saphira18 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 pewnie było parę tatusiów;) cieszę się że z nimi wszystko dobrze i domki też są OK:) soboz mam nadzieję że już jesteś spokojniejsza o nie?;) Quote
soboz4 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Jestem spokojniejsza, szczególnie o Bazylka, ma naprawdę fajny dom! Opiekunowie Sezamka i Suzi też sprawiali dobre wrażenie, więc mam nadzieję, że teraz po marnym początku życia wszystko będzie już dobrze! Quote
pralinka94 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Muszę jeszcze skombinować zdjęcia Bezy, jak tylko będę miała, to zaraz wrzucę! :) Quote
yunona Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2012 ROKU SOBOZ ORAZ JEJ PODOPIECZNYM ŻYCZĄ JAMNICZE CZARODZIEJE!!! Quote
~_wiki_~ Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 (edited) Wieści od Bezy : Bezia ma wspaniały domek cały dzień biega sobie z dziećmi na ogrodzie , albo bawi się z kurami jest już tłuściutka i bardzo wierna .Na dzień jest na ogródku i oczywiście ma otwartą altanę w której jest bardzo ciepło ( nawet sama sprawdzałam :D) a na noc idzie do domu . Przesyłam zdjęcia Bezi :) Edited February 6, 2012 by ~_wiki_~ Quote
jofracy Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 ale wielka! ciekawa jestem jak "moja" Suzi :) Quote
soboz4 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 No tak, Beza była największa z rodzeństwa, Suzi najmniejsza, to chyba Bazylek jest od niej drobniejszy!!!! Dostałam na komórkę zdjęcie Suzi i Sezamka, ale w natłoku zajęć zapomniałam dodać, do Sezamka muszę napisać i poprosić o więcej zdjęć! Quote
soboz4 Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Długo nie pisałam w tym wątku, niestety jeden z szczeniaczków nie żyje. Bazylek, który miał dom na Podlesiu, został zwrócony do schroniska 2 miesiące temu i został uśpiony. Podobno podrapał i ugryzł dziecko i ludzie go zwrócili, pies nie potrafił znaleźć się w schronisku, bał się i rzucał na pracowników. Dowiedziałam się o tym parę tygodni po uśpieniu, choć z drugiej strony i tak nie wiem jak mogłabym mu pomóc. Żal pozostał, a ludzie powinni trafić na czarne kwiatki, to oni tak go wychowali, że nie uznawał żadnych zakazów, to był wiek w którym zaczął dominować i wystarczyło trochę popracować. Suzi i Sezamek ma się dobrze, od Bezy nie mam informacji, musi wypowiedzieć się Paulina, albo Wiktoria która ma z nią kontakt. zdjęcia Sezamka Jest pięknym psem!!!! https://picasaweb.google.com/116022521532931922504/SezamekMieszkaWZabrzu zdjęcia Suzi https://picasaweb.google.com/116022521532931922504/SuziMieszkaWBytomiu Quote
yunona Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Robaczki wyrosły na piękne psiaki:loveu::multi:. Szkoda , że Bazylkiem['] źle się ludzie zajęli i przypłacił zyciem:-( Quote
jofracy Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Bazylek :( JAK ONE UROSŁY! przecież w dłoni się mieściły mikruski malutkie... dziwnie je oglądać w takiej wersji maxi... Quote
Recommended Posts