Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Estera']którzy? :lying: wszyscy trzej :diabloti: [quote name='Vectra']Jajco :diabloti: wiedziałam ,że to napiszesz...małpujesz :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Estera']Zrobiłyśmy czary-mary :evil_lol: [quote name='Vectra']Jesteś i tu i tam :diabloti: juz widzę paróweczki Wy moje koffane :loveu::diabloti: Quote
Estera Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś']wszyscy trzej :diabloti: [quote name='Rinuś']juz widzę paróweczki Wy moje koffane :loveu::diabloti: :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Nie podlizuj się , bo wywalę Cię :diabloti: na jakie jorczki :evilbat: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 jakie nienormalne :mdleje: :loveu::loveu::loveu:prawie tak jak ja:loveu: hehe hej ;p Quote
Estera Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Vectra napisał(a):Nie podlizuj się , bo wywalę Cię :diabloti: na jakie jorczki :evilbat:Szyszka, Ona jorczków nie lubi :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']jakie nienormalne :mdleje: :loveu::loveu::loveu:prawie tak jak ja:loveu: hehe hej ;p haha witaj w klubie :diabloti: [quote name='Vectra']Nie podlizuj się , bo wywalę Cię :diabloti: na jakie jorczki :evilbat: mała..żebym ja zara Ciebie nie wywaliła na zbity pysk :diabloti: [quote name='Estera']Szyszka, Ona jorczków nie lubi :diabloti: aaaaa nie cierpię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Estera Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś'] aaaaa nie cierpię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!też nigdy nie lubiłam :diabloti: Ale przez rodzicielkę mą pokochałam :evil_lol: No właściwie to tylko Szyszkę kocham :loveu: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 a ja właśnie chciałam Ci Rinuś napisać, że chce mieć jorczka:loveu: będzie mi pasował do Ergi i do torebki:multi: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Estera']też nigdy nie lubiłam :diabloti: Ale przez rodzicielkę mą pokochałam :evil_lol: No właściwie to tylko Szyszkę kocham :loveu: jak nie szczeka za dużo to przeżyję :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']a ja właśnie chciałam Ci Rinuś napisać, że chce mieć jorczka:loveu: będzie mi pasował do Ergi i do torebki:multi: haha to musisz tego jorczka w kolorze różu kupić :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Vectra']Kopiesz sobie grób :diabloti: też Ciękocham :loveu: postawie Ci loda jak przyjedziesz :diabloti: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś']haha to musisz tego jorczka w kolorze różu kupić :diabloti: wiem ale takich nie produkują:diabloti: najwyżej przefarbuje:eviltong: chyba że udam mi się zrobić własną hodoffle rózoffych jorczków:loveu: Quote
Rinuś Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Vectra']:hmmmm: cokolwiek miało to znaczyć :diabloti: czyli zgadzass się? :loveu::loveu: [quote name='Mi.']wiem ale takich nie produkują:diabloti: najwyżej przefarbuje:eviltong: chyba że udam mi się zrobić własną hodoffle rózoffych jorczków:loveu: haha biedny jorczek:diabloti: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Rinuś']oj nieładnie :diabloti: dupsko ruszaj i nad wodę :diabloti: Za zimno:obrazic::diabloti: Quote
Estera Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Rinuś']jak nie szczeka za dużo to przeżyję :diabloti:Ja się zastanawiam czy w hodowli to jej strun głosowych nie podcięli :diabloti: Ona nie szczeka :shake: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Medorowa']Za zimno:obrazic::diabloti: hahahaha :evil_lol: [quote name='Estera']Ja się zastanawiam czy w hodowli to jej strun głosowych nie podcięli :diabloti: Ona nie szczeka :shake: haha i bardzo dobrze :diabloti: idę jeździć eLką po mieście :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='anetta']Nie zabiłaś się? :diabloti: na Wasze nieszczęście nie :diabloti: dałam Brutuswi kosteczkę...przyszedł kolega do mne i poszliśmy do drugiego pokoju...wchodzę do pokoju gdzie Bruti był z kosteczką i co zastaję? ogromny burdel :shake: i oczywiście Kasiunia musiała posprzątać :diabloti: Quote
aleb Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 I co się dziwisz? Poczuł się zazdrosny jak poszłaś z kolegą do innego pokoju, a on biedak sam musiał zostać z kosteczką :evil_lol: Quote
Vectra Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 a kiedy będziesz miała prawko ? :diabloti: wiesz , że 13 egzamin jest gratis ? Quote
anetta Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Trzeba było zostać w jednym pokoju :diabloti: A nie się panoszyć po salonach. Ja nie wiem normalnie co to za zwyczaj, że jak kolega przychodzi to od razu do innego pokoju idą :diabloti: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='aleb']I co się dziwisz? Poczuł się zazdrosny jak poszłaś z kolegą do innego pokoju, a on biedak sam musiał zostać z kosteczką :evil_lol: haha on się zabawiał z kosteczką więc niech nie marudzi :diabloti: [quote name='Vectra']a kiedy będziesz miała prawko ? :diabloti: wiesz , że 13 egzamin jest gratis ? ale 13-stego czy 13-sty egzamin ? :evil_lol: jeszcze z 10 godz jazd mi zostało,a mój intruktor idzie na urlop tygodniowy...:roll: [quote name='anetta']Trzeba było zostać w jednym pokoju :diabloti: A nie się panoszyć po salonach. Ja nie wiem normalnie co to za zwyczaj, że jak kolega przychodzi to od razu do innego pokoju idą :diabloti: :evil_lol: booo.....Brutus by sie zgorszył :diabloti: Quote
Recommended Posts