Vectra Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Czekunia']Rinusiowa, czytaj - przestaniesz myśleć o jedzeniu:diabloti: Ja np. przez kilka dni dowiedziałam się wielu interesujących rzeczy: że kotu nie wolno pozwalać polować na ptaszki, a jak coś upoluje to należy mu to szybko zabrać, bo w ten sposób zagraża dzikiej przyrodzie. O![/QUOTE] o motko i córko ... to mój kot walił wszystko co fruwało :shake: Quote
Justa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 A ja mimo, że swoje już widziałam w rzeźniach to jednak te konie.. straszne. Quote
Czekunia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Vectra']o motko i córko ... to mój kot walił wszystko co fruwało :shake:[/QUOTE] To ja nie wiem... Powinnaś się samobiczować albo na kolanach do Częstochowy:diabloti: A tak serio zaczyna przerażać mnie dogo: coraz więcej fanatyzmu w czystej postaci, a ten wątek i jego ostatnich kilka stron to wisienka na torcie, jeśli się komuś nudzi to polecam jako dobrą lekturę:grins: Quote
asiak_kasia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Alicja']Skaryszew kojarzy mi się tylko ze złem , z pijaństwem , chamstwem , kompletnym brakiem szacunku do zwierząt i w sumie do ludzi też ...i czerpię tą wiedzę nie tylko z tego co teraz oglądam od kilku lat w TV , FB ...znam to z opowieści znajomych którzy koniecznie chcieli pokazać znajomym ze Szwecji prawdziwy koński jarmark ...przeżyli to strasznie , bo nie takich atrakcji się spodziewali[/QUOTE] Ja nawet już nie próbuje ogladac takich rzeczy. Byłam tam osobiście. Koszmar. W najczystszej postaci. Serio, schorny tez robią wrażenie, ale to co tam się działo, nie da się tego opisać słowami. Naprawde kazdy jeden kon był przerażony. Brrr, dopóki koń bedzie w myśl prawa zwierzeciem rzeźnym, nic się nie zmieni. Mało tego, obowiązuje zakaz handlu zwierzetami na takich bazarach, to sprytni rolnicy obeszli przepis, targ został "parkingiem" za zgodą burmistrza, i oni się tam tylko "zatrzymują". Było głośno, była tv, były interwencję, ale tam wraca ciagle stałe grono. I jestem pewna, ze szanowny burmistrz ma z tego jakiś zysk. [quote name='Czekunia']Rinusiowa, czytaj - przestaniesz myśleć o jedzeniu:diabloti: Ja np. przez kilka dni dowiedziałam się wielu interesujących rzeczy: że kotu nie wolno pozwalać polować na ptaszki, a jak coś upoluje to należy mu to szybko zabrać, bo w ten sposób zagraża dzikiej przyrodzie. O![/QUOTE] o kurde, to moja kocica całkiem juz zachwiała faunę i florę w mojej wsi...ide się biczować :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Czekunia']Rinusiowa, czytaj - przestaniesz myśleć o jedzeniu:diabloti: Ja np. przez kilka dni dowiedziałam się wielu interesujących rzeczy: że kotu nie wolno pozwalać polować na ptaszki, a jak coś upoluje to należy mu to szybko zabrać, bo w ten sposób zagraża dzikiej przyrodzie. O![/QUOTE] [I][B]ja nie czytałam tych wszystkich stron bo dziewczyna ma nieźle w głowie namieszane :shake: kotom trzeba zakladać kagańce jak wypuszczasz je na dwór :diabloti:[/B][/I] [quote name='Justa']A ja mimo, że swoje już widziałam w rzeźniach to jednak te konie.. straszne.[/QUOTE] [I][B]jeszcze to bicie przed samym strzałem...jakby nie można było tego zrobić po ludzku...ale co ja piszę, wstyd być czasem człowiekiem..[/B][/I]. [quote name='Czekunia']To ja nie wiem... Powinnaś się samobiczować albo na kolanach do Częstochowy:diabloti: A tak serio zaczyna przerażać mnie dogo: coraz więcej fanatyzmu w czystej postaci, a ten wątek i jego ostatnich kilka stron to wisienka na torcie, jeśli się komuś nudzi to polecam jako dobrą lekturę:grins:[/QUOTE] [I][B]taaa zajrzyj na pwp - tam to się dzieje , jak masz rasowego psa to jesteś ta zła i niedobra :cool3:[/B][/I] [quote name='asiak_kasia']Ja nawet już nie próbuje ogladac takich rzeczy. Byłam tam osobiście. Koszmar. W najczystszej postaci. Serio, schorny tez robią wrażenie, ale to co tam się działo, nie da się tego opisać słowami. Naprawde kazdy jeden kon był przerażony. Brrr, dopóki koń bedzie w myśl prawa zwierzeciem rzeźnym, nic się nie zmieni. Mało tego, obowiązuje zakaz handlu zwierzetami na takich bazarach, to sprytni rolnicy obeszli przepis, targ został "parkingiem" za zgodą burmistrza, i oni się tam tylko "zatrzymują". Było głośno, była tv, były interwencję, ale tam wraca ciagle stałe grono. I jestem pewna, ze szanowny burmistrz ma z tego jakiś zysk. [/QUOTE] [I][B]oni tam grubą kasę trzepią i jeszcze śmią Ci powiedziec, że konie sprzedają do agroturystyki i dla dzieci....nic tylko strzelić sobie w łeb...jednak mam cichą że skoro zagraniczne media zaczynają się tym interesować to nasze Państwo coś z tym w końcu zrobi... tak w ogóe to dzień dobry. U nas dzisiaj słoneczko wyszło, ale już zaszlo [/B][/I]:eviltong: [I][B]Bruti sobie śpi na łóżku obok mnie, a ja w parowarku gotuję obiadek :diabloti:[/B][/I] Quote
asiak_kasia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B] tak w ogóe to dzień dobry. U nas dzisiaj słoneczko wyszło, ale już zaszlo [/B][/I]:eviltong: [I][B]Bruti sobie śpi na łóżku obok mnie, a ja w parowarku gotuję obiadek :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] bry Kasieńko :loveu: prawoarek jest błe, ale my may tego super ekstra halogen coś tam- i to powiem szczerze, u nas się spisuje. TZ w tym "gotuje" :evil_lol: ja tam lubię jesc normalnie, i dopóki konisie mnie dzwigają bez problemów, nie mam kompleksów :diabloti: Quote
BBeta Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]przedstawiam gwiazdora [/B][/I]:loveu: [url]http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/383901_474795749211664_908633262_n.jpg[/url][/QUOTE] Gwiazdor z takimi naleśnikami? :shake: Skopiowałabyś mu te uszy... :diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Gdzie to słonko ??? u nas od rana cały czas śniegiem fujo :placz: Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='asiak_kasia']bry Kasieńko :loveu: prawoarek jest błe, ale my may tego super ekstra halogen coś tam- i to powiem szczerze, u nas się spisuje. TZ w tym "gotuje" :evil_lol: ja tam lubię jesc normalnie, i dopóki konisie mnie dzwigają bez problemów, nie mam kompleksów :diabloti:[/QUOTE] [I][B]no jak masz konie pociągowe to jeszcze dłuuuuugo będą Cię dźwigać :evil_lol:[/B][/I] [quote name='BBeta']Gwiazdor z takimi naleśnikami? :shake: Skopiowałabyś mu te uszy... :diabloti:[/QUOTE] [I][B]on ma przynajmniej równe i żadne nie odstaje :diabloti:[/B][/I] [quote name='Alicja']Gdzie to słonko ??? u nas od rana cały czas śniegiem fujo :placz:[/QUOTE] [I][B]już zaszło więc łącze się w bólu. a ja zaczęłam prackę i do 21 jazda.... A dzisiaj obudził mnie listonosz, który naparza na wszystkie guziki w domofonie :angryy: a ja mieszkam praktycznie na samej górze, nie wiem ale w moim poprzednim miejscu zamieszkania zaczynało się dzwonić od nr 1, a nie od 30 przez wszystkie na raz! [/B][/I] Quote
asiak_kasia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]no jak masz konie pociągowe to jeszcze dłuuuuugo będą Cię dźwigać :evil_lol:[/B][/I] [/QUOTE] otóz to! :diabloti: Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='BBeta']Gwiazdor z takimi naleśnikami? :shake: Skopiowałabyś mu te uszy... :diabloti:[/QUOTE] moderator podżegający do łamania ustawy , a feee :diabloti: bana mu :diabloti: Quote
BBeta Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]on ma przynajmniej równe i żadne nie odstaje :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] Mu ma za to sporo innych zalet :p Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Vectra']moderator podżegający do łamania ustawy , a feee :diabloti: bana mu :diabloti:[/QUOTE] [I][B]kopiowanie przecież jest takie okrutne :-([/B][/I] [quote name='BBeta']Mu ma za to sporo innych zalet :p[/QUOTE] [I][B]nie przeczę - zapewne ma ;) a do mnie jadą sajjjjjgonki i fryteczki :loveu:[/B][/I] Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B] a do mnie jadą sajjjjjgonki i fryteczki :loveu:[/B][/I][/QUOTE] będziesz konsumować siekanego psa z kartofelkami ? :cool3: Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Vectra']będziesz konsumować siekanego psa z kartofelkami ? :cool3:[/QUOTE] [I][B]sajgonki były niedobre :shake: frytki takie sobie.... banan w cieście jeszcze gorszy...najlepsze z tego wszystkiego to była pepsi i mars z automatu :evil_lol: więcej było warzyw niż tego psa :shake:[/B][/I] Quote
asiak_kasia Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]sajgonki były niedobre :shake: frytki takie sobie.... banan w cieście jeszcze gorszy...najlepsze z tego wszystkiego to była pepsi i mars z automatu :evil_lol: więcej było warzyw niż tego psa :shake:[/B][/I][/QUOTE] dlatego nie lubię żarcia na wynos :diabloti: A ostatnio robiłam sobie kaczkę wg przepisu Goka(tego gejka stylisty z tvnu) i wyszła prrzepyszna. A ja za kaczkami nie przepadam, a tu proszę, niebo w gębie :loveu: Rinusiowa, Tobie by jego kuchnia pasowała, bo on zdrowo i nietłusto gotuje :cool3: Quote
Alicja Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 A ja mam pierogi ze szpinakiem :diabloti: Quote
Unbelievable Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 a ja na obiadek miałam tajskie curry z samymi warzywkami i mlekiem kokosowym :loveu: Quote
Rinuś Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='asiak_kasia']dlatego nie lubię żarcia na wynos :diabloti: A ostatnio robiłam sobie kaczkę wg przepisu Goka(tego gejka stylisty z tvnu) i wyszła prrzepyszna. A ja za kaczkami nie przepadam, a tu proszę, niebo w gębie :loveu: Rinusiowa, Tobie by jego kuchnia pasowała, bo on zdrowo i nietłusto gotuje :cool3:[/QUOTE] [I][B]nie wiem kto to Gok :shake: mam ega wyrzuty sumienia za to jedzenie chińskie dzisiaj :placz:[/B][/I] [quote name='Alicja']A ja mam pierogi ze szpinakiem :diabloti:[/QUOTE] [I][B]ze szpinakiem? pierwsze słyszę :eviltong: ja to bym zjadła big maca :evil_lol:[/B][/I] Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ja właśnie wciągam makaron z serem białym , śmietanką i cukrem :loveu: Quote
Amber Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ja nie powiem może ile i co dziś zjadłam, żeby się nie przerazić... Od jutra liść sałaty i może drugi na kolację :eviltong: Quote
Vectra Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jutro , jutro to biegiem na zakupy pędzę , bo oczyściłam lodówkę prawie do zera :evil_lol: a mam smaka , na taki pyszny prawdziwy chlebek z chrupiącą skórką ... w piekarni Grzybek jest dostępny , o nazwie Chłopski. Do tego prawdziwe masełko , jaja kurzęce ze wsi nie fermy , szczypiorek i majonez :loveu: ale to jutro bo dziś nie mam chlebka :( Quote
Amber Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Rinuś ty lansiaro niskich lotów... Nawet czcionkę masz pochyłą :evil_lol: [COLOR=#ee82ee] [FONT=comic sans ms][SIZE=3][B]To pisałam ja, Amber[/B][/SIZE][/FONT]. [FONT=comic sans ms]O[B]d dziś piszę tak, żeby być LEPSZA (o ile się da w ogóle? [/B][/FONT][/COLOR][FONT=comic sans ms][B]:roll:[/B])[COLOR=#EE82EE] [/COLOR]:loveu:[/FONT] Na dogo nigdy nie jest nudno. Co dzień, nowe powody do śmiechu :lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Rinuś'][I][B]nie wiem kto to Gok :shake: mam ega wyrzuty sumienia za to jedzenie chińskie dzisiaj :placz:[/B][/I] [I][B]ze szpinakiem? pierwsze słyszę :eviltong: ja to bym zjadła big maca :evil_lol:[/B][/I][/QUOTE] :hmmmm: to ta co miała warzywa z parowara jeśc :roflt: Quote
Recommended Posts