Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

henikar napisał(a):
Ja dzisiaj będę w Sosnowcu w szpitalu, ale niestety nie w tym rejonie co psiak. Ale oczy będę miała szeroko otwarte.

Dzięki Heniu!

Posted

brzuch mnie boli już z niepokoju, jeszcze dokłada mi się dzisiaj szczepienie dziecka - boję się bardziej niż on (bo on nie wie, a ja umieram ze strachu, jaki będzie płacz)

Posted

Dzwoniłam do Jenny19. Kilka dni temu dzwoniła do niej babka która mieszka niedaleko i to ona mówiła o tym zabiedzonym kundelku.
Jenny dała mi do niej komórkę. Dzwonię żeby się wypytać jak wyglądał, gdzie go widywała, ale nie odbiera.
Będę próbować cały czas.

Posted

Bardzo się ciesze ze psiak się odnalazł. :-)

Co do mojej informacji- już dopytałam- pies podobno jest uwiązany na łańcuchu, tam w tym skupie złomu, nazywa się Kajtek i czasami go spuszczają z tego łańcucha, pani Beata mówiła że jest wychudzony, poproszę Renatę żeby tam podeszła i obadała sprawę, bo Mysza2 gdy do mnie dzwoniła powiedziała mi że pracownicy skupu złomu twierdzili że żadnego psa u nich nie ma. Oj kłamczuszki:mad:

Posted

Jezu, co za ulga :))). Dziewczyny, ja myślałam o nim cały czas, ale ten piekielny ząb...Ta karma jest u mnie. Może Yolanovi jadąc z psiaczkiem podjedzie? Ma ktoś do niej telefon? Bo to jest prawie po drodze...

Posted

Ja się cieszę bo wreszcie się wyśpię.
Ostatniej nocy nie mogłam spać jak patrzyłam na Tobiego wtulonego we mnie. Od razu miałam w myślach Marleya drżącego z zimna.

Posted

Jestem!
Zadzwoniłam i wyslałam sms-y do wszystkich którzy mi przyszli do głowy!!

Karolina zjechała pół miasta, wreszcie już 500 metrów od domu spostrzegla go, całego ubloconego w gromadzie psów.
Zatrzymała się, zawolała i Marley przyleciał do niej jak strzała!
Karolina wzięła go pod pachę i do auta!

Karolina - cudnie!!

Ja się umówiłam z Jolanovi o 19.15 po drodze, podrzucilam dla małego szeleczki i smycze, na wszeli wypadek, żeby z obroży nie probował się wymknąć. Mam nadzieję, że ktoreś będą dobre.
Dzięki Feliksiku, że mi przypomniałaś!!
Jutro dzwonię do Figu potwierdzić transport i dopytać o godziny dokladnie.

Iwonka, a czy moglabyś podrzucić karmę Jolanovi?
Albo wysłać pocztą do Chauwy?

Ja jutro lub w sobotę zrobię bazarek dla Marleya,