Alicja Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Mam taki stojak , tyle że miałam od razu z miskami , ja jestem zadowolona z niego, Ozzy myślę , ze też ;) Quote
anetta Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='Rinuś']bo byki to fajne dziołchy som :diabloti: tylko zawzięte, bynajmniej ja taka jestem :eviltong: Fajne, fajne, szkoda że nie doceniane. Ja bywam uparta, czasami jak się uprę to...:evil_lol: Ale też umiem iść na kompromis. [quote name='BBeta'] http://3.bp.blogspot.com/_2wvWnhJoyRI/TPvWtiHrp_I/AAAAAAAAAGM/u_U3YeMM6qo/s1600/workinglab.JPG Mi podobają się takie laby :loveu: :diabloti: O nie. Pies super (uwielbiam takie ciałka u psów) ale nie jako lab. Wygląda jak mix wyżła z labem, [quote name='Rinuś'] nooo taki lab to już taki bardziej nie lab :evil_lol: Też lubię wszystko co ma wciągnięte brzuchy :diabloti: O to to to, mmmmmmmm [quote name='Rinuś']Rocheby są fajne :loveu: http://www.rochebylabradors.co.uk/silversuede.html http://www.rochebylabradors.co.uk/stateocasion.html Te z kolei za masywne :lol::lol::lol: Wyglądają bardzo ociężale. Spóźnione ale baaardzo szczere życzona, żyj długo, szczęśliwie i wstawiaj więcej fot :multi: :lol::BIG: Gratuluję 3 miejsca :klacz: Quote
szalej Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Gratulacje za 3 miejsce :)) zdjęcie w wodzie mega! Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Dzien doberek kolezaneczko fotoblozaneczko :loveu: Quote
Rinuś Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Dzień dobry dzień dobry :loveu: Dzisiaj coś nie mogłam spać...straszną noc miałam,...oczy to mam ledwo otwarte w robocie... macie Brutuska z zawodów jeździeckich, koni nie mam :diabloti: (zdj w linku, bo nie chce mi się robić 2 wersje zdjęć - jedną na fejsa a drugą na forum:shake:) https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/420670_597245463633358_766101103_n.jpg Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 No to widze, że w całej wielkopolsce nocka ciężka. U nas tak samo. Spać się nie dało. Ciągle niewygodnie, z boku na bok. :roll: Quote
Rinuś Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 te toć jak z kujawsko-pomorskiego :diabloti: oj chyba ktoś jeszcze choruje :evil_lol: Paweł znowu wyjechał w delegację i ciężko mi się przestawić na samotne noce :-( Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Rinuś napisał(a):te toć jak z kujawsko-pomorskiego :diabloti: oj chyba ktoś jeszcze choruje :evil_lol: Paweł znowu wyjechał w delegację i ciężko mi się przestawić na samotne noce :-( jakie tam pomorskie- wielkopolska i tyle :diabloti: Ja tam mam swoj podział. Jest wielkopolska, morze, sląsk, Wawa i góry. W zależności do czego bliżej tam "podpięte" :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Gadasz jak stara baba z ajzhalmerem do której nic nie dociera :evil_lol: ma swoją teorię i tyle :diabloti: ale niech Ci będzie :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Rinuś napisał(a):Gadasz jak stara baba z ajzhalmerem do której nic nie dociera :evil_lol: :loveu: jak ja lubię te wasze komplementa :evil_lol: Quote
omry Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Rinuś napisał(a):A u mnie będzie papiś :loveu: Kiedy kiedy? :razz: Quote
asiak_kasia Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Rinuś napisał(a):A u mnie będzie papiś :loveu: Przyszła napisała jedno zdanie i zadowolona.:mad: Gadaj co bedzie i kiedy :razz: Quote
Rinuś Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 haha żartowałam :evil_lol: myślałam, że jak to napiszę to zwiększy się ruch w galeryjce :diabloti: Quote
Rinuś Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Przyszłam się pochwalić :multi:właśnie podpisałam umowę na czas nieokreślony :multi: Quote
Unbelievable Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Rinuś napisał(a):Przyszłam się pochwalić :multi:właśnie podpisałam umowę na czas nieokreślony :multi: gratki :) jak już zdecydujesz się na szczeniaka to dawaj znać :grins: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Dzięki :loveu: teraz mogę brać kredyty hahaha :evil_lol::evil_lol: jak będzie oficjalne potwierdzenie to napiszę :eviltong: a czy wiecie, że jak biegacie to jest to prawie jak jaranie blanta? :diabloti: http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/ciekawoski,49/bieganie-dziala-tak-samo-jak-marihuana,87367,1,0.html Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Pies w pieknym kagańcu idealnie dobranym do biegania w upał:loveu: Quote
Rinuś Posted May 16, 2013 Author Posted May 16, 2013 Aleks89 napisał(a):Pies w pieknym kagańcu idealnie dobranym do biegania w upał:loveu: Zawsze musisz się do czegoś przyczepić :diabloti: Quote
Amber Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Hoho Rinusiowa, najpierw podwyżka, teraz umowa... Kiedy zostaniesz kerowniczką albo derektorkom? :evil_lol: A na serio to gratki :) Quote
zaba14 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Rinuś']Dzięki :loveu: teraz mogę brać kredyty hahaha :evil_lol::evil_lol: jak będzie oficjalne potwierdzenie to napiszę :eviltong: a czy wiecie, że jak biegacie to jest to prawie jak jaranie blanta? :diabloti: http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje/ciekawoski,49/bieganie-dziala-tak-samo-jak-marihuana,87367,1,0.html W krwi może się coś zmienia, ale w rzeczywistości nie zauważyłam podobieństwa :))))) Quote
Aleks89 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 zaba14 napisał(a):W krwi może się coś zmienia, ale w rzeczywistości nie zauważyłam podobieństwa :))))) W Zabrzu jesteś?:diabloti:To możesz sobie przypomnieć zaraz jak to jest :P Quote
asiak_kasia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 no no no gratulacyje, widzę, że tutaj same grube ryby urzędują :diabloti: Quote
Rinuś Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Aleks89 napisał(a):W Zabrzu jesteś?:diabloti:To możesz sobie przypomnieć zaraz jak to jest :P ja bardzo chętnie bym sobie przypoomniała jakie to uczucie bo już nie pamiętam :-( Dziękuję za gratulacje teraz mogę zaciążać haha :evil_lol: tylko póki co nie mam z kim...kosa z pawełkiem... od dwóch dni śnią mi się moi byli :eviltong: Quote
omry Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Rinuś napisał(a):ja bardzo chętnie bym sobie przypoomniała jakie to uczucie bo już nie pamiętam :-( Wpadaj w odwiedzinki do omrynki :razz: Quote
Recommended Posts