madzia.uje93 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Powodzenia, i żeby nie było już problemów z twoją "agresją":D Quote
kimiji Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Trochę późno, ale nie zaszkodzi;) Powodzenia Sezamku! :) Quote
soboz4 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 zdjęcia Bazylka, obecnie Scobiego Quote
soboz4 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 taaak, coraz bardziej się zastawiam czy bernardyn nie maczał w nich palcem... Quote
jofracy Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 hmmm :) średni piesek :) ładnie wyrósł :) Quote
ewes Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 jofracy napisał(a):hmmm :) średni piesek :) ładnie wyrósł :) ale, że średni teraz, czy że średni w ogóle ;) :p Quote
jofracy Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 To taki żart, bo się spierałyśmy z Soboz i jej mężem jakie duże będą :) Quote
ewes Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 aaa...ciekawe kto wygrał bo ja patrząc na zdjęcia, w życiu bym nie powiedziała, że on tak wyrośnie ;) Quote
jofracy Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ja wygrałam :) Mam nadzieję, że rodziny, które je adoptowały nie będą zawiedzione... Quote
soboz4 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 ja stawiałam na 15 kg w przyszłości, mój małżonek i Magda na minimum 20 kg ale jeszcze nie wiadomo ile w przyszłości, choć patrząc na zdjęcia Bazylka, to może być i 40???? Quote
soboz4 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Wykrakałam i na swoje życzenie spowodowałam, że jutro Suzi wróci do mnie. Zacznę od początku, w zeszłym roku miałam niemiłą przygodę ze szczeniakiem, który zmarł na nosówkę z powodu braku szczepień. Ludzie obiecywali góry złota dla psa, a jak przyszła pora na szczepienie nie zrobili tego a zaczęli wychodzić z sunią, to była 3 tygodniowa suczka, którą córka karmiła bo nie przeżyła by jeszcze w schronisku. Teraz staram się uważać i nękam każdego adoptującego i musi mi pokazać dowód szczepienia. Dzwoniłam kilka razy do opiekunów Suzi, opowiadali o niej dość ciepło, ale za każdym razem dowiadywałam się, że szczepienie jutro, w niedzielę powiedzieli mi że w poniedziałek, gdy zadzwoniłam usłyszałam, że nie byli. Napisałam maila, w którym określiłam że jeżeli do piątku nie zaszczepią Suzi to ją odbieram i dziś zadzwonili do mnie, że mam ją sobie zabrać. Jestem trochę podłamana jej powrotem i wstawaniem o 4 rano, ale z drugiej strony lepiej teraz niż później, chyba zrobię punkt w adopcjach, nie wydaję psów ludziom poniżej 30 lat... Na dodatek akurat w sobotę sprzątnęliśmy deseczki zabezpieczające kable w pokoju, mąż się znowu nagada jak będzie musiał je przynieść z piwnicy, aż nie chce mi się o tym myśleć... W każdym razie mąż jutro jedzie po nią, chcieli ją przywieźć autobusem rano, ale jesteśmy w pracy, poza tym bałam się, że będą ją prowadzić po chodniku, a ona jeszcze nie ma żadnych szczepień... Quote
yunona Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Co za kretyństwo, świństwo . Taką teraz mentalnośc mają młodzi ludzie. Nie to nie, a jak zachoruje to samo zejdzie, i szybko się pozbyli, pewnie czekali na taki tekst z Twojej strony. Trochę szkoda, ale ja twierdzę, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ! Widać, że bez serca traktowali sunię i że to nie był dobry domek dla niej. Quote
fernari Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Bo jeśli nawet nie chcieli jej zaszczepić, to co by było gdyby zachorowała ... Według mnie dobrze, że trafiła do Ciebie nazot. Przynajmniej znajdziesz jej porządny domek. Quote
kiyoshi Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Bardzo to przykre jak wiele psów wraca z adopcji. Dlaczego ludzie zamiast najpierw się zastanowić- myślą sobie- śliczny to biorę!!! Może i śliczny, ale czy to oznacza, że będzie można traktować go jak maskotkę?? Najlepiej potem oddać, wyrzucić a może zamknąć w klatce??!! Suzi jest taka kochana! Oby teraz trafiła wreszcie w dobre ręce!! Swoją drogą, ciekawe jak teraz wygląda?? Skoro Bazylek tak ZMĘŻNIAŁ!? Quote
maciaszek Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Beznadziejnie głupi ludzie. Dobrze, że Suzi u nich nie zostanie. Szkoda tylko, że to Ty będziesz mieć problem... Quote
WolvesLover Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Brak słów. Jak można wziąć psa nie licząc się z tym, że trzeba go szczepić... totalna nieodpowiedzialność. Quote
Hmmm Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No tak... słodki szczeniaczek fajnie... ale co do obowiązków to nie... po co... Lepiej że wraca teraz a nie za kilka miesięcy, lat. Quote
jofracy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Moja Suzi... Co za ludzie! Soboz mam nadzieję, że Twoje sunie ją zaakceptują z powrotem... Quote
soboz4 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 http://tablica.pl/oferta/8-tygodniowa-suzi-szuka-domu-w-ktorym-bedzie-kochana-IDvHqT.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/19161415_8_tygodniowa_suzi_szuka_domu_w_ktorym.html http://katowice.olx.pl/item_page.php?Id=285148538&ts=1322596929 Następne dopiero jak zrobię zdjęcia, jutro akurat mam przyjęcie założeń i nasiadówkę na posiedzeniu z Radą Osiedla do 21:00... Quote
soboz4 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 http://www.facebook.com/event.php?eid=167500516682677 udostępniajcie proszę! Quote
zoltir Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ludzie są kompletnie nieodpowiedzialni i GŁUPI!!!! Suzi należy się cudowny dom! Quote
Recommended Posts