Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiak_kasia']taaa- wątek o chamstwie :cool3:

jestes gorsza i nie umiesz swoich psów wychować. O! bo klniesz :evil_lol:[/QUOTE]

To ja też znowu jestem ta zła... Jakoś "chodź tu K..." lepiej działa niż "do mnie" :lol:

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='FredziaFredzia']To ja też znowu jestem ta zła... Jakoś "chodź tu K..." lepiej działa niż "do mnie" :lol:[/QUOTE]

oo kolejna :diabloti: to tylko widac gordonki som takie mądrutkie, ze do nich się mówi delikatniusio i bez łaciny :loveu:

Posted

i nawet fotki dała :)

ja też klnę a co ... jak się psu kliknie na ,,k,, to zaraz słyszy , a ogólnie też se rzucę mięsem , co se poklnę to moje i zaraz mi lepiej , no jedynie w pracy nie mogę :(

Posted

[quote name='Alicja']i nawet fotki dała :)

ja też klnę a co ... jak się psu kliknie na ,,k,, to zaraz słyszy , a ogólnie też se rzucę mięsem , co se poklnę to moje i zaraz mi lepiej , no jedynie w pracy nie mogę :([/QUOTE]

a ja przeklinać się nauczyłam właśnie w przedszkolu :diabloti:

Posted

[quote name='natija']Piekny ten Twoj labek,a zdjecia super,pozdrawiamy i machamy lapka :)
Dzięki :razz:

Oczywiście Bruti musiał na chwilę zepsuć tą harmonię jaka tam panowała :evil_lol: ale tylko na chwileczkę, tak to był grzeczniusi :loveu:

I od tego zlotu robie wszystkie zdjęcia w RAW-ach, nie wiem jak mogłam robić w JPG :shake: zupełnie inna obróbka i jakość zdjęć.

Chopper pilnuje aby kolacja go nie ominęła

Niewidomy Blender do adopcji

Tego psiaka chciałam ukraść właścicielom ośrodka :loveu:

Sasza i Falcor zlabowani na maxa

Sasza i Bruti pilnują domku

Szkoda, że nie pojechalam na całość bo brakowało mi tego resetu, tej durnoty, tego luzu, człowiek pracuje cały rok i raz w roku przydaje się takie odmóżdżenie totalne :p

Posted

Nero jest wyższy od Saszy i w sumie nie wiem który jest większy :diabloti:

17 lipca wyjeżdżamy ekipą do Macedonii :multi: jedziemy ma 1,5 tygodnia na taki trip na dwa auta w 8 osób, chcemy podjechać przy okazji do Grecji i Albanii :razz:
Jak mój brat z dziewczyną nie zdecydują się na ten czas zamieszkać u nas to będę szukała niani dla Brutusa :evil_lol:

czemu nikt nie słita na fotecki? :diabloti:

mata jeszcze mnie i grubasa :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']
Jak mój brat z dziewczyną nie zdecydują się na ten czas zamieszkać u nas to będę szukała niani dla Brutusa :evil_lol:

czemu nikt nie słita na fotecki? :diabloti:

[/QUOTE]

Nikt nie tita bo Ci każdy zazdrości urlopu :eviltong:

Dawaj Brutuska do mnie, bedzie miał raj na ziemi :diabloti:

Posted

[quote name='asiak_kasia']

Dawaj Brutuska do mnie, bedzie miał raj na ziemi :diabloti:

żebyś się nie zdziwiła jak Ci go podrzucę :diabloti:

Po zlocie zaczęło się z niego sypać, dzisiaj czesałam go dosłownie 5 minut i wyczesałam aż tyle:

Posted

jeden pies w tą czy w tą :eviltong:
u nas zawsze jest przechowalnia wakacyjna, i dopóki psy są w miare ogarniete to mi to zadnej róznicy nie robi. Terenu mają tyle, że te miejske to wysiadają zanim dojdziemy do konca pastwiska :evil_lol: wiec zasadniczo nie mam z psami problemów :eviltong:

a co do czesania, to pomnóż sobie tą kupkę raz 4. Mniej wiecej tyle wyczesuje z Joko w ciagu 5 minut :shake:

Posted

[quote name='asiak_kasia']jeden pies w tą czy w tą :eviltong:
u nas zawsze jest przechowalnia wakacyjna, i dopóki psy są w miare ogarniete to mi to zadnej róznicy nie robi. Terenu mają tyle, że te miejske to wysiadają zanim dojdziemy do konca pastwiska :evil_lol: wiec zasadniczo nie mam z psami problemów :eviltong:

to jak braciszek nie będzie u nas zamieszkać na czas wyjazdu to pomyślę nad Tobą :loveu:
a co do czesania, to pomnóż sobie tą kupkę raz 4. Mniej wiecej tyle wyczesuje z Joko w ciagu 5 minut :shake:
ale Twoje mieszkają w budzie więc tak tego nie czujesz :diabloti:
[quote name='Amber']Kłaki... Problem nieistniejący :loveu: :eviltong:

ale masz te igiełki, które się wbijają wszędzie :eviltong:

i jak to motylkowa napisała na fejsie, powinnam tą kupę kłaków rozrzucić po tym parczku, wszyscy pewnie byliby szczęśliwi :evil_lol:

Posted

ale masz te igiełki, które się wbijają wszędzie :eviltong:

Nie mam żadnych igiełek... Nie wiem w ogóle o co kaman z tym ;)