Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane,śliczne maleństwa,szkoda że nie mogą wtulać się w mamusię i ssać cycusia,ale na szczęście istnieją na świecie wspaniałe zastępcze mamusie i dzięki serdeczne Im za to.

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Głodomorry :)
w tle Bazylek informował co mysli o serku z kaszką kukurydzianą i co sobie mogę zrobić z takim paskudztwem, ale zjadł jako pierwszy mały bohater :)
Przepraszam za jakość i brak światła, ale to była absolutnie nieludzka pora i nie chciałam reszty domowników budzik mocniejszym światłem.

[video=youtube;0KBN2_egSOA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0KBN2_egSOA[/video]

Suzi jako pierwsza staje na wyprostowanych łapkach przy jedzeniu i nie kąpie się łapkami w nim, tylko samym pysiem trafia w michę, a Bazylek wczoraj się dobrał do pojemniczka po Danio, wpakował tam łepek i wylizywał pozostałości marne...

Posted

też mi się tak wydaje :)
Mam próbkę z możliwości Bazylka. Fajny charakterek się kształtuje :D

[video=youtube;CeVUa39buJc]http://www.youtube.com/watch?v=CeVUa39buJc&feature=player_detailpage[/video]

Posted

Na Beze są chętne juz 3 osoby, na razie została wybrana jedna, naprawdę fajna rodzinka, Beza mieszkałaby na Murckach, więc miałybyśmy ją pod okiem. Oczywiście jak na razie zostaje u Wiktorii, do czasu az będzie całkowicie samodzielna. Teraz mam pytanie- czy maluchy otrzymają bony na darmową sterylizację? wiecie moze?

Posted

Pakudy są po kolacji, którą serwował TZ :) Jak przyjechałam z basenu, to właśnie wycierał kupsztale i starał się opanować rozłażące się towarzystwo :) Po kolacji było ważenie (na wadze ludzkiej elektronicznej, za obciążenie dodatkowe posłużył TZ z wiadomych względów). Oto wyniki (ostrzegam zaskakujące!)
Sezam: 1,3 kg
Suzi: 1,0 kg
Bazyl: 1,0 kg

Na usprawiedliwienie swoje i Sezama mogę tylko powiedzieć, że kolacja była obfita :oops:

Posted

Byłam dzisiaj na chwilkę odwiedzić Bezę i muszę powiedzieć, ze bardzo urosła! Az się zdziwiłam, nie spodziewałam się jej takiej dużej :D Małej wyrzynają się ją ząbale :) Jutro moze podskoczę i zrobię pare fotek

Posted

pewno, że klusie. ja jadę zaraz po kolejną dostawę wołowiny i karmy... Soboz przygotuj się na powitanie żarłoków :) Będziesz zaskoczona, ile one potrafią wciągnąć :)