anetta Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Po co się wkopałaś? :evil_lol: Fryzjerzy na wakacjach że sama się oporządziłaś? :o Quote
infers Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Rinuś']Heloł :evil_lol: właśnie sama nałozyłam sobie farbę na głowę...ale przed tym ścięłam włosy ,również sama :evil_lol: jestem ciekawa jaki wyjdzie efekt końcowy hahaha :evil_lol: Lubisz tak eksperymentować:razz: Quote
Sallcia Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witamy się , zapraszamy do nas i czekamy na zdjecia.:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='furciaczek']Niemoge sie doczekac:diabloti::evil_lol: :eviltong: [quote name='KaRa_']odważna jesteś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja bym się bała,że się oszpecę:evil_lol: no ale fryzjerzy w Toruniu nie są tacy drodzy,że aż taki akt desperacji?:lol: nawet mi to wyszło :evil_lol: nie byłam jeszcze pijana więc się nie oszpeciłam :evil_lol: a to był spontan i na fryzjera nie miałam czasu przed imprezą :p [quote name='aleb']A na jaki kolor się przefarbowałaś? :cool3: Czarny :diabloti: [quote name='anetta']Po co się wkopałaś? :evil_lol: Fryzjerzy na wakacjach że sama się oporządziłaś? :o ogólnie to nie lubię chodzic do fryzjera :evil_lol: [quote name='infers1995']Lubisz tak eksperymentować:razz: to był mój pierwszy raz :evil_lol: [quote name='Sallcia']Witamy się , zapraszamy do nas i czekamy na zdjecia.:diabloti: ok dzięki :evil_lol: no to macie foteczki z imprezki :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Wooow Rinusiaowa rozmumiem ze Ty to ta czarna???:cool3: Quote
Rinuś Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 [quote name='Bullila.nl']Wooow Rinusiaowa rozmumiem ze Ty to ta czarna???:cool3: Yesss :evil_lol: Black :loveu: [quote name='Medorowa']Cze pinkna;):loveu: cześć brzydula :loveu: idę spać bo mało spałam... Quote
eria Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 a mnie się zdaje ze postarza Cię ten kolor ;) Quote
Karilka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Rinusiowa teraz wyglądasz mniej grzecznie:cool3:. Ja bym jeszcze bardziej ścianiowała włosy i jakoś tak postrzępiła... Wtedy to już istna agresja:eviltong::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rinuś Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Jestem jestem :evil_lol: nawet nie umarłam... odzwyczajam się od dogo trochę... jakoś tak mnie już nie ciągnie... mam pełno fot Brutusa...ale muszę się zebrać i je zrzucić...a żeby je zrzucić to muszę najpierw coś usunąć z kompa bo nie mam miejsca :shake: a ogólnie to zaraz idę spać... Quote
furciaczek Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Daj te foty i nie pierdziel bzdur:eviltong: Quote
Rinuś Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 jaaa głupoty? :p w pracy już mnie wchodzę na dogo...bo kontrolują...a w domu już tak mi się nie chce siedzieć na kompie...ale wrzucę Wam dzisiaj fotki z wczorajszego wypadu nad Wisłę :p Quote
Rinuś Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='apple']OOOOOOO Jesteś:multi: jestem jestem :p dam Wam fotki po południu i zniknę :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 .............nie ma nic:niedowia: :diabloti: Quote
Recommended Posts