Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz, to chyba lepiej, że oddała. Jak ktoś nie chce pracować z 6-tygodniowym szczeniakiem, to nie chcę myśleć, co by się stało, gdyby wynikły inne problemy w przyszłości. Czarne kwiatki moim zdaniem...

Posted

Łoj coś domek kiepski, masz rację, że lepiej teraz jak później. Ciekawam bardzo jaki powód? Myzianka dla Sezameczka, nie martw się malutki, pewnie narozrabiałeś co? ;) :)

Posted

agresywny?? szczeniaczek...taki malutki...
nie obrażając nikogo...ale tej dziewczynce chyba po prostu znudziła się 'zabawka', a że żywej zabawki nie wyrzuca się (raczej) do śmieci... to oddała..
straszne!!!

Posted

eh każdy powód do oddania jest dobry :mad: ale Sezamek szybko znajdzie dobry domek! mi ciągle dzwonią o jego rodzeństwo.. więc jeśli chcesz będę tych co wydaja się normalni i rozsądni kierować na Ciebie Bożenko:)

Posted

Mały pewnie chciał bawić się tak jak z Roksią a kobita nic nie kumata, nie załapała i oczywistą bzdurę Ci sprzedała. I tu bardzo dobrze, że oddała, znaczy nie rozumie psiaków a w szczególności malizny. No dla Ciebie trochę gorzej, ale przeżyłaś 4 naraz (czy nawet 6) to i tego Sezamusia dasz radę i może szybciutko domek znajdzie , bo piękniusi jest. :)

Posted

Istar19 napisał(a):
eh każdy powód do oddania jest dobry :mad: ale Sezamek szybko znajdzie dobry domek! mi ciągle dzwonią o jego rodzeństwo.. więc jeśli chcesz będę tych co wydaja się normalni i rozsądni kierować na Ciebie Bożenko:)

super, bardzo dziękuję!

Posted

Zrobić zdjęcie Sezamkowi zakrawa na cud, aparaty mi się wyładowały, a dobrych zdjęć nie mam, teraz zasnął, ale ładują się akumulatorki...
Sezamek to całkiem spryt grubasek - waży 2,70 kg!

Nie wiem od czego to zależy, ale Roksia bardzo ucieszyła się na widok Sezamka, a Rufiego nie chciała zaakceptować????

Posted

Myślę też z Sezamka może być niezłe psisko, skoro Rufi ważył 1,40 kg w wieku 2,5 miesiąca, a on w wieku 6 tygodni 2,7 kg, to albo Rufi będzie kieszonkowy, albo Sezamek duży????

Posted

zachowuje się jak każdy szczeniak, na pewno jest mniej zębaty i gryzący niz Rufi, ale jest młodszy! Myślałam, że może będzie warczeć lub robić coś nieprzewidzianego, ale to taki psi smarkacz, który kocha zabawę...

Posted

obserwowałam Sezamka wieczorem, w nocy (poszedł spać o 2 nad ranem...) i teraz rano, normalne psie dziecko, zaczepia do zabawy Roksię, łasi sie do mnie, głodomór straszny,waży juz prawie 3 kg i wsuwa wszystko aż miło! W każdym razie nawet nie warknął, mnie kompletnie nie podgryza - zadowala się zabawą z Roksią. Trochę się popłakał jak cioteczka Iga wyrzuciła go z mojego łóżka i spał w budzie Roksi, Iga stwierdziła, że za ciasno już chyba, normalnie jamniory śpią u siebie, ale dziś oba przyszły do mnie do łóżka...

Posted

Zaznaczają wyraźnie, że to ich pańcia i proszę się tu nie rozgaszczać tylko prędko szukać sobie domku fajnego :) Soboz w nocy mi wysłałaś dwa razy mms taki sam. Zobacz, czy telefon Ci nie szaleje, bo będzie rachunek fajny :)