśmy na spacerku z Obsesją i jeszcze Tinka była...oczywiście Brutus nie dawał Obs spokoju...:shake:
Kiedy on przestanie na nią skakać ? :placz:

Buhahhahahaha:evil_lol: mowilam ze masz zboczenca:multi::diabloti:.

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Vectra']Rinusiowa , a może Ty masz CAO ? może cię oszukali ? :diabloti:
Nie no aż tak oszukać bym się nie dała :diabloti:

idę do domu...koniec pracy :multi:

Posted

Dokulałam się i do naszej galerii...

Ehh a Wy się mną nacieszcie bo przez 4 dni nie będziecie mnie widzieć :evil_lol::evil_lol:
tak wiem ,że już tęsknicie :loveu::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']gdzie Cię wywiewa ? :diabloti:

jaki spokój będzie :evilbat:
Weselicho :multi: Picie ,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:

Spokój by był jakbym zabrała ze sobą kilka forumowych "mądrali" :diabloti:

kto jak kto, ale Ty nie powinnaś się cieszyć :evil_lol: Twój przydupas wyjeżdża hahahaha :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Weselicho :multi:picie ,jedzenie,picie taniec,picie,jedzenie picie,taniec,picie,jedzeniepicie,taniec i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:

kto jak kto, ale Ty nie powinnaś się cieszyć :evil_lol: Twój przydupas wyjeżdża hahahaha :evil_lol::evil_lol:
nie będę jeść z tęsknoty za Tobą , będę pić z żalu i tańczyć z radości jak wrócisz :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']Weselicho :multi: Picie ,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:

To bawimy się razem, bo ja też idę w sobotę na weselicho:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']nie będę jeść z tęsknoty za Tobą , będę pić z żalu i tańczyć z radości jak wrócisz :diabloti:
Wzruszyłam się okropnie :eggface:
[quote name='aleb']To bawimy się razem, bo ja też idę w sobotę na weselicho:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']tez ide na weselicho...wypije za wasze zdrowie:diabloti:
To wypiję za Wasze zdrowie :loveu: za wszystkich zdrowie wypiję :multi: no może prawie wszystkich :evil_lol::eviltong:

spadam na żele a potem obgadać do kumpeli (opiekunki Brutusa na 4 dni) jak ma się nim zajmowaźć ile razydziennie karmić itd :eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']Wzruszyłam się okropnie :eggface:

To wypiję za Wasze zdrowie :loveu: za wszystkich zdrowie wypiję :multi: no może prawie wszystkich :evil_lol::eviltong:

spadam na żele a potem obgadać do kumpeli (opiekunki Brutusa na 4 dni) jak ma się nim zajmowaźć ile razydziennie karmić itd :eviltong:Uuuuuhuhuuuuu to ja nie chce byc w twojej skórze po takich toastach:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Uuuuuhuhuuuuu to ja nie chce byc w twojej skórze po takich toastach:diabloti::evil_lol:
Chyba, że ma 'twardą' głowę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Weselicho :multi: Picie ,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec,picie,jedzenie,taniec i tak w kółko :evil_lol::evil_lol:
Kasia tylko uważaj z nadmiarem bo masz słaba głowę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo poznasz jakiegoś zajefajnego przystojniaka i wygadasz się co w torebce nosisz:lol:

Posted

[quote name='apple']Uuuuuhuhuuuuu to ja nie chce byc w twojej skórze po takich toastach:diabloti::evil_lol:

[quote name='aleb']Chyba, że ma 'twardą' głowę? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']To chyba baaaardzo twardą:evil_lol:
Jak piję i tańczę to mam bardzo silną głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gorzej jak piję i siedzę :diabloti:
[quote name='KaRa_']Kasia tylko uważaj z nadmiarem bo masz słaba głowę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo poznasz jakiegoś zajefajnego przystojniaka i wygadasz się co w torebce nosisz:lol:
hahaha nie bój żaby :evil_lol: nikt niepożądany o tym nie wie :diabloti:
[quote name='anetta']A co nosi, co, co?

Coś co jest śliskie :evil_lol:
[quote name='KaRa_']Coś czym mi chciała klamkę usmarować,ale chyba się zaspało:lol::lol::lol:
Taaaaa nie spałyście więc nie dało rady smarować :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Brutus śmierdzi bagnem :grab:

kiedyś była taka rzygająca emotka i już jej nie ma :roll: