Onaa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nie ma podanego nr tel. z kim się kontaktować w sprawie pieska ? Może podajcie nr do jakiegoś wolontariusza. Quote
misiek.d Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 najlepiej sie kontaktować bezposrednio z biurem schroniska, podac nr psa i wtedy można otrzymac o nim informacje. jak ktoś jakieś inne pytania, to można wysłac mi na pw, postram sie pomóc ;) Quote
Onaa Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nie wiem jak jest w tym schronisku ale ja nigdy ogłoszeń psiaków na schronisko nie robie tylko na daną osobę. Schronisko nie robi przecież wizyt, a jeśli psiak ma trafić byle gdzie i potem nie wiadomo jaki jego los to dla mnie bez sensu. Quote
czarnula Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 jaki sliczny Ponik.. typowa uroda ow. nizinnego.. zadny tam pudel tylko tak ostrzyzony.. ale nawet ładnie mu w tej fryzurce.. to zdjecie jest szałowe (powinno być jako tytułowe w ogłoszeniach) Quote
misiek.d Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Dogo07, ogłoszenia mają charakter informacyjny. Jak ktoś będzie chciał się skontaktować (przed schroniskiem), to przecież moze wysłac albo pw, albo mail i jak coś moge podac nr telefonu do siebie czy innego wolontariusza zainteresowanej osobie. czarnula, no taka fryzura mi sie zrobiła :P nie chciałem go obciac całkiem na łyso dlatego uszy i kucyk zostały ;) ale jak będe mieć kiedyś czas to może go jeszcze poprawie ;) Quote
czarnula Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 nic nie poprawiaj tak jest dobrze:) jak cos to tylko czesz aby filce sie nie porobiły.. oczywiscie w miare mozliwosci.. Quote
Recommended Posts