taxelina Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 to nie bede pytac jak Rino zginal :( zeby nie bylo ci smutno Quote
BlackSheWolf Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 głowa do góry... niestety nie jest łatwo... Ale masz Brutusa. Najlepiej idz z nim na dlugi spacer i zapomnij o smutku. Wiem, ze jest ciezko. Moj Kleksiu odszedl w lutym i ja nadal nie moge przestac myslec o nim i plakac... tylko, ze ja nie moge miec juz psa :-( trzymaj sie ! i usmiechnij sie tam :) napewno Brutus nie lubi jak jestes smutna ;) Quote
*Monia* Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Witam :loveu:. Uśmiechnij się, masz dla kogo. Zrób małą sesyjkę zdjęciową Brutuskowi i humor ci się poprawi (ja tak robię z Hexoliną). W życiu są chwile złe i dobre i niestety przez te gorsze też musimy przejść. Ja TM nie mogę czytać, bo później mi się po nocach śni :-(. Ucałuj Brutusia w słodziachny nochalek i go wyściskaj :loveu:. Quote
infers Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Też ciągle pamiętam jak moja Hera odeszła, ale teraz mam Lene i ona pomogła wyjść z załamki po śmierci Herci [*] Quote
Dobcia Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Brutusek to taki fajny, wesoły i śliczny psiak:) Masz szczęście, że masz taką kochana mordkę do tulenia. Nie ma nic lepszego na podły nastrój, jak chwile z ukochaną psiną;) Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 deer_1987 napisał(a):to nie bede pytac jak Rino zginal :( zeby nie bylo ci smutno Samochód go potrącił... BlackSheWolf napisał(a):głowa do góry... niestety nie jest łatwo... Ale masz Brutusa. Najlepiej idz z nim na dlugi spacer i zapomnij o smutku. Wiem, ze jest ciezko. Moj Kleksiu odszedl w lutym i ja nadal nie moge przestac myslec o nim i plakac... tylko, ze ja nie moge miec juz psa :-( trzymaj sie ! i usmiechnij sie tam :) napewno Brutus nie lubi jak jestes smutna ;) *Monia* napisał(a):Witam :loveu:. Uśmiechnij się, masz dla kogo. Zrób małą sesyjkę zdjęciową Brutuskowi i humor ci się poprawi (ja tak robię z Hexoliną). W życiu są chwile złe i dobre i niestety przez te gorsze też musimy przejść. Ja TM nie mogę czytać, bo później mi się po nocach śni :-(. Ucałuj Brutusia w słodziachny nochalek i go wyściskaj :loveu:. infers1995 napisał(a):Też ciągle pamiętam jak moja Hera odeszła, ale teraz mam Lene i ona pomogła wyjść z załamki po śmierci Herci Dobcia napisał(a):Brutusek to taki fajny, wesoły i śliczny psiak:) Masz szczęście, że masz taką kochana mordkę do tulenia. Nie ma nic lepszego na podły nastrój, jak chwile z ukochaną psiną;) Vectra napisał(a):Rinusiowa , nie płakaj mi tu :buzi: Dziękuję Wam dziewczynki...i chłopcy :p już dzisiaj mi lepiej...wzięłam wczoraj Brutiego po pracy na spacer...potem pojeździłam na motorze....byłam w Macu na lodach i jakoś mi przeszło... idę zaraz do pracy :cool1: Quote
Estera Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Hejo :loveu: Co Ty tak późno do tej pracy łazisz? :cool3: Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Estera napisał(a):Hejo :loveu: Co Ty tak późno do tej pracy łazisz? :cool3: cześć :loveu: no mam na 12 do 16 akurat dzisiaj...bleeee a moi kumple są nad morzem :placz: Quote
*Monia* Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Rinuś napisał(a):Samochód go potrącił... Znam ten ból niestety :-(. Rinuś napisał(a):a moi kumple są nad morzem Jedni muszą pracować, żeby inni mogli się obijać.. tak mi ktoś kiedyś powiedział jak się żaliłam że też chcę na wakacje :roll:. Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 *Monia* napisał(a):Znam ten ból niestety :-(. Jedni muszą pracować, żeby inni mogli się obijać.. tak mi ktoś kiedyś powiedział jak się żaliłam że też chcę na wakacje :roll:. taaa no i ja już siedze w pracy... do 16 na szczęście...ale muszę się tutaj kisić :angryy: Quote
Estera Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Rinuś napisał(a):cześć :loveu: no mam na 12 do 16 akurat dzisiaj...bleeee a moi kumple są nad morzem :placz:żeby Cię pocieszyć- moi kumple też siedzą nad morzem :mad: Ale za to ja wyjeżdżam we wtoreczek :loveu: I będę się obijać :loveu: eee to króciutko siedzisz w robocie :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Estera napisał(a):żeby Cię pocieszyć- moi kumple też siedzą nad morzem :mad: Ale za to ja wyjeżdżam we wtoreczek :loveu: I będę się obijać :loveu: eee to króciutko siedzisz w robocie :eviltong: ejj no w końcu sobota :evil_lol: ile mozna :diabloti: zajrzyj na wątek zlotowy :eviltong: Quote
Rinuś Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Bullila.nl napisał(a):czesc Pyskata:eviltong::diabloti: cześc małolata:diabloti: nie ma mnie do jutra :evil_lol: znajomy przyjeżdża z labem o nas na noc :diabloti: Quote
łapeczek Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 fajnie .... dwa labki na chacie xD jakies foty moze sie pojawia z tego spotkania xD Quote
Estera Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Rinuś napisał(a):ejj no w końcu sobota :evil_lol: ile mozna :diabloti: zajrzyj na wątek zlotowy :eviltong:No można np. od 9-17, jak mój szef dzisiaj :diabloti: i w ogóle co sobotę :diabloti: Zajrzałam:evil_lol: Czekam na fotkyyyyy ! :mad: Quote
*Monia* Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Jak dwa laby to dwa razy więcej fotek będzie :razz::cool3:. Ale fajnie. Idę spać żeby siły zregenerować ;). Quote
Rinuś Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 ejj jestem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam duuużo fot :eviltong: mało spałam :evil_lol: zaraż mnijsze i wstawie:cool3: Quote
Rinuś Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Wiguś :loveu: w ogóle to mój pies jest gejem :eviltong: Quote
Vectra Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Rinuś napisał(a): w ogóle to mój pies jest gejem :eviltong: Jaki pan , taki kram :diabloti: Quote
Recommended Posts