Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Rinuś']ehh zapomniałam zupełnie o tej galerii :roll: trzeba na nowo zaczać uczęszczać na dogo :diabloti:

Wróci - nie wróci... oto jest pytanie:)
Rinusiowa, oczywiście:)

pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Pokazujemy się znowu :razz:
Jaaa zabiegana i zarazem zakochana, kursuję między domem ukochanego ,pracą a swoim mieszkaniem.... Brutus póki co u rodziców ale codziennie jestem u niego.

Najnowsze fotki w nowej obroży
:diabloti:

Posted

Ozzy jak jedzie w odwiedziny do dziadków to mają total zakaz dokarmiania .... nabajdurzyłam kiedyś że po wizycie u nich pawiował i coś mu zaszkodziło i teraz pytają jak coś chcą podać

Posted

Medorowa napisał(a):
To jest chyba odwieczny problem u wszystkich "dziadków";):evil_lol:

żebyś wiedziała ... jak jadę do mojej mamy , to wie że będę z psami , to tam na nich przyjęcie czeka ze szwedzkim stołem :evil_lol:
Ostatnio robiłam mamie , zimny prysznic :diabloti: bo tylko brałam Frania i Terrierka .... a te dwie jednostki to ciężko syto ugościć , bo nie chcą żreć ...
Franca to ma takie coś , że jak widzi naiwnego skarmiciela , który próbuje mu za wszelką cenę dogodzić ... wciąż czeka na nowy pomysł wyłechtania jego kubków smakowych i rezultat taki , że żadna przygotowana potrawa mu nie pasuje :evil_lol:
Ostatnio mama go ukarała :cooldevi: czyli nic dla psów nie przygotowało , no bo i tak nie żrą :grins: no i męczyły ją wyrzuty sumienia , bo Franca przebiegła , patrzył na nią smutnymi oczami i się oblizywał i prowadził do kuchni .... :diabloti: matka się ulitowała , wyszperała z lodówki smakołyki i od nowa się zaczęło ... nic nie zjadł , ale miał fajną zabawę że babcia się stara :evil_lol: Terrierek go wiernie naśladuje , więc też nic do ryja nie weźmie , póki ojciec nie zje ;)

Posted

Alicja napisał(a):
Ozzy jak jedzie w odwiedziny do dziadków to mają total zakaz dokarmiania .... nabajdurzyłam kiedyś że po wizycie u nich pawiował i coś mu zaszkodziło i teraz pytają jak coś chcą podać

dobry pomysł:)

pzdr.

• 4 weeks later...
Posted

Ta moja łajza to zeżre prawie wszystko...kiedyś byle czego nie ruszył , ale przy babci nauczył się jeść wszystko :diabloti: moja mama wszystkich nas nauczyła, że jeść trzeba wszystko :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']No więc w końcu Brutus dostał sraczki... spacer o 4:30 to jest to :diabloti: chyba na najbliższy okres dokarmianie mam z głowy :multi:

kto wyprowadzał ??mama:)??

Posted

Cudowne zdjęcia... i psiak również :)
Ale wykonanie ich mi się nieziemsko podoba i większość z nich przerobiła bym na kartki pocztowe albo do ramki i na ścianę :)

Posted

[quote name='Vectra']pozostaje co ? gratulować sraczki :multi:

:diabloti:
Jest mi niezmiernie miło :diabloti:

[quote name='Alicja']kto wyprowadzał ??mama:)??
Taaa jasne, mama :evil_lol: ja musiałam zwlec tyłek i maszerować :diabloti: a jeszcze źle bo ich obudziłam wychodząc :roll:
[quote name='nigritta']Piękne fotki :)
Dziękuję ;)
[quote name='Nath']Cudowne zdjęcia... i psiak również :)
Ale wykonanie ich mi się nieziemsko podoba i większość z nich przerobiła bym na kartki pocztowe albo do ramki i na ścianę :)
Kilka zdjęć jest wydrukowanych i czeka na swoje miejsce na ścianie w nowym mieszkaniu :razz:

Jak już jestem przy tym temacie to strasznie odwleka i mi się decyzja o przeprowadzce...TŻ niby chce wynajmować, ale nie do końca...ja mam kilka fajnych mieszkań na oku gdzie zgadzają się z psem... Trzeba się jednak liczyć że sam wynajem to ok 1200zl miesięcznie... przy naszych wspólnych zarobkach niby nie aż tak dużo, ale jednak trzeba się zastanowić...
No i wiem też, że jak się wyprowadzimy na swoje to z automatu pewnie wezmę jakąś labradorową bidę do siebie i trzeba się liczyć z dodatkowymi kosztami.... Ciężko jest podjąć tą decyzję, ale mieszkanie z rodzicami już naprawdę mnie męczy...
:shake:
Ale chcę to też zrobić dla Brutusa...obecnie krążę między domem TŻ-ta, pracą a swoim mieszkaniem...na Brutusa mam dużo mniej czasu niż zawsze...a zabrać go do TŻ-ta nie mogę bo oni mają na podwórku małą,starą sukę która już go użarła raz w brzuch :roll: a nie przekonam ich żeby zbudowali np płot wokół budy żebym mogła ją tam wprowadzać chociaż na czas mojego wyjścia z nim na spacer...raz go tam miałam i to był koszmar...potrzebne były dwie osoby, bo jedna trzymała Tinę a druga wychodziła z Brutusem za posesję...tego psa w żaden sposób nie da się zresocjalizować z moim Brutusem...

musialam się troszkę wyżalić...