Jump to content
Dogomania

Murzyn potrzebuje pomocy $$$!!!! Dług w hotelu 964 zł!!!!!!!!! :(:(

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga!

Bardzo Cię proszę o jakieś anty kleszczowe preparaty dla Murzyna, sezon w pełni już się zaczął. Pies mojej koleżanki o mało nie umarł z powodu babeszjozy.
Lada chwila będę odrobaczać psy w hotelu, najwyższy już czas. Będę odrobaczać aniprazolem.

No i może warto pomyśleć o szczepieniach!:roll:

Posted

Aga! Czy ja Cię mogę poprosić o kontakt!?

Sorry, że robię to w tak mało profesjonalny sposób, ale wyczerpałam chyba już wszystkie inne możliwości! Nie odbieracie telefonów, nie odpowiadacie na maile ani na FB. :shake:

Murzyna trzeba koniecznie zabezpieczyć przeciwko kleszczom!! i ZASZCZEPIĆ przeciwko wściekliźnie!! Proszę, odezwijcie się "jakoś"! :diabloti:

Posted

ile waży Murzynek? Mogę podeslac Aniprazol i zapłacić za szczepienia na wscieklizne jeśli ma już nieaktualne. Dif napisz mi na pw adres do wysyłki i podaj numer konta bo znowu gdzieś mi zniknęło.

Posted

anouk92 napisał(a):
ile waży Murzynek? Mogę podeslac Aniprazol i zapłacić za szczepienia na wscieklizne jeśli ma już nieaktualne. Dif napisz mi na pw adres do wysyłki i podaj numer konta bo znowu gdzieś mi zniknęło.

Anuś! Muziek waży ok. 11 kg. I oczywiście ma nieaktualne szczepienia:(
Już Ci wysyłam dane. I ślicznie dziękuję w imieniu Muziaka!

Posted

DIF napisał(a):
Anuś! Muziek waży ok. 11 kg. I oczywiście ma nieaktualne szczepienia:(
Już Ci wysyłam dane. I ślicznie dziękuję w imieniu Muziaka!

Aniu! Masz przepełnioną skzynkę i nie mogę Ci wysłać danych!

Posted (edited)

Kochani pomóżcie proszę ;-( dostaliśmy dziś wezwanie do zapłaty , bazarkami tego raczej nadgonię ;-(

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-zYT7JkPz5bQ/UVRXODHHlnI/AAAAAAAABjg/wiOVaCHJ3yg/s675/SCAN0444.JPG[/IMG]

Edited by AGA35
Posted

[quote name='AGA35']Kochani pomóżcie proszę ;-( dostaliśmy dziś wezwanie do zapłaty , bazarkami tego raczej nadgonię ;-(

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-zYT7JkPz5bQ/UVRXODHHlnI/AAAAAAAABjQ/0xdMIQ5MSo0/s675/SCAN0444.JPG[/IMG][/QUOTE]

Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla Murzynka. Sytuacja stała się dramatyczna.
Stale wplaty nawet te najmniejsze rownież pomogą Fundacji w oplaceniu hotelika.

Konto do wpłat ( o które bardzo prosimy!!!!):
Zwierzaki w Potrzebie
05-200 Wołomin
ul.Legionów 55/1
NORDEA BANK POLSKA
77 1440 1387 0000 0000 1256 7437

koniecznie z dopiskiem "Murzynek"