Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mama chwali malucha - jest bardzo grzeczny i obyty z mieszkaniem. przy śniadaniu elegancko zasiadł z mamą na fotelu i czekał na coś pysznego. kotek musi za to dostawać na razie jedzonko na parapecie okna bo Mareleyek mu wyjada:evil_lol: - łakomczuszek

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Nie wiem czemu dopiero teraz tu zawitałam. Ale jestem i zostaję :)

A wiesz, że jak zobaczyłam malucha to o Tobie pomyślałam, że chyba taki Andzikowaty:cool3: i może Tobie go wcisnąć na DT:diabloti:

wieści superowe, Jasza mi miłą niespodziankę wczoraj zrobiła sms, że mały sięznalazł - omal nie padłam ze szczęścia:multi::loveu:

Posted

feliksik napisał(a):
A wiesz, że jak zobaczyłam malucha to o Tobie pomyślałam, że chyba taki Andzikowaty:cool3: i może Tobie go wcisnąć na DT:diabloti

U mnie nadal siedzie na DT "Andzikowy" Szagi (wątek w podpisie, jeśli chciałabyś go bliżej poznać ;) )

Posted

Rozmawiałam z Chauwą.
Potrzebne pieniadze na transport, bo Figu będzie musiała nadłożyć drogi....
Wsparcie potrzebne...

Zaraz dzwonię do Figu.

Posted

Jasza napisał(a):
Potrzebne pieniadze na transport, bo Figu będzie musiała nadłożyć drogi....
Wsparcie potrzebne...
Zaraz dzwonię do Figu.

Napisz ile, ja się na pewno dołożę

Posted

Ilekolwiek Mysza....
Na razie mamy deklarację jednorazową od Marta1990 - 10 PLN i moją - 50 PLN. ( to na karmę)
I karmę od Iwonkamaj - 5 kg.

I na transport - zero...
Ja postaram się też 50 PLN wyciągnąć...ale trudno mi...

Figu ma na razie wyłączony telefon.

Dziękuję!

Posted

No tak, wraca z Warszawy....
Chauwa, mogłabyś ustalić szczegóły z Figu i puścić mi sygnał, zadzwoniłabym do Ciebie i byś mi przekazała?
Ja bym tylko musiała wiedzieć gdzie i o ktorej trzeba Marleya dostarczyć w niedzielę wieczorem.
Pieniądze oczywiście przeleję Figu, napiszę Jej na PW prośbę o konto.

Posted

a nasz wyżełek tymczasem był sobie na spacerku, załatwił ładnie wszytko co należy, pojadł sobie obiadek i śpi. bardzo nie lubi zostawac sam, nawet na krótki czas - u mojej mamy ciągle ktoś jest bo jak nie ona to tata, a że ludzie już na emryturze to i wyścia z domu na niedługo. Mały jest towarzyski i chce być z ludźmi, nie sam. Poza tym bardszo spokojny i grzeczny i.... jeszcze takie spostrzeżenie, że siusia jak dziewczynka, a nie podnosząc nóżkę jak na faceta przystało:p

Posted

yolanovi napisał(a):
jeszcze takie spostrzeżenie, że siusia jak dziewczynka, a nie podnosząc nóżkę jak na faceta przystało:p

To jak mój Tobiasz, jak ma brzuch napchany to mu leci po brzuchu :D

Posted

Chauwa ma problem z internetem.
Rozmawiałam z Karoliną, Jolanovi przywiezie Jej Marleya w niedzielę około południa, potem Karolina przywiezie malucha do Katowic, tylko muszę dodzwonić sie jutro do Figu i ustalić gdzie i o ktorej.

Zepsuł mi się aparat i nie potrafię zrobić zdjęć fantow na bazarek...podladuję baterie i spróbuję potem, mam nadzieję, że to nic poważnego.

Jeżeli ktoś chciałby dorzucić grosz na szczepienie albo karmę - byłoby fajnie...

Posted

Jasza napisał(a):
Nooo!
Dostałam sms-a " Mam gooo ;-)" i prawie usiadłam na ziemi ;-)

to tak jak ja:):):)
Cioteczki podajcie nr konta, przeleję 20 zł do tego transportu, wiem że to mało ale ziarno do ziarnka