Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za gratulacje :)
Salma była na swojej pierwszej wystawie w Drzonkowie - ocena doskonała bez lokaty :)

A dzisiaj byliśmy na rodzinnym spacerku i mamy pierwsze wspólne zdjęcie :razz:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

potwierdzam Diesel tez sie przy niej opanowac nie potrafil i co rusz na nia wazi, a Salma sie kladla jak kloda i tyle. Jacek stwierdzil, ze on by chetnie jeszcze z nami poszedl na spacer kiedys, ale jak juz Diesela wytnie co by spokoj byl :)

• 2 weeks later...
Posted

Tyko Brutus nie świruje przy niej, ostatnio spotkaliśmy Erosa i też chciał mieć z nią dzieci :roll:

A dzisiaj bylismy nad Wisłą, bo pogoda była extra :)

Posted

Ostatnio Salma nie dała się poznać od tej "świrniętej" strony :)
Chyba musimy się umówić na spacerek pływankowy, postaram się wyciągnąć Vicky :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

katasza1 napisał(a):

Chodzisz z psami na spacer w rajstopach? Podziwiam za opanowane pieski, mi nawet leginsy dziurawia :shake:

Ja w ogóle podziwiam chodzenie w tymże diabelskim wynalazku - nienawidzę rajstop :evil_lol:

Posted

Bo ja mam lamerskie pieski i one nie skacza po mnie :diabloti: ja tam lubię rajstopy :P

dobra już dobra dodam trochę zaległych fot :cool3:
Salma ma się dobrze, jest grzeczna , jeszcze musi zostawać w klatcę pod naszą nieobecność, ale myślę że to już kwestia 2-3 miesięcy i będzie git.

mini spotkanie Dolbiaków :) od lewej:
[FONT=Helvetica]Hugo,Jane, Salma & Harry

[/FONT]

Bruti i Harry

i pies mojego brata, który się przybłąkał i tak już został u nich :)

• 1 month later...
Posted

Witam się i mam pytanie. Oczywiście nie kąsliwe, bo sama jestem zakochana w labladorach, ale ostatnio czytałam, że pomiędzy labladorem użytkowym, a wystawowym jest spora różnica. Czy to prawda? Że te użytkowe są "lżejsze" w budowie niż te wystawowe?

Posted

[quote name='Wola istnienia.']Witam się i mam pytanie. Oczywiście nie kąsliwe, bo sama jestem zakochana w labladorach, ale ostatnio czytałam, że pomiędzy labladorem użytkowym, a wystawowym jest spora różnica. Czy to prawda? Że te użytkowe są "lżejsze" w budowie niż te wystawowe?
Hej, sory że dopiero teraz ale nie odwiedzam swojej galerii :evil_lol:
Tak są różnice, te typowo użytkowe są lżejsze i chudsze, niestety ale jeszcze na ringach rządzą wielkie Labradory,chociaż widzę że powoli się od nich odchodzi. Przykładowo to jest dosyć dobrze utytuowany pies. mimo że dopiero we wrześniu skończy 2 lata (Brat mojej Salmy) i nie jest jakimś strasznie ciężkim Labradorem :) Jak na moje w sam raz

A tutaj matka mojej Salmy ( Inter ch.), też ładną ma sylwetkę:

Typowe użytki mi się aż tak nie podobają, no ale co kto woli :)

A tutaj kilka fotek naszych, w czwartek wyjeżdżamy i wrócimy z masą fot.

Posted

[quote name='Naklejka']O, matka Salmy jest całkiem fajna! :)

Uroczo razem wyglądają :D[/QUOTE]
No fajna fajna i z charakteru jest super suką :)
A Bruti z Salmą to jakby się znali lata normalnie,...ona uwielbia zasypiać wtulona w niego, Brutus zawsze tylko czeka aż Salme wypuszczę z klatki :) są przeuroczy :)
[quote name='Talia']Dla mnie Teddy jest idealny :loveu:[/QUOTE]
No jest fajny :) ogólnie miot się udał bo Bianca też jest ładna :)

Posted

[quote name='Fauka']Po co ci Brutus skoro masz Salmę? Wyślij go na emeryturkę gdzieś, on nawet papierów nie ma :eviltong:[/QUOTE]
Wysłałaby go, ale to zabawka Salmy :evil_lol: