furciaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Aaaa zapomnialam pisac ze jeszcze musze zapalic:diabloti::eviltong::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:loveu::loveu:ale gupecek:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/94087/00000005.jpg[/FONT] [FONT=Arial]doberek :multi:[/FONT] ale gupecek, że niby że co ? :evil_lol: słodki czy głupi ? :evil_lol: [quote name='furciaczek']Aaaa zapomnialam pisac ze jeszcze musze zapalic:diabloti::eviltong::evil_lol: Ty też najpierw palisz i pijesz kawę a potem jesz?:cool3: Quote
furciaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']ale gupecek, że niby że co ? :evil_lol: słodki czy głupi ? :evil_lol: Ty też najpierw palisz i pijesz kawę a potem jesz?:cool3: Nieee najpierw pale, pije kawe w trakcie ktorej pale nastepnie robie kolejna kawe pale i dopiero jem:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='furciaczek']Nieee najpierw pale, pije kawe w trakcie ktorej pale nastepnie robie kolejna kawe pale i dopiero jem:evil_lol: taaa to Ty pewnie już stara jesteś (na skórze) :diabloti: mojego brata dziewczyna robi to samo...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:scared: Quote
furciaczek Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']taaa to Ty pewnie już stara jesteś (na skórze) :diabloti: mojego brata dziewczyna robi to samo...bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:scared: Kobieto mi panadolu nie chca tu sprzedawac o papierosach nie wspomne... daja mi 13-15 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niedawno babka w sklepie wpierala mi ze dowod mam podrobiony:lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='furciaczek']Kobieto mi panadolu nie chca tu sprzedawac o papierosach nie wspomne... daja mi 13-15 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Niedawno babka w sklepie wpierala mi ze dowod mam podrobiony:lol: hahahahaha :evil_lol::evil_lol: pofarbuj włosy nA CZarno :diabloti: od razu się postarzejesz :evil_lol: hmmm nie wiecie kiedy wchodzą wycieczki last mineta na wrzesień ? :cool3: Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ja to myślę że pisze się minuta :diabloti::diabloti: Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 furciaczek napisał(a):Nieee najpierw pale, pije kawe w trakcie ktorej pale nastepnie robie kolejna kawe pale i dopiero jem:evil_lol: jednym słowem jesteś ZOMBIE, i po co tyle pisać ? :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='eria']ja to myślę że pisze się minuta :diabloti::diabloti: eee to bardzo źle myslisz :diabloti: gdzie Cię tak nauczyli ? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='eria']jednym słowem jesteś ZOMBIE, i po co tyle pisać ? :diabloti: haha to ja się nie dziwię, że sąsiedzi się Was boją :diabloti: psy bez uszu i właścicielka wyglądająca jak ZOMBIE :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']haha to ja się nie dziwię, że sąsiedzi się Was boją :diabloti: psy bez uszu i właścicielka wyglądająca jak ZOMBIE :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Prezio ma chyba uszy ?? ale za to oba nie mają ogonów:diabloti: ale mi jeszcze podpada łysy kot:evil_lol: w sumie to też się sąsiadom nie dziwię Quote
Vectra Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Napisał furciaczek Nieee najpierw pale, pije kawe w trakcie ktorej pale nastepnie robie kolejna kawe pale i dopiero jem:evil_lol: ja bez tego na końcu żyje do wieczora :evil_lol: zgadnij co włączyłam dziś poza dogo ? :mad: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='eria']Prezio ma chyba uszy ?? ale za to oba nie mają ogonów:diabloti: ale mi jeszcze podpada łysy kot:evil_lol: w sumie to też się sąsiadom nie dziwię łysegop kota nie widziałam :evil_lol: właśnie chya Preziu ma obcięte co ? :roll: [quote name='Vectra']ja bez tego na końcu żyje do wieczora :evil_lol: zgadnij co włączyłam dziś poza dogo ? :mad: :evil_lol: haha same ZOMBIE na tym dogo :diabloti: no co no co ? bo nie wiem :evil_lol::evil_lol: ale ja w pracy zrobiłam to samo :loveu: Quote
eria Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 grę w kulki? oo to świtny pomysł,szef se poszedł,też to zrobie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 eria napisał(a):grę w kulki? oo to świtny pomysł,szef se poszedł,też to zrobie :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Kinia']Kulki mnie wciągły... witaJ W klubie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 kulki są głupie, dzisiaj tylko komputer włączyłam i mi sie TO COŚ pokazało i grałam w to godzinę aż mi internet nie padł:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Tinka:)']kulki są głupie, dzisiaj tylko komputer włączyłam i mi sie TO COŚ pokazało i grałam w to godzinę aż mi internet nie padł:evil_lol: mi już się kolory motają :shake: a oczy to mnie tak bolą, że jak dzwoni apteka i pyta o lek to nie widze literek :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']mi już się kolory motają :shake: a oczy to mnie tak bolą, że jak dzwoni apteka i pyta o lek to nie widze literek :diabloti: ja mam tak samo, tylko nie od banieczek bo wcześniej już mi się tak robiło:evil_lol: czas do okulisty:shake: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Tinka:)']ja mam tak samo, tylko nie od banieczek bo wcześniej już mi się tak robiło:evil_lol: czas do okulisty:shake: ja mam od banieczek :evil_lol: taaa ja nie idę bo mi wcisną okulary :diabloti: idę za 10 minet do domu :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']ja mam od banieczek :evil_lol: taaa ja nie idę bo mi wcisną okulary :diabloti: idę za 10 minet do domu :loveu: ja chcę okulary bo jak patrzę w obiektyw aparatu to nie widzę tych cyferek co tam są :shake::shake: witam w domku:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Tinka:)']ja chcę okulary bo jak patrzę w obiektyw aparatu to nie widzę tych cyferek co tam są :shake::shake: witam w domku:diabloti: taaa własnie się dosiadłam na kompa w domku :evil_lol: ale idę chyba zaraz się zdrezemnąć:diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']taaa własnie się dosiadłam na kompa w domku :evil_lol: ale idę chyba zaraz się zdrezemnąć:diabloti: jeso, jaki leń... a ja wyłączyłam kulkową grę i wyczyściłam historię żebym nie szukała:cool1: i nie gram:cool1: Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 witaj śniąca o cudownych istotach :loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts