Rinuś Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Vectra napisał(a):szkoda że nareszcie :diabloti: już Cię nie lubiem :obrazic: jak ja uwielbiam pracować do 22 :grab: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Rinuś napisał(a): już Cię nie lubiem :obrazic: KCM :loveu: Quote
FredziaFredzia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Rinuś napisał(a):jak ja uwielbiam pracować do 22 :grab: Dobra praca. :diabloti: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Vectra napisał(a):KCM :loveu: Cytuję, żebyś się potem miłości do mnie nie wyparła! :diabloti: FredziaFredzia napisał(a):Dobra praca. :diabloti: z jednej strony ok , bo się wyśpię - dzisiaj np spaliśmy z Brutim do 10:30 :eviltong: ale też cały dzień do kitu... za to jak mam ranki to przy środzie już nie mogę zwlec dupy z łóżka :shake: Quote
asiak_kasia Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Dobra praca. :diabloti: jak ja kocham pracować do 15 :diabloti: z czego do 9 mogę się zdzemnąc, bo nikoguśko w biurze niet :evil_lol: I jeszcze mi za to płaca :loveu: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Pamiętam był taki czas na dogo, jak administracja pokasowała stare posty... Oooo jaki to płacz był, że nagle niektórym po 2000 tys. ubyło. Jakby to miało jakiekolwiek znaczenie :eviltong: Quote
Rinuś Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 haha było było pamiętam :evil_lol: ciekawe czy byłam wśród tej hołoty co płakała :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 jak z blogasków wyłączyli nabijanie postów , jakie było *******amento :shake: normalnie bojówki zorganizowane , jak te od krzyża :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Vectra napisał(a):jak z blogasków wyłączyli nabijanie postów , jakie było *******amento :shake: normalnie bojówki zorganizowane , jak te od krzyża :evil_lol: a za agresywnym dogiem niemieckim to nikt nie płakał :( Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Alicja napisał(a):a za agresywnym dogiem niemieckim to nikt nie płakał :( ja płakałam , płakam dalej :placz: Quote
Alicja Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Vectra napisał(a):ja płakałam , płakam dalej :placz: to se popłaczemy :placz: Quote
Unbelievable Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 a później był płacz jak przenosili galerie do rasowych :diabloti: ja tam się cieszę, przynajmniej mi pokemony nie włażą :evil_lol: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Mi jakoś też nie włażą :eviltong: (chyba sie bojom :shake:) Quote
Vectra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Bo my takie otwarte som dziewdzęta fotoblożanki temu do nas walą oknami i kominami :loveu: Quote
Amber Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Może dlatego, że mam mało sweet pieski? Groźny doberman i 2 grube jamniki. Na co to komu? :niewiem: Szit su, jork albo maltańczyk... To inne buty :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Amber napisał(a):Może dlatego, że mam mało sweet pieski? Groźny doberman i 2 grube jamniki. Na co to komu? :niewiem: Szit su, jork albo maltańczyk... To inne buty :eviltong: ja przylazłam jako nowa i się nie zraziłam jakoś :diabloti: chociaż to się nie liczy, bo mam umysł równie wypaczony jak wasze i na standardy dogo, nadaje sie tylko na fotoblożki. :evil_lol: Bry Rinusiowa od fiutków :loveu: Quote
Rinuś Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Dzień dobry dzień dobry dziewczęta :loveu: u nas wiatr jak w górach, pizga niesamowicie.... Jaki znowu agresywny dog niemiecki?? pewnie się działo jak miałam przerwę od dogo :shake: Czy ktoś gra w Call of Duty może? :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 dzięki przenoszeniu neiktórych fotoblogów na wątki rasowe otrzymałam wiele postów :evil_lol: pisałam głównie na fotoblogach więc nie było pościków zbyt wielu podliczonych :evil_lol: typowa fotoblożanka ze mnie też nie wiem o jakiego doga agresywnego chodzi :mad: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Rinuś napisał(a):Dzień dobry dzień dobry dziewczęta :loveu: u nas wiatr jak w górach, pizga niesamowicie.... Jaki znowu agresywny dog niemiecki?? pewnie się działo jak miałam przerwę od dogo :shake: Czy ktoś gra w Call of Duty może? :diabloti: Mój chłop w to gra, a co? :diabloti: jonQuilla napisał(a):dzięki przenoszeniu neiktórych fotoblogów na wątki rasowe otrzymałam wiele postów :evil_lol: pisałam głównie na fotoblogach więc nie było pościków zbyt wielu podliczonych :evil_lol: typowa fotoblożanka ze mnie też nie wiem o jakiego doga agresywnego chodzi :mad: w ramach nabijania pościków, polecam wątek o chamstwie, tam było o chamskich dogach, które wyrywają i łamią raczki, pańciom swoim. :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 oo zaraz sobie poczytam + jeden pościk :multi: dzięki Kasiu że tu jesteście ;) Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 jonQuilla napisał(a):oo zaraz sobie poczytam + jeden pościk :multi: dzięki Kasiu że tu jesteście ;) ależ polecam się do usług :diabloti: + jeden :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 asiak_kasia napisał(a):ależ polecam się do usług :diabloti: + jeden :evil_lol: będę miała na uwadze ;) kurde jakie to plusowanie jest łatwe :multi: Quote
asiak_kasia Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 jonQuilla napisał(a):będę miała na uwadze ;) kurde jakie to plusowanie jest łatwe :multi: i Rinusiowa będzie szczęśliwa, że stronek jej w galerii przybywa :diabloti: Quote
Recommended Posts