Rinuś Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 hej Limoncia :) no to juz 101 :multi::multi: Quote
limoncia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mi sie podoba fotka brutuska z dwoma koszyczkami:loveu: :loveu: :loveu: Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam :multi: . Ja zaglądam, podziwiam fotki, a że małomówna jestem to i rzadko piszę :lol: . Świąteczne foty suuper, a to z koszyczkami the best. Hexa to by wyjadła zawartość :roll: . Quote
eria Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 cześć!! Byłam , nadrobiłam bieedny wielkanocny pies :shake: :evil_lol: oczywiście wszystkie jajka jego :evil_lol: :evil_lol: Quote
WalentyNaa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 gartulujemy 100 str. a nawet juz 101 :cool1: i piekne foteczki :) Quote
Rinuś Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='WalentyNaa']gartulujemy 100 str. a nawet juz 101 :cool1: i piekne foteczki :) ah dziękujemy :) ale ti juz 102 strona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dzisiaj byłam w schronie zobaczyćco z Berdą ale cieczka się jej skończyła ale Brutus z Cooperem dalej na nią skaczą więc nie mogłam jej zabrać na długi spacer :( ale jest jedna osoba zainteresowana Berdą:multi::multi: Quote
Rinuś Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 i tak nas nikt nie odwiedza,pozatym ja mam ciężkie dni w życiu i w szkole...jestem załamana więc zawieszam galerie narazie:placz::placz: może miesiąc może dwa...nie wiem:placz::placz: Quote
ewelinabuck Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ejjjj co sie stalo ?????:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o ja was odwiedzam i podziwiam Brutuska:loveu: Quote
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kasia się pewnie uczy......przynajmniej po opisach gg wnioskuję.... Quote
Rinuś Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='aleb']Rinuś co się stało? :( :calus: [quote name='ewelinabuck']ejjjj co sie stalo ?????:-o :-o :-o :-o :-o :-o :-o ja was odwiedzam i podziwiam Brutuska:loveu: [quote name='eria']Kasia się pewnie uczy......przynajmniej po opisach gg wnioskuję.... mam dość....uczę sie ale ta moja nauka nic mi nie daje:-(:-( nie mam fot Brutusa i w ogóle...mam załamanie psychiczne:placz: Quote
eria Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 nie smutkaj, masz dogopsiółki !!!! :Rose: :calus: Quote
Paulina_mickey Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 przejdzie zobaczysz:Rose: trzymam kciuki żeby było dobrze :buzi: Quote
Samturia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Rinuś... bedzie dobrze! :) ja tez by cie odwiedzila ale mialam klopoty z okmpem... no... 3m sie! :) Quote
DiDDlina85 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzien doberek.. no i jak tam Brutusek?:p Quote
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 cześć Kasiu...widzę że opis na gg masz bardzo niewesoły:-( :-( fakt że nie wiem z jakiego powodu,ale mam nadzieję że niedługo humor wróci ;) dobrej nocki :* Quote
WalentyNaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Rinus nie martw sie wszystko sie ulozy :) przylozysz sie do nauki i na koniec bedzie dobrze :) ja wiele razy mialam nieciekawa sytuacje ale trzeba wziac sie w garsc i wlaczyc ;] Quote
Rinuś Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 ehh....i nic :( przyłożyłAM SIę do nauki ale i tak baba z polaka dopiela swego:angryy:usadziła mnie z polaka:placz: już się pogodziłam z tym że pisze komisa w siierpniu...jak go zdam to pójdę albo na jakies studium policealne albo do szkoly policealnej...napewno chce iść do pracy... a teraz kilka fotek Brutusa :) zaczynam spowrotem prowadzić galerię :) dziękuję Wam dziewczyny że zaglądałyście do nas czasami :* kilka fotek które zrobiłam Brutusowi na wystawę internetową :) a tutaj już jakieś tam fotki :) nie oddam:evil_lol: zjeżony Brutus:eviltong: :loveu::loveu::loveu: Gaspar chce zdominować Brutusa... Toruńskie lotnisko:lol: Quote
eria Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ale piękne zdjęcie!!!! postawa wystawowa :loveu: p.s. gdzie jest wystawa internetowa ??? :cool3: :cool3: zaraz tam coś wrzucę :cool3: przykro mi z powodu tego polskiego :( Quote
ewelinabuck Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ehhhhh...ale najwazniejsze ze sie tak bardzo nie zalamalas i od nowa ruszyla galeria B;) rutusia Quote
Rinuś Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='eria']ale piękne zdjęcie!!!! postawa wystawowa :loveu: p.s. gdzie jest wystawa internetowa ??? :cool3: :cool3: zaraz tam coś wrzucę :cool3: to jest wystawa labradorów na forum labradorów;) Quote
Recommended Posts