Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:oj przykro ze sunia odeszła ....no niestety musimy nauczyć sie rozstań ...jeszcze niejedno w życiu przed nami:-(
tylko dlaczego to jest takie trudne??:-(

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tak jakoś na poprawę humorku wstawie fotki Brutusa które zrobiłam pół godz temu jak go wykąpałam :)

widzicie jaki kochany??:evil_lol:sam się wyciera:evil_lol:

hihihi:evil_lol::evil_lol:pomóżcie wymyślić tytuł do konkursu:eviltong:

mam obsesję na punkcie irokezów:loveu:

no i na moje łóżko się przeniósł:mad:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kasiu, zrobię Ci kartkę o którą prosiłaś, ale wolę żebyś podesłała mi fotki które mają na niej być w trochę większym rozmiarze niż na forum, najlepiej około 800x600 pixeli ;)
nie chce mi się przeszukiwać galerii :)

Posted

[quote name='Rinuś']tak jakoś na poprawę humorku wstawie fotki Brutusa które zrobiłam pół godz temu jak go wykąpałam :)

witam serdecznie!:)
Po raz pierwszy jestes tu u Was.. Brutus jest cudowwwny :loveu::loveu:
A fotki w ogole pierwsza klasa :D :loveu::loveu: od dzis bedziemy tu zagldac :D

Posted

Martucha dziękujemy za przybycie do nas,ale mam prośbę abyś nie cytowała wszystkich fotek :)

Aniu-to chyba dopiero jutro bede mogła Ci je podesłać :( ale to moze na maila wyślę co??

Posted

[quote name='Rinuś']Martucha dziękujemy za przybycie do nas,ale mam prośbę abyś nie cytowała wszystkich fotek :)

Aniu-to chyba dopiero jutro bede mogła Ci je podesłać :( ale to moze na maila wyślę co??

WItam, oK :D mussiz Mi wybaczyc, nowa jestem :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']

najlepiej na maila :) niufka[małpa]interia.pl

Posted

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!!!

życzy Malwina i Pusia

Posted

[quote name='eria']najlepiej na maila :) niufka[małpa]interia.pl
nie chce się wysłać :( coś nie tak jest z tym adresem:razz:

a tak w ogóle to :)

i dziękuję wszystkim za życzenia:)

Posted

no to wrzucam raszte fotek koników :)

to mój ukochany Dioryt :) teraz go lonżuje jak jadę na konie,ogólnie to był już ujeżdżany ale trochę na raty i teraz trzeba z nim znowu pracować...:shake:

a tuta maluszek :)

mamusia źrebczka-Leonie

ogierek White :)

tutaj klacz Maranta :)

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć :multi:
Pooglądałam fotki, Berta jest piękna :loveu: [co Ty masz z tymi imionami na B :evil_lol:]
Składamy równiez spóźnione :oops: życzonka :buzi: 100 lat Brutusku! :pepsi:

[quote name='Rinuś']
i po wszystkim:placz::placz::placz: Mika odeszla za Tęczowy Most:placz::placz::placz::placz:

• najgorsze jest to że ja nie wiem jak mam pomóc Tomkowi :( nie wiem nawet co mam powiedzieć chociaż śmierć moich psów przeżywałam 2 razy:-(:-(:-(
  • Biedna Mikunia :( Dlaczego musiała odejść?
    Tam gdzie jest teraz nie ma juz cierpienia, przymusów, nikt na nią nie szczeka i nie warczy, niczego jej tam nie brakuje, oprócz.. oprócz właściciela, nie może poczuć jego dotyku i pieszczoty :(

Piekne źrebaczysko :loveu: Uwielbiam konie :loveu: Szczerze zazdroszczę :cool3:

Cudowna karteczka :multi: My również życzymy wesołych świąt, smacznego jajka i niezapomnianego dyngusa :)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Cześć :multi:
    Pooglądałam fotki, Berta jest piękna :loveu: [co Ty masz z tymi imionami na B :evil_lol:]
    Składamy równiez spóźnione :oops: życzonka :buzi: 100 lat Brutusku! :pepsi:

Biedna Mikunia :( Dlaczego musiała odejść?
    Tam gdzie jest teraz nie ma juz cierpienia, przymusów, nikt na nią nie szczeka i nie warczy, niczego jej tam nie brakuje, oprócz.. oprócz właściciela, nie może poczuć jego dotyku i pieszczoty :(

Piekne źrebaczysko :loveu: Uwielbiam konie :loveu: Szczerze zazdroszczę :cool3:

Cudowna karteczka :multi: My również życzymy wesołych świąt, smacznego jajka i niezapomnianego dyngusa :)
    dziękuję za odwiedzenie nas :) :multi::multi:
    z tymi imionami na B to nie wiem :) chyba od Brutusa :)
    dziękujemy za żyzonka :) spóźnione ale szczere:)
    Mikusie już nic teraz nie boli :( weterynarz powiedział że ona gnije już od srodka:placz:
    źrebaczek jest zadżebisty:loveu:dziękuję za życzonka świąteczne i na wzajem ;*

Posted

Jaki malutki żrebaczek:loveu: Śliczne konie, tylko pozazdrościć:loveu:

Ale masz mądrale w domu:cool3: Fajne te zdjęcia samowycierającego się Brutuska:evil_lol:

Posted

sliczny zrebaczek :loveu: szcerze mowiac raz tez bylam w stadninie i mam foteczki konikow jak bede miala chwile to rowniez wstawie:) a ten labiszonek w galerii ewelinybuck to moja Berducha :P

Posted

Rozkicanego zająca, uśmiechów bez końca. Wody w butach i w koszyku -
    jajek smacznych i bez liku. Babki dorodnej i smakowitej i niech te święta
    będą nadzwyczaj obfite!

zycza WalentyNaa i Berdy :cool1:

Posted

[quote name='Rinuś']dziękuję za odwiedzenie nas :) :multi::multi:
    z tymi imionami na B to nie wiem :) chyba od Brutusa :)
    dziękujemy za żyzonka :) spóźnione ale szczere:)
    Mikusie już nic teraz nie boli :( weterynarz powiedział że ona gnije już od srodka:placz:
    źrebaczek jest zadżebisty:loveu:dziękuję za życzonka świąteczne i na wzajem ;*
    W takim przypadku uśpienie było chyba najlepszym wyjściem :-(
    Także mam nadzieje że fotek koników będzie więcej? :cool3:

Posted

[quote name='Dobcia']Jaki malutki żrebaczek:loveu: Śliczne konie, tylko pozazdrościć:loveu:

Ale masz mądrale w domu:cool3: Fajne te zdjęcia samowycierającego się Brutuska:evil_lol:
    a ile pracy przy takich konikach :) ale to sama przyjemność :)
    [quote name='WalentyNaa']sliczny zrebaczek :loveu: szcerze mowiac raz tez bylam w stadninie i mam foteczki konikow jak bede miala chwile to rowniez wstawie:) a ten labiszonek w galerii ewelinybuck to moja Berducha :P
    no to dawaj te foty a nie się obijasz:)
    o kurcze jak mogłam nie poznac:roll::roll:
    [quote name=':: FiGa ::']W takim przypadku uśpienie było chyba najlepszym wyjściem :-(
    Także mam nadzieje że fotek koników będzie więcej? :cool3:
    oj będzie będzie :D w poniedzaiłek jedziemy na konie:multi:chyba że nie dojedziemy z wiadomych względów:evil_lol: