Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem spokojniejsza, szczególnie o Bazylka, ma naprawdę fajny dom!

Opiekunowie Sezamka i Suzi też sprawiali dobre wrażenie, więc mam nadzieję, że teraz po marnym początku życia wszystko będzie już dobrze!

• 1 month later...
Posted (edited)

Wieści od Bezy :
Bezia ma wspaniały domek cały dzień biega sobie z dziećmi na ogrodzie , albo bawi się z kurami jest już tłuściutka i bardzo wierna .Na dzień jest na ogródku i oczywiście ma otwartą altanę w której jest bardzo ciepło ( nawet sama sprawdzałam :D) a na noc idzie do domu .
Przesyłam zdjęcia Bezi :)

Edited by ~_wiki_~
Posted

No tak, Beza była największa z rodzeństwa, Suzi najmniejsza, to chyba Bazylek jest od niej drobniejszy!!!!

Dostałam na komórkę zdjęcie Suzi i Sezamka, ale w natłoku zajęć zapomniałam dodać, do Sezamka muszę napisać i poprosić o więcej zdjęć!

• 5 months later...
Posted

Długo nie pisałam w tym wątku, niestety jeden z szczeniaczków nie żyje.

Bazylek, który miał dom na Podlesiu, został zwrócony do schroniska 2 miesiące temu i został uśpiony. Podobno podrapał i ugryzł dziecko i ludzie go zwrócili, pies nie potrafił znaleźć się w schronisku, bał się i rzucał na pracowników. Dowiedziałam się o tym parę tygodni po uśpieniu, choć z drugiej strony i tak nie wiem jak mogłabym mu pomóc. Żal pozostał, a ludzie powinni trafić na czarne kwiatki, to oni tak go wychowali, że nie uznawał żadnych zakazów, to był wiek w którym zaczął dominować i wystarczyło trochę popracować.

Suzi i Sezamek ma się dobrze, od Bezy nie mam informacji, musi wypowiedzieć się Paulina, albo Wiktoria która ma z nią kontakt.

zdjęcia Sezamka
Jest pięknym psem!!!!

https://picasaweb.google.com/116022521532931922504/SezamekMieszkaWZabrzu

zdjęcia Suzi

https://picasaweb.google.com/116022521532931922504/SuziMieszkaWBytomiu