Rinuś Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Alicja napisał(a)::mad:[FONT=Arial]i zniknęła opcja ukryj moją obecność na forum :roll:za to też sobie trzeba zapłacić :cool1:[/FONT] wiem..chociaż ja nawet nie wiedziałam ,że coś takiego było :evil_lol: Vectra napisał(a):proszę Was , bez przesady :evil_lol: :evil_lol: Rinusiowa , trzymam łapy aby było na TAK TAK TAK :kciuki: Dziękuje...ale podjerzewam, że i tak zostanę tutaj gdzie jestem :angryy: Medorowa napisał(a):Przyszłam jo do wos;) woow :evil_lol: kogo widzą me oczy :diabloti: ale mam kacaaa...okropnego :shake: ale co się wybwiłam to się wybawiłam :evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Acctiually napisał(a):Witam:multi: Może jakieś fotki?;D Witam :loveu: nie ma fotek...jutro chyba jadę po Canona i jak nauczę się go obsługiwać to coś popstrykam :p Quote
Rinuś Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 aaaa mam jeden płomyczek :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Vectra napisał(a):proszę Was , bez przesady :evil_lol: :evil_lol: Rinusiowa , trzymam łapy aby było na TAK TAK TAK :kciuki: [FONT=Arial]ja jeszcze proponuję za każdy post ....wrzuć monete ... :grins: cze Rinusie :multi:[/FONT] Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 hey witamy sie dzis .... GratULACJE pierwszego PŁOMYCZKA xD Quote
Rinuś Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]ja jeszcze proponuję za każdy post ....wrzuć monete ... :grins:[/FONT] [FONT=Arial]cze Rinusie :multi:[/FONT] noo witam :eviltong: Alu grabisz sobie, mówię Ci :evil_lol: łapeczek napisał(a):hey witamy sie dzis .... GratULACJE pierwszego PŁOMYCZKA xD witam witam :loveu: a dziękuję :p Mam nadzieję, że już dzisiaj pojadę po Canona :loveu: Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A czemu mnie jeszcze tu nie bylo?? Wiem!! Nie zaprosilas mnie:mad::eviltong: Quote
Rinuś Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 furciaczek napisał(a):A czemu mnie jeszcze tu nie bylo?? Wiem!! Nie zaprosilas mnie:mad::eviltong: no jak ja Ciebie nie zaprosiłam ? :eviltong: a bo ja nie zapraszam :eviltong: teraz nasza galeria jest na wypiździjewie to nie ma sensu zapraszać :evil_lol: może jak zacznę wstawiać fajne fotki to ktoś będzie do nas zaglądał :diabloti: Quote
Medorowa Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Rinuś napisał(a): woow :evil_lol: kogo widzą me oczy :diabloti: Mnie:grins::grins: Quote
apple Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Century Gothic]Wiem że teskniłaś więc jestem:diabloti:[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Wiem że teskniłaś więc jestem:diabloti:[/FONT] taaak strasznie tęśkniłam :evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Kurna ile sie trzeba nachodzic po dogo zeby was znalesc:eviltong::evil_lol: I gdzie te foty co?? Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 furciaczek napisał(a):Kurna ile sie trzeba nachodzic po dogo zeby was znalesc:eviltong::evil_lol: I gdzie te foty co?? heh cały czas walczę o przeniesienie do fotoblogów, ale jak widać bezskutecznie...piszę do Admina do Modów i nic :shake: cisza jakby wszystkich wykosiło :shake: a foty będą już dzisiaj :eviltong: jadę dzisiaj po canona i postaram się popstrykać coś :loveu: Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A walsnie, zapomnialam pogratulowac sprzetu nowego:loveu::loveu: Rinus, kup sobie drugiego psa innej rasy i wtedy was przeniosa:diabloti: Albo zacznij wklejac zdiecia znajomego psa i zmien tytul ze labek i cos tam innego:evil_lol: Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 furciaczek napisał(a):A walsnie, zapomnialam pogratulowac sprzetu nowego:loveu::loveu: Rinus, kup sobie drugiego psa innej rasy i wtedy was przeniosa:diabloti: Albo zacznij wklejac zdiecia znajomego psa i zmien tytul ze labek i cos tam innego:evil_lol: dziękuję :loveu: heh mam taki plan właśnie :diabloti: ale wiesz szpiedzy krążą :evil_lol: Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Rinuś napisał(a):dziękuję :loveu: heh mam taki plan właśnie :diabloti: ale wiesz szpiedzy krążą :evil_lol: No chyba nikt Ci nie zabroni posiadania drugiego psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaz w sumie...teraz to juz wszystkiego mozna sie spodziewac hahaha Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 furciaczek napisał(a):No chyba nikt Ci nie zabroni posiadania drugiego psa:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaz w sumie...teraz to juz wszystkiego mozna sie spodziewac hahaha hah jeszcze powiedzą, że z bazaru kupiłam specjalnie po to żeby przenieśli mi galerię :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ej dobra bo zaraz oberwiemy bananami :diabloti::evil_lol: Quote
Kinia Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cześć! Pierwszy raz tu jestem...ale wpadać będe częściej:) Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Kinia napisał(a):Cześć! Pierwszy raz tu jestem...ale wpadać będe częściej:) hej :0 a zapraszam zapraszam :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://images31.fotosik.pl/306/473da257396af346.jpg :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts