Matusz Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zdrowych, pogodnych a przede wszystkim Radosnych Świąt Bożego Narodzenia! życzy Mateusz i Tobiasz Quote
teqquila Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149451&postcount=224 Quote
Dobcia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Kasiu!!!:lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Zaje*****e czytacie co piszę!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: kto albo co obchodzi dzisiaj roczek???????Też Cie kochamy :buzi: Brutusek ma urodzinki? Ojej jak świetnie :evil_lol: :tort: :roflt: Za roczek blogaska :drinking: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Riiiiiinuś!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jestem, wróciłam i przychodzę prosto do Was :loveu: 100 lat dla... blogaska :p i najserdeczniejsze, wigilijne życzenia :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9153043&postcount=4536 Quote
*Monia* Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych świąt w miłej atmosferze Wam życzymy :). Tylko się nie przejadajcie :razz:. Quote
Asiaczek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 No i jak po Wigilii? Duzo byo prezentów? pzdr. Quote
basia bonnie Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kasia co u Was? jak po wigilii? :loveu: Quote
Rinuś Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Też Cie kochamy :buzi: Brutusek ma urodzinki? Ojej jak świetnie :evil_lol: :tort: :roflt: Za roczek blogaska :drinking: haha dzięki :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Riiiiiinuś!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Jestem, wróciłam i przychodzę prosto do Was :loveu: 100 lat dla... blogaska :p i najserdeczniejsze, wigilijne życzenia :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9153043&postcount=4536 czeeeść:loveu: jesssu jak ja Cię dawno nie widziałam :loveu::loveu::loveu: idę zaraz do Was :loveu: [quote name='*Monia*']Wesołych świąt w miłej atmosferze Wam życzymy :). Tylko się nie przejadajcie :razz:. Dzięki dzięki :) nic prawie nie zjadłam :shake: [quote name='Asiaczek']No i jak po Wigilii? Duzo byo prezentów? pzdr. Cześć:) w sumie to dobrze...wczoraj się tylko trochę wkurzyłam i o 23 poszłam z Brutusem do parku na godzinę...nie odbierałam telefonów od rodziny i zaczęli się NIBY martwić... ciekawe... [quote name='basia bonnie']Kasia co u Was? jak po wigilii? :loveu: Cześc Basiu :loveu: dzisiaj chyba idę na Christmas Session ale nie jestem jeszcze do końca pewna.. Quote
emdziolek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Hejo KasIU:loveu: Wpadłam w odwiedzinki, był mikołaj w tym roku?:razz: Quote
Rinuś Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 [quote name='emdziolek']Hejo KasIU:loveu: Wpadłam w odwiedzinki, był mikołaj w tym roku?:razz: Był Był :evil_lol::evil_lol: ale jutro napiszę co przyniósł bo teraz spadam na imprezkę :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 U mnie Wigilia wyglądała podobnie w tamtym roku... nie wspominam jej zbyt mile. Mam nadzieję, że już jest lepiej :* I czekam na jakieś zdjęcia :) Quote
Rinuś Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Cześć.. wieczorem Wam wszystko napiszę,bo teraz ledwo żyję... dajcie coś na kaca!!!!!!!!!! :placz: moja głowa... :shake: Quote
Luzia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Oj nie ładnie popiło się a teraz trzeba odpokutować :evil_lol: Biedactwo... :diabloti: Quote
Matusz Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 no ładnie zabalowałaś bejb :diabloti::diabloti: Quote
Dobcia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ...maślaneczki?:cool3: Hey Kasiu:) I jak się dzisiaj czujesz? Quote
anetta Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ojjj, musi mieć mega kaca bo jeszcze jej nie ma :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [quote name='Rinuś']Cześć.. wieczorem Wam wszystko napiszę,bo teraz ledwo żyję... dajcie coś na kaca!!!!!!!!!! :placz: moja głowa... :shake: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Oj nie ładnie popiło się a teraz trzeba odpokutować :evil_lol: Biedactwo... :diabloti: haha wiem,że szczerze mi współczujesz :diabloti: [quote name='Matusz']no ładnie zabalowałaś bejb :diabloti::diabloti: No trochę zabalowałam nie powiem :evil_lol: [quote name='basia bonnie']no ładnie, ładnie :evil_lol: pięknie :diabloti: [quote name='Dobcia']...maślaneczki?:cool3: Hey Kasiu:) I jak się dzisiaj czujesz? heh nie lubię maślanki :evil_lol: już jest dooobrze :p [quote name='anetta']Ojjj, musi mieć mega kaca bo jeszcze jej nie ma :evil_lol: spałam cały dzień :evil_lol: trochę mi w głowie szumi od tej muzyki jeszcze :eviltong: Quote
Recommended Posts