dangos19 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ja odwiedzam i podrzucam Murzynku czas do domku Quote
dangos19 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Nowy Rok...nowe nadzieje...do domku jak najszybciej Quote
Hotel KADIF Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Same dangoski i beatki na placu boju zostały!:placz::loveu: Tak Muzio żebrolił nam przy stole..... Wystrzały przeżył na spoko, nie bojąc się. W przeciwieństwie do Karo, która bała się bardzo. Quote
dangos19 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kochany Murzynek......moja Łatka bardzo się bała..... Quote
Kago Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Mudzin ile ty tam jeszcze zamierzasz siedzieć? Takie małe pieski szybko mają swoje przytulaśne ludziki, a tu co? Quote
Olena84 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 DIF napisał(a):Same dangoski i beatki na placu boju zostały!:placz::loveu: :mad::mad::mad: brak słów... Quote
dangos19 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Muzio...coś mało odwiedzających oststnio Quote
anouk92 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Murzynku ciotka wróciła i będzie do Ciebie zaglądać :) Quote
dangos19 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Witam Cię Murzynku w ten bardzo smutny dla mnie dzień Dziś odeszła moja sunia Łatka o której pisałam kilka postów wcześniej (po ciężkiej chorobie, miała rozsiany nowotwór wątroby) To druga moja strata w ciągu roku, Nero zaginął a Łatka zmarła - serce mi pęka. Quote
Beatkaa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dangos19 napisał(a):Witam Cię Murzynku w ten bardzo smutny dla mnie dzień Dziś odeszła moja sunia Łatka o której pisałam kilka postów wcześniej (po ciężkiej chorobie, miała rozsiany nowotwór wątroby) To druga moja strata w ciągu roku, Nero zaginął a Łatka zmarła - serce mi pęka. Ojej ... :( Kochana..to bardzo smutne... :(:( Quote
anouk92 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dangos19 napisał(a):Witam Cię Murzynku w ten bardzo smutny dla mnie dzień Dziś odeszła moja sunia Łatka o której pisałam kilka postów wcześniej (po ciężkiej chorobie, miała rozsiany nowotwór wątroby) To druga moja strata w ciągu roku, Nero zaginął a Łatka zmarła - serce mi pęka. Bardzo smutna informacja (*)(*)(*) Quote
dangos19 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Murzynku wyjeżdżam na jakiś czas i nie wiem czy będę miała dostęp do neta, myślami będę z tobą.....a może akurat....... Quote
anouk92 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 DIF masz jakieś nowe smieszne newsy na temat Murzynka? Quote
Recommended Posts