Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yolanovi napisał(a):
nie ma malucha:shake:. Karolina chodzi po osiedlu, rozgląda się ale go nie mie ma

Ach gdzie jestes.....

Moze faktycnie ktos go wział bo to raczej nie mozliwe zeby nie przyszedł.

Posted

Zagladam, ale dzisiaj jestem cały czas w biegu- problemy z zębem (ropień)- dentysta, prześwietlenie, znowu dentysta...Tak się martwię :(...W nocy nie spałam deszcz, a ta bida nie wiadomo gdzie :(

Posted

Ja dostałam kilka dni temu zgłoszenie że na Wróblewskiego, w skupie złomu błąka się mały, brązowy, wychudzony kundelek. Jasza na naszym wątku zasugerowała że to może być ten psiak, ale ja się nie orientuję w Sosnowcu, teraz dzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała że Wróblewskiego i Kalinowa sa rzut kamieniem od siebie, więc może warto by zajrzeć też do tego skupu złomu, może tam psiak się znajdzie.

Posted

Jenny19 napisał(a):
Ja dostałam kilka dni temu zgłoszenie że na Wróblewskiego, w skupie złomu błąka się mały, brązowy, wychudzony kundelek. Jasza na naszym wątku zasugerowała że to może być ten psiak, ale ja się nie orientuję w Sosnowcu, teraz dzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała że Wróblewskiego i Kalinowa sa rzut kamieniem od siebie, więc może warto by zajrzeć też do tego skupu złomu, może tam psiak się znajdzie.

kurcze to chyba dobry trop, dziewczyny które jesteście blisko, może warto tam zajrzeć, jak nigdzie go widać nie będzie

Posted

[quote name='Jenny19']Ja dostałam kilka dni temu zgłoszenie że na Wróblewskiego, w skupie złomu błąka się mały, brązowy, wychudzony kundelek. Jasza na naszym wątku zasugerowała że to może być ten psiak, ale ja się nie orientuję w Sosnowcu, teraz dzwoniła do mnie koleżanka i powiedziała że Wróblewskiego i Kalinowa sa rzut kamieniem od siebie, więc może warto by zajrzeć też do tego skupu złomu, może tam psiak się znajdzie.

Jolanovi - Martika, mogłybyście zadzwonić do Karoliny, ja już nie mam nic na koncie, wygadalam wszystko...przepraszam....

Posted

Mysza2 już dzwoni do Karoliny i powie Jej o tym skupie złomu.
Znalazłam też numer telefonu do skupu na Wróblewskiego - jest chyba jeden?
I podałam Myszy - też zadzwoni - z całego serca dziękuję!!!
Ja po pracy zaraz doładuję telefon....:oops:

Posted

yolanovi napisał(a):
ja nie mam pojęcia gdzie ten skup i ul. wroblewskiego. wysłalam info do Karoliny sms-em. może tam podejdzie

Dziękuję bardzo!

Posted

Dzwoniłam, dałam Karolinie nr do tej składnicy, zaraz tam będzie dzwonić, a jak opis będzie podobny to podejdzie.
Wolałam żeby ona dzwoniła bo lepiej potrafi opisać psa niż ja ze zdjęcia