Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

głowa do góry... niestety nie jest łatwo... Ale masz Brutusa. Najlepiej idz z nim na dlugi spacer i zapomnij o smutku. Wiem, ze jest ciezko. Moj Kleksiu odszedl w lutym i ja nadal nie moge przestac myslec o nim i plakac... tylko, ze ja nie moge miec juz psa :-( trzymaj sie ! i usmiechnij sie tam :) napewno Brutus nie lubi jak jestes smutna ;)

Posted

Witam :loveu:. Uśmiechnij się, masz dla kogo. Zrób małą sesyjkę zdjęciową Brutuskowi i humor ci się poprawi (ja tak robię z Hexoliną). W życiu są chwile złe i dobre i niestety przez te gorsze też musimy przejść. Ja TM nie mogę czytać, bo później mi się po nocach śni :-(. Ucałuj Brutusia w słodziachny nochalek i go wyściskaj :loveu:.

Posted

Brutusek to taki fajny, wesoły i śliczny psiak:) Masz szczęście, że masz taką kochana mordkę do tulenia. Nie ma nic lepszego na podły nastrój, jak chwile z ukochaną psiną;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
to nie bede pytac jak Rino zginal :( zeby nie bylo ci smutno

Samochód go potrącił...
BlackSheWolf napisał(a):
głowa do góry... niestety nie jest łatwo... Ale masz Brutusa. Najlepiej idz z nim na dlugi spacer i zapomnij o smutku. Wiem, ze jest ciezko. Moj Kleksiu odszedl w lutym i ja nadal nie moge przestac myslec o nim i plakac... tylko, ze ja nie moge miec juz psa :-( trzymaj sie ! i usmiechnij sie tam :) napewno Brutus nie lubi jak jestes smutna ;)

*Monia* napisał(a):
Witam :loveu:. Uśmiechnij się, masz dla kogo. Zrób małą sesyjkę zdjęciową Brutuskowi i humor ci się poprawi (ja tak robię z Hexoliną). W życiu są chwile złe i dobre i niestety przez te gorsze też musimy przejść. Ja TM nie mogę czytać, bo później mi się po nocach śni :-(. Ucałuj Brutusia w słodziachny nochalek i go wyściskaj :loveu:.

infers1995 napisał(a):
Też ciągle pamiętam jak moja Hera odeszła, ale teraz mam Lene i ona pomogła wyjść z załamki po śmierci Herci

• Dobcia napisał(a):
    Brutusek to taki fajny, wesoły i śliczny psiak:) Masz szczęście, że masz taką kochana mordkę do tulenia. Nie ma nic lepszego na podły nastrój, jak chwile z ukochaną psiną;)

Vectra napisał(a):
    Rinusiowa , nie płakaj mi tu :buzi:

Dziękuję Wam dziewczynki...i chłopcy :p

już dzisiaj mi lepiej...wzięłam wczoraj Brutiego po pracy na spacer...potem pojeździłam na motorze....byłam w Macu na lodach i jakoś mi przeszło...

idę zaraz do pracy
    :cool1:

Posted

Estera napisał(a):
    Hejo :loveu:
    Co Ty tak późno do tej pracy łazisz? :cool3:

cześć :loveu:
    no mam na 12 do 16 akurat dzisiaj...bleeee

a moi kumple są nad morzem :placz:

Posted

Rinuś napisał(a):
    Samochód go potrącił...

Znam ten ból niestety :-(.

Rinuś napisał(a):
    a moi kumple są nad morzem

Jedni muszą pracować, żeby inni mogli się obijać.. tak mi ktoś kiedyś powiedział jak się żaliłam że też chcę na wakacje :roll:.

Posted

*Monia* napisał(a):
    Znam ten ból niestety :-(.

Jedni muszą pracować, żeby inni mogli się obijać.. tak mi ktoś kiedyś powiedział jak się żaliłam że też chcę na wakacje :roll:.

taaa no i ja już siedze w pracy...
    do 16 na szczęście...ale muszę się tutaj kisić :angryy:

Posted

Rinuś napisał(a):
    cześć :loveu:
    no mam na 12 do 16 akurat dzisiaj...bleeee

a moi kumple są nad morzem :placz:
    żeby Cię pocieszyć- moi kumple też siedzą nad morzem :mad:

Ale za to ja wyjeżdżam we wtoreczek :loveu: I będę się obijać :loveu:
    eee to króciutko siedzisz w robocie :eviltong:

Posted

Estera napisał(a):
    żeby Cię pocieszyć- moi kumple też siedzą nad morzem :mad:

Ale za to ja wyjeżdżam we wtoreczek :loveu: I będę się obijać :loveu:
    eee to króciutko siedzisz w robocie :eviltong:

ejj no w końcu sobota :evil_lol: ile mozna :diabloti:

zajrzyj na wątek zlotowy :eviltong:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
    czesc Pyskata:eviltong::diabloti:

cześc małolata:diabloti:

nie ma mnie do jutra :evil_lol: znajomy przyjeżdża z labem o nas na noc :diabloti:

Posted

Rinuś napisał(a):
    ejj no w końcu sobota :evil_lol: ile mozna :diabloti:

zajrzyj na wątek zlotowy :eviltong:
    No można np. od 9-17, jak mój szef dzisiaj :diabloti: i w ogóle co sobotę :diabloti:
    Zajrzałam:evil_lol:

Czekam na fotkyyyyy ! :mad: