Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś']bo byki to fajne dziołchy som :diabloti: tylko zawzięte, bynajmniej ja taka jestem :eviltong:

Fajne, fajne, szkoda że nie doceniane. Ja bywam uparta, czasami jak się uprę to...:evil_lol: Ale też umiem iść na kompromis.

[quote name='BBeta']

http://3.bp.blogspot.com/_2wvWnhJoyRI/TPvWtiHrp_I/AAAAAAAAAGM/u_U3YeMM6qo/s1600/workinglab.JPG
Mi podobają się takie laby :loveu: :diabloti:
O nie. Pies super (uwielbiam takie ciałka u psów) ale nie jako lab. Wygląda jak mix wyżła z labem,

[quote name='Rinuś']
nooo taki lab to już taki bardziej nie lab :evil_lol: Też lubię wszystko co ma wciągnięte brzuchy :diabloti:

O to to to, mmmmmmmm

[quote name='Rinuś']Rocheby są fajne :loveu:
http://www.rochebylabradors.co.uk/silversuede.html
http://www.rochebylabradors.co.uk/stateocasion.html

Te z kolei za masywne :lol::lol::lol: Wyglądają bardzo ociężale.

Spóźnione ale baaardzo szczere życzona, żyj długo, szczęśliwie i wstawiaj więcej fot :multi: :lol::BIG:

Gratuluję 3 miejsca :klacz:

Posted

te toć jak z kujawsko-pomorskiego :diabloti: oj chyba ktoś jeszcze choruje :evil_lol:
Paweł znowu wyjechał w delegację i ciężko mi się przestawić na samotne noce :-(

Posted

Rinuś napisał(a):
te toć jak z kujawsko-pomorskiego :diabloti: oj chyba ktoś jeszcze choruje :evil_lol:
Paweł znowu wyjechał w delegację i ciężko mi się przestawić na samotne noce :-(

jakie tam pomorskie- wielkopolska i tyle :diabloti: Ja tam mam swoj podział. Jest wielkopolska, morze, sląsk, Wawa i góry. W zależności do czego bliżej tam "podpięte" :evil_lol:

Posted

Gadasz jak stara baba z ajzhalmerem do której nic nie dociera :evil_lol: ma swoją teorię i tyle :diabloti: ale niech Ci będzie :eviltong:

Posted

Hoho Rinusiowa, najpierw podwyżka, teraz umowa... Kiedy zostaniesz kerowniczką albo derektorkom? :evil_lol:

A na serio to gratki :)

Posted

zaba14 napisał(a):
W krwi może się coś zmienia, ale w rzeczywistości nie zauważyłam podobieństwa :)))))

W Zabrzu jesteś?:diabloti:To możesz sobie przypomnieć zaraz jak to jest :P

Posted

Aleks89 napisał(a):
W Zabrzu jesteś?:diabloti:To możesz sobie przypomnieć zaraz jak to jest :P

ja bardzo chętnie bym sobie przypoomniała jakie to uczucie bo już nie pamiętam :-(

Dziękuję za gratulacje teraz mogę zaciążać haha :evil_lol: tylko póki co nie mam z kim...kosa z pawełkiem...

od dwóch dni śnią mi się moi byli :eviltong:

Posted

Rinuś napisał(a):
ja bardzo chętnie bym sobie przypoomniała jakie to uczucie bo już nie pamiętam :-(

Wpadaj w odwiedzinki do omrynki :razz: