Istar19 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 co się stało?? kto oddał takiego malucha :( Quote
soboz4 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 dziewczyna twierdzi, że jest agresywny... Quote
jofracy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Wiesz, to chyba lepiej, że oddała. Jak ktoś nie chce pracować z 6-tygodniowym szczeniakiem, to nie chcę myśleć, co by się stało, gdyby wynikły inne problemy w przyszłości. Czarne kwiatki moim zdaniem... Quote
yunona Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Łoj coś domek kiepski, masz rację, że lepiej teraz jak później. Ciekawam bardzo jaki powód? Myzianka dla Sezameczka, nie martw się malutki, pewnie narozrabiałeś co? ;) :) Quote
kimiji Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Przecież taki mały pies nawet nie wie co to agresja...:shake: A ta Pani, kóra go adoptowała nie wie co to pies i "jak działa";) Quote
soboz4 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 po prostu pies ją przerósł, szczeniak wymaga sporo czasu i pracy, jak również kosztów, chyba nie spodziewała się tego Quote
kiyoshi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 agresywny?? szczeniaczek...taki malutki... nie obrażając nikogo...ale tej dziewczynce chyba po prostu znudziła się 'zabawka', a że żywej zabawki nie wyrzuca się (raczej) do śmieci... to oddała.. straszne!!! Quote
Istar19 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 eh każdy powód do oddania jest dobry :mad: ale Sezamek szybko znajdzie dobry domek! mi ciągle dzwonią o jego rodzeństwo.. więc jeśli chcesz będę tych co wydaja się normalni i rozsądni kierować na Ciebie Bożenko:) Quote
jofracy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 dobra to o zdjęcia poprosimy. Umieram z ciekawości jak Sezam wyrósł :) Quote
yunona Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Mały pewnie chciał bawić się tak jak z Roksią a kobita nic nie kumata, nie załapała i oczywistą bzdurę Ci sprzedała. I tu bardzo dobrze, że oddała, znaczy nie rozumie psiaków a w szczególności malizny. No dla Ciebie trochę gorzej, ale przeżyłaś 4 naraz (czy nawet 6) to i tego Sezamusia dasz radę i może szybciutko domek znajdzie , bo piękniusi jest. :) Quote
soboz4 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Istar19 napisał(a):eh każdy powód do oddania jest dobry :mad: ale Sezamek szybko znajdzie dobry domek! mi ciągle dzwonią o jego rodzeństwo.. więc jeśli chcesz będę tych co wydaja się normalni i rozsądni kierować na Ciebie Bożenko:) super, bardzo dziękuję! Quote
Istar19 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 nie ma za co :) jutro po pracy zrobię mu też kilka nowych ogłoszeń - będą nowe zdjęcia?:) Quote
soboz4 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Zrobić zdjęcie Sezamkowi zakrawa na cud, aparaty mi się wyładowały, a dobrych zdjęć nie mam, teraz zasnął, ale ładują się akumulatorki... Sezamek to całkiem spryt grubasek - waży 2,70 kg! Nie wiem od czego to zależy, ale Roksia bardzo ucieszyła się na widok Sezamka, a Rufiego nie chciała zaakceptować???? Quote
jofracy Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 ale urósł :) a mieścił się na dłoni całkiem niedawno... Quote
soboz4 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Myślę też z Sezamka może być niezłe psisko, skoro Rufi ważył 1,40 kg w wieku 2,5 miesiąca, a on w wieku 6 tygodni 2,7 kg, to albo Rufi będzie kieszonkowy, albo Sezamek duży???? Quote
Hmmm Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jaka z niego kluseczka :loveu: ucieszyła się pewnie dlatego, że go zna... a zaakceptowała je może dlatego że były młodsze ? Quote
soboz4 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 zachowuje się jak każdy szczeniak, na pewno jest mniej zębaty i gryzący niz Rufi, ale jest młodszy! Myślałam, że może będzie warczeć lub robić coś nieprzewidzianego, ale to taki psi smarkacz, który kocha zabawę... Quote
kiyoshi Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Sezamek im starszy tym piękniejszy..i te jego cudne klapnięte uszka:)sama słodycz Quote
soboz4 Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 obserwowałam Sezamka wieczorem, w nocy (poszedł spać o 2 nad ranem...) i teraz rano, normalne psie dziecko, zaczepia do zabawy Roksię, łasi sie do mnie, głodomór straszny,waży juz prawie 3 kg i wsuwa wszystko aż miło! W każdym razie nawet nie warknął, mnie kompletnie nie podgryza - zadowala się zabawą z Roksią. Trochę się popłakał jak cioteczka Iga wyrzuciła go z mojego łóżka i spał w budzie Roksi, Iga stwierdziła, że za ciasno już chyba, normalnie jamniory śpią u siebie, ale dziś oba przyszły do mnie do łóżka... Quote
jofracy Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Zaznaczają wyraźnie, że to ich pańcia i proszę się tu nie rozgaszczać tylko prędko szukać sobie domku fajnego :) Soboz w nocy mi wysłałaś dwa razy mms taki sam. Zobacz, czy telefon Ci nie szaleje, bo będzie rachunek fajny :) Quote
Recommended Posts