Rinuś Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:oj przykro ze sunia odeszła ....no niestety musimy nauczyć sie rozstań ...jeszcze niejedno w życiu przed nami:-( tylko dlaczego to jest takie trudne??:-( Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 tak jakoś na poprawę humorku wstawie fotki Brutusa które zrobiłam pół godz temu jak go wykąpałam :) widzicie jaki kochany??:evil_lol:sam się wyciera:evil_lol: hihihi:evil_lol::evil_lol:pomóżcie wymyślić tytuł do konkursu:eviltong: mam obsesję na punkcie irokezów:loveu: no i na moje łóżko się przeniósł:mad: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Kasiu, zrobię Ci kartkę o którą prosiłaś, ale wolę żebyś podesłała mi fotki które mają na niej być w trochę większym rozmiarze niż na forum, najlepiej około 800x600 pixeli ;) nie chce mi się przeszukiwać galerii :) Quote
maartucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']tak jakoś na poprawę humorku wstawie fotki Brutusa które zrobiłam pół godz temu jak go wykąpałam :) witam serdecznie!:) Po raz pierwszy jestes tu u Was.. Brutus jest cudowwwny :loveu::loveu: A fotki w ogole pierwsza klasa :D :loveu::loveu: od dzis bedziemy tu zagldac :D Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Martucha dziękujemy za przybycie do nas,ale mam prośbę abyś nie cytowała wszystkich fotek :) Aniu-to chyba dopiero jutro bede mogła Ci je podesłać :( ale to moze na maila wyślę co?? Quote
maartucha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś']Martucha dziękujemy za przybycie do nas,ale mam prośbę abyś nie cytowała wszystkich fotek :) Aniu-to chyba dopiero jutro bede mogła Ci je podesłać :( ale to moze na maila wyślę co?? WItam, oK :D mussiz Mi wybaczyc, nowa jestem :eviltong::eviltong: Quote
eria Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Rinuś'] Aniu-to chyba dopiero jutro bede mogła Ci je podesłać :( ale to moze na maila wyślę co?? najlepiej na maila :) niufka[małpa]interia.pl Quote
Rinuś Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 fotka z dzisiaj ze stajni:loveu::loveu: reszte jutro dodam :) urodził się dziisaj w nocy :) ps.nie patrzcie na mój strój :) roboczy :) Quote
Ibazelka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ale super, tak go trzymasz, ze wyglada jakby nie byl prawdziwy ;) Quote
tamiczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!!! życzy Malwina i Pusia Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='eria']najlepiej na maila :) niufka[małpa]interia.pl nie chce się wysłać :( coś nie tak jest z tym adresem:razz: a tak w ogóle to :) i dziękuję wszystkim za życzenia:) Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 no to wrzucam raszte fotek koników :) to mój ukochany Dioryt :) teraz go lonżuje jak jadę na konie,ogólnie to był już ujeżdżany ale trochę na raty i teraz trzeba z nim znowu pracować...:shake: a tuta maluszek :) mamusia źrebczka-Leonie ogierek White :) tutaj klacz Maranta :) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Cześć :multi: Pooglądałam fotki, Berta jest piękna :loveu: [co Ty masz z tymi imionami na B :evil_lol:] Składamy równiez spóźnione :oops: życzonka :buzi: 100 lat Brutusku! :pepsi: [quote name='Rinuś'] i po wszystkim:placz::placz::placz: Mika odeszla za Tęczowy Most:placz::placz::placz::placz: najgorsze jest to że ja nie wiem jak mam pomóc Tomkowi :( nie wiem nawet co mam powiedzieć chociaż śmierć moich psów przeżywałam 2 razy:-(:-(:-(Biedna Mikunia :( Dlaczego musiała odejść? Tam gdzie jest teraz nie ma juz cierpienia, przymusów, nikt na nią nie szczeka i nie warczy, niczego jej tam nie brakuje, oprócz.. oprócz właściciela, nie może poczuć jego dotyku i pieszczoty :( Piekne źrebaczysko :loveu: Uwielbiam konie :loveu: Szczerze zazdroszczę :cool3: Cudowna karteczka :multi: My również życzymy wesołych świąt, smacznego jajka i niezapomnianego dyngusa :) Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi: Pooglądałam fotki, Berta jest piękna :loveu: [co Ty masz z tymi imionami na B :evil_lol:] Składamy równiez spóźnione :oops: życzonka :buzi: 100 lat Brutusku! :pepsi: Biedna Mikunia :( Dlaczego musiała odejść? Tam gdzie jest teraz nie ma juz cierpienia, przymusów, nikt na nią nie szczeka i nie warczy, niczego jej tam nie brakuje, oprócz.. oprócz właściciela, nie może poczuć jego dotyku i pieszczoty :( Piekne źrebaczysko :loveu: Uwielbiam konie :loveu: Szczerze zazdroszczę :cool3: Cudowna karteczka :multi: My również życzymy wesołych świąt, smacznego jajka i niezapomnianego dyngusa :) dziękuję za odwiedzenie nas :) :multi::multi: z tymi imionami na B to nie wiem :) chyba od Brutusa :) dziękujemy za żyzonka :) spóźnione ale szczere:) Mikusie już nic teraz nie boli :( weterynarz powiedział że ona gnije już od srodka:placz: źrebaczek jest zadżebisty:loveu:dziękuję za życzonka świąteczne i na wzajem ;* Quote
Dobcia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jaki malutki żrebaczek:loveu: Śliczne konie, tylko pozazdrościć:loveu: Ale masz mądrale w domu:cool3: Fajne te zdjęcia samowycierającego się Brutuska:evil_lol: Quote
WalentyNaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 sliczny zrebaczek :loveu: szcerze mowiac raz tez bylam w stadninie i mam foteczki konikow jak bede miala chwile to rowniez wstawie:) a ten labiszonek w galerii ewelinybuck to moja Berducha :P Quote
WalentyNaa Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Rozkicanego zająca, uśmiechów bez końca. Wody w butach i w koszyku - jajek smacznych i bez liku. Babki dorodnej i smakowitej i niech te święta będą nadzwyczaj obfite! zycza WalentyNaa i Berdy :cool1: Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='Rinuś']dziękuję za odwiedzenie nas :) :multi::multi: z tymi imionami na B to nie wiem :) chyba od Brutusa :) dziękujemy za żyzonka :) spóźnione ale szczere:) Mikusie już nic teraz nie boli :( weterynarz powiedział że ona gnije już od srodka:placz: źrebaczek jest zadżebisty:loveu:dziękuję za życzonka świąteczne i na wzajem ;* W takim przypadku uśpienie było chyba najlepszym wyjściem :-( Także mam nadzieje że fotek koników będzie więcej? :cool3: Quote
Rinuś Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 [quote name='Dobcia']Jaki malutki żrebaczek:loveu: Śliczne konie, tylko pozazdrościć:loveu: Ale masz mądrale w domu:cool3: Fajne te zdjęcia samowycierającego się Brutuska:evil_lol: a ile pracy przy takich konikach :) ale to sama przyjemność :) [quote name='WalentyNaa']sliczny zrebaczek :loveu: szcerze mowiac raz tez bylam w stadninie i mam foteczki konikow jak bede miala chwile to rowniez wstawie:) a ten labiszonek w galerii ewelinybuck to moja Berducha :P no to dawaj te foty a nie się obijasz:) o kurcze jak mogłam nie poznac:roll::roll: [quote name=':: FiGa ::']W takim przypadku uśpienie było chyba najlepszym wyjściem :-( Także mam nadzieje że fotek koników będzie więcej? :cool3: oj będzie będzie :D w poniedzaiłek jedziemy na konie:multi:chyba że nie dojedziemy z wiadomych względów:evil_lol: Quote
eria Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 to zdjęcie wymiata! jest cudowne!! ale bym chciała takie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
DiDDlina85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ZDROWYCH WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZĄ DIDDI I NERUŚ!!:p Quote
Recommended Posts