DiDDlina85 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Ojj biedny Brutusek..mam nadzieję że z łapką coraz lepiej!! 3mamy kciuki!:p Quote
Dobcia Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Hey Kasiu:lol: Nie tylko posty wcina, ale też chwilami nie wyświetlają się ostatnie strony.. Biedna łapeczka... Dobrze że już zaczyna chodzić;) Quote
eria Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Kasiu, nie dziw się że nikt nie zagląda, większość osób ma już dość takiego działania dogo i odwiedza nikogo... No przynajmniej ja mam przerwę od dogo, do mnie wchodzi tylko Dobcia , sama nawet u siebie rzadko kiedy piszę,nie widzę nowych postów, ba ! nie widzę nawet kilku ostatnich stron:angryy: Admini wybyli na urlop i se z nas kpią... A co do łapki Brutuska, mam nadzieję że szybko się zagoi :) Pozdrawiam,bo nie wiem kiedy znowu tu zajrzę, ja po prostu nie mam cierpliwości do takiego a nie innego działania dogo. Quote
Rinuś Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 ehhh ja już też mam dosyć dogo...jedynie kiedy dobrze działa to w nocy o tej właśnie godzinie :shake: mam nadzieję że ktoś się w końcu tym zajmie...a co do łapki Brutusa to już jest lepiej :) Quote
:: FiGa :: Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ja nie narzekam, bo mi nie zamula, jedynie posty kradnie :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja nie narzekam, bo mi nie zamula, jedynie posty kradnie :evil_lol: Ty się lepiej nie chwal :mad::mad::mad: mi i zamula i kradnie posty:angryy: Quote
Ibazelka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 biedna Brutuskowa łapka :( a na spacerku jtro bedziesz ?? Quote
eria Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 co u Was ?? narazie posty nie znikają, ale muli nadal :shake: Quote
aleb Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 I jak poszło na maturze Kasiu? Trzymam kciuki, żeby było dobrze :) A łapka Brutuska się zagoiła? Quote
Dobcia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hey Kasiu;) Co u was? ...jak by dogo nie muliło, to by chyba nie było dogo:diabloti: Quote
Rinuś Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Dobcia']Hey Kasiu;) Co u was? ...jak by dogo nie muliło, to by chyba nie było dogo:diabloti: hejka Wam wszystkim :multi::multi: tak omijałam naszą galerię ale w końcu postanowiłam wejść :) [quote name='aleb']I jak poszło na maturze Kasiu? Trzymam kciuki, żeby było dobrze :) A łapka Brutuska się zagoiła? a to Ty nic nie wiesz??:shake::shake:baba z polaka mnie usadziła...:mad: [quote name='eria']co u Was ?? narazie posty nie znikają, ale muli nadal :shake: u mnie raz muli a raz nie :roll: [quote name='Ibazelka']biedna Brutuskowa łapka :( a na spacerku jtro bedziesz ?? sama widziałaś dzisiaj jak łapka :D Quote
eria Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 teraz dogo chodzi jak burza, normalnie nie poznaję :evil_lol: czyżby Admini wrócili ? poczytali wątki z administracji ? Quote
Rinuś Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='eria']teraz dogo chodzi jak burza, normalnie nie poznaję :evil_lol: czyżby Admini wrócili ? poczytali wątki z administracji ? być może...ale wydaje mi się że gdyby na prawdę poczytali to chyba by coś tam napisali co? Quote
Patka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 chodzi pięknie wiec zaglądamy :razz: wpadnijcie do nas mlode nogi macie dla Was nasz parczek i skarpa przy rondzie to żabi skok :cool3: Quote
Rinuś Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Patka']chodzi pięknie wiec zaglądamy :razz: wpadnijcie do nas mlode nogi macie dla Was nasz parczek i skarpa przy rondzie to żabi skok :cool3: witam Cię kochana :* a pewnie że wpadniemy z Brutuskiem do Was :* Quote
SuperGosia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dzień dobry Kasieńko :loveu: Wreszcie Was na dogo (po latach :shake: ) namierzylam i będę wpadać na inspekcję :evil_lol: A na razie zabieram się za czesanie swojego sierściucha - cóż kiedyś trzeba - :dog: :chainsaw: :D :D :D Pozdrawiam Quote
Rinuś Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Dobcia']Cześć Kasiu:loveu: Co tam u ciebie i Brutuska? Cześć :multi: u mnie wszystko ok :) własnie nas złapała burza :shake: [quote name='SuperGosia']Dzień dobry Kasieńko :loveu: Wreszcie Was na dogo (po latach :shake: ) namierzylam i będę wpadać na inspekcję :evil_lol: A na razie zabieram się za czesanie swojego sierściucha - cóż kiedyś trzeba - :dog: :chainsaw: :D :D :D Pozdrawiam no w końcu się odnalazłyśmy :multi: podejrzewam że też masz galerię więc zaraz poszukam :evil_lol::evil_lol: od kiedy jamniki to sierściuchy ?? :evil_lol: [quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi: I jak tam Brutuskowa łapka? witam :) Brutuskowa łapka już dobrze :) prawie nie widać śladu ,ale jeszcze jak Brutus o coś zahaczy albo źle stanie to od razu ją podkurcza i piszczy :shake: a to może fotki z dzisiejszego spacerku :) z Cooperem w wodzie :) Quote
ewelinabuck Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 sliczne fotki to dobrze ze lapka Brucia juz oki:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ten to ma niezłego bzika na punkcie wody :cool3: Super fotki :) Bardzo się cieszę że Brutusek i jego łapka wracają do zdrowia.. choć jak widzę wcale nie przeszkadza mu w wariowaniu :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ten to ma niezłego bzika na punkcie wody :cool3: Super fotki :) Bardzo się cieszę że Brutusek i jego łapka wracają do zdrowia.. choć jak widzę wcale nie przeszkadza mu w wariowaniu :evil_lol: on to nawet bez łap by wlazł do wody i pływał :evil_lol::evil_lol: Quote
Samturia Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 jestem ciekawa co na to Twoi rodzice jak przychodzisz z takim mokrym Brutusem do domu :P Quote
Rinuś Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Samturia']jestem ciekawa co na to Twoi rodzice jak przychodzisz z takim mokrym Brutusem do domu :P na szczęście cały dzień nie ma ich w domu :D a kąpiemy się tylko w południe :evil_lol::evil_lol: ale czasami jak wieczorem wejdzie do jakiegoś bagna i śmierdzi to wtedy mama się wydziera na mnie i karze go kąpać :D ale tak to bez lipy :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts