Jump to content
Dogomania

*Pabianice - nagi grzywacz do oddania lub uśpienia.....!!!!!!!

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Zastanawiam się czy ten ma czas się wykupkać i czy nie ma sklerozy skoro tak zapomina. Jak można zapomniec o żywym stworzeniu i swoich obowiązkach wobec niego

Posted

sama nie wiem co o tym myśleć, szkoda, że nie mam adresu bo bym chociaż podjechała i podpatrzyła co to za typek, ale dzwoniłam już do niego tyle razy i pisałam że aż wstyd, ze to ja za nim sie tak uganiam. To jemu powinno zależeć aby mieć "kłopot" z głowy. No chyba że się nawrócił i postanowił popracować z psem.

Posted

póki co nie mamy żadnego grzywacza w schronisku więc chyba dobrze się skończyło, ale jak to nie wiem i już nie zadzwonię.Bo jak ludziom się będzie tak wszystko pod nos podstawiało i błagało aby im móc pomóc to we łbach im sie poprzewraca. trudno

Posted

dziewczyny - nie oszukujmy się grzywacz to mały psiak - jego powarkiwanie bardzo prosto nadzorować - przecież nowonarodzony osesek nie zostaje sam np. na podłodze, że może mu coś grozić !!!!!

Posted

kaszanka napisał(a):
dziewczyny - nie oszukujmy się grzywacz to mały psiak - jego powarkiwanie bardzo prosto nadzorować - przecież nowonarodzony osesek nie zostaje sam np. na podłodze, że może mu coś grozić !!!!!
Widac, że nie miałaś z nimi do czynienia. Zgadza się to mały pies, ale może narobić więcej szkody niż pożytku niezsocjalizowany pies. Sama nie zostawiłabym swojej z małym dzieckiem, nawet pod moja kontrolą, bo jest nieprzewidywalna ;) Ale jest dużo lepiej dzięki pracy, ćwiczeniom... Nie naprawię już tego co powinno mieć miejsce w szczenięctwie, jednak moge podziękować Ilonie - bo własnie dzięki niej moja Aira wyrosła na "w miare normalnego psa" :D Ale ćwiczymy nadal. Nie moge sobie pozwolić na zaprzestanie socjalizacji, bo gdy ona tylko zauważy, że sobie i jej odpuściłam to rogi wyrastają, że hej :)