yolanovi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 nie ma malucha:shake:. Karolina chodzi po osiedlu, rozgląda się ale go nie mie ma Quote
lika1771 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 yolanovi napisał(a):nie ma malucha:shake:. Karolina chodzi po osiedlu, rozgląda się ale go nie mie ma Ach gdzie jestes..... Moze faktycnie ktos go wział bo to raczej nie mozliwe zeby nie przyszedł. Quote
feliksik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 by to szlak, plakaty potrzebne, może faktycznie u kogoś siedzi Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 yolanovi napisał(a):nie ma malucha:shake:. Karolina chodzi po osiedlu, rozgląda się ale go nie mie ma ................:-( Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Abra pojedzie tam około 18 i spróbuje poszukać.... Dziękuję! Quote
iwonamaj Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Zagladam, ale dzisiaj jestem cały czas w biegu- problemy z zębem (ropień)- dentysta, prześwietlenie, znowu dentysta...Tak się martwię :(...W nocy nie spałam deszcz, a ta bida nie wiadomo gdzie :( Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Zaciskam cały czas kciuki oby psiak jak najszybciej się odnalazł :( Quote
Jenny19 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ja dostałam kilka dni temu zgłoszenie że na Wróblewskiego, w skupie złomu błąka się mały, brązowy, wychudzony kundelek. Jasza na naszym wątku zasugerowała że to może być ten psiak, ale ja się nie orientuję w Sosnowcu, teraz dzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała że Wróblewskiego i Kalinowa sa rzut kamieniem od siebie, więc może warto by zajrzeć też do tego skupu złomu, może tam psiak się znajdzie. Quote
feliksik Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jenny19 napisał(a):Ja dostałam kilka dni temu zgłoszenie że na Wróblewskiego, w skupie złomu błąka się mały, brązowy, wychudzony kundelek. Jasza na naszym wątku zasugerowała że to może być ten psiak, ale ja się nie orientuję w Sosnowcu, teraz dzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała że Wróblewskiego i Kalinowa sa rzut kamieniem od siebie, więc może warto by zajrzeć też do tego skupu złomu, może tam psiak się znajdzie. kurcze to chyba dobry trop, dziewczyny które jesteście blisko, może warto tam zajrzeć, jak nigdzie go widać nie będzie Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='Jenny19']Ja dostałam kilka dni temu zgłoszenie że na Wróblewskiego, w skupie złomu błąka się mały, brązowy, wychudzony kundelek. Jasza na naszym wątku zasugerowała że to może być ten psiak, ale ja się nie orientuję w Sosnowcu, teraz dzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała że Wróblewskiego i Kalinowa sa rzut kamieniem od siebie, więc może warto by zajrzeć też do tego skupu złomu, może tam psiak się znajdzie. Jolanovi - Martika, mogłybyście zadzwonić do Karoliny, ja już nie mam nic na koncie, wygadalam wszystko...przepraszam.... Quote
yolanovi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ja nie mam pojęcia gdzie ten skup i ul. wroblewskiego. wysłalam info do Karoliny sms-em. może tam podejdzie Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Mysza2 już dzwoni do Karoliny i powie Jej o tym skupie złomu. Znalazłam też numer telefonu do skupu na Wróblewskiego - jest chyba jeden? I podałam Myszy - też zadzwoni - z całego serca dziękuję!!! Ja po pracy zaraz doładuję telefon....:oops: Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 yolanovi napisał(a):ja nie mam pojęcia gdzie ten skup i ul. wroblewskiego. wysłalam info do Karoliny sms-em. może tam podejdzie Dziękuję bardzo! Quote
Jenny19 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Wiem tylko że w pobliżu jest komisariat policji a skup złomu jest pod numerem 31. Ja muszę uciekać, 3mam kciuki żeby psiak się znalazł. Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 To jest Wróblewskiego 31. Edit. No tak, Jenny już napisała. Quote
Mysza2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dzwoniłam, dałam Karolinie nr do tej składnicy, zaraz tam będzie dzwonić, a jak opis będzie podobny to podejdzie. Wolałam żeby ona dzwoniła bo lepiej potrafi opisać psa niż ja ze zdjęcia Quote
azalia Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Żeby tylko biedaczek nie wpadł w niepowołane ręce.Mam nadzieję,że jednak się znajdzie. Quote
Mysza2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Karolina dzwoniła, jakaś babka powiedziała jej że to pomyłka i że żadnego psa tam nie ma. Karolina już tam jedzie, dam znać jak coś będę wiedzieć Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Mysza zadzwoniła, powiedziano jej, że nikt nie wie o żadnym psie. Jenny, kto zgłaszał że tram się błąka pies??? Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Kurcze a juz miałam nadzieję że psiak się właśnie tam ukrył :( Skąd zatem takie informacje ???:roll: Quote
Jasza Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Czekamy na wieści..... Matko, żeby przyszedł, nie potrafię o niczym innym myśleć..... Quote
Mysza2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Karolina tam była, obeszła okolicę, żadnego psa nie ma. Czy ma ktoś telefon do Jenny19? Zapytałabym ja kto to zgłaszal Quote
Recommended Posts