Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny z Sosnowca , czy ktoś dałby radę pojechać tam i w okolicy powiesić kilka plakacików?
Może na jakimś sklepie spożywczym, do którego dużo osób zagląda??
Zadzwonię do Karoliny i zapytam czy moglaby też potem porozwieszać...bedzie około południa go szukać.
Jezu, już mnie brzuch boli z tego wszystkiego...

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja niestety teraz jestem w pracy ale gdyby się znalazł, mogę go zabrać do mamy - pracuję w Sosnowcu i mogłabym się urwać na trochę aby go odebrać i przewieźć do mamy. tyle mogę, byle tylko sie biedak znalazł

Posted

Do schroniska wczoraj trafiły trzy psy.
Dwa owczarkowate i jeden mieszaniec Collie - odebrany zresztą.
Więc małego tam nie ma.

Karolina około południa będzie go szukać.
Jej koleżanki z osiedla są powiadomione, też będą się rozglądać...nie wiem....

Posted

no to czekamy jakkolwiek to jest najtrudniejsze. może się mały pojawi. Karolina mówiła mi wczoraj, że on już od jakiegoś miesiąca się tam kręcił, a u niej nocował kilka razy i zazwyczaj czekał pod blokiem, a zdarzyło się też, że i na klatce schodowej pod drzwiami mieszkania....więc może jednak wróci

Posted

yolanovi napisał(a):
no to czekamy jakkolwiek to jest najtrudniejsze. może się mały pojawi. Karolina mówiła mi wczoraj, że on już od jakiegoś miesiąca się tam kręcił, a u niej nocował kilka razy i zazwyczaj czekał pod blokiem, a zdarzyło się też, że i na klatce schodowej pod drzwiami mieszkania....więc może jednak wróci

Nie może tylko na pewno wróci!!! Wierze w to z całej siły...

Posted

Od miesiąca???
O mamo....
To wiadomo czemu taki chudy....

Dziewczyny, jak go Karolina w południe nie spotka, to popołudniu chyba Jej nie ma, tylko znowu wieczorem....któraś z Was mogłaby popołudniu pooglądać, pojechać???Wywiesić ogłoszenia?

Do Zapki się nie mogę dodzwonić.
Zadzwonię jeszcze do schroniska i podam numer swój, żeby mnie powiadomili gdyby taki piesek trafił.

Posted

o boże, nadal go nie ma? czemu akturat teraz jak mamy już wszystko zaplanowane - czekam niecierpliiwie na wieści.
Jasza podaj im swój swój numer - jak najbardziej, bo musimy mieć pieczę nad wszystkim na wszelki wypadek

Posted

Bardzo długo czekał na ratunek... Jak przyszedł to znikł... Łobuziak jeden, jakby wiedział, że tyle osób na niego czeka choć domu nie ma to może by się pokazał...Liczę, że ktoś wykazał się empatią i mu pomógł to jednak nie zwalnia mnie w żaden sposób z zamartwiania się.

Posted

A ja mam przeczucie, że się pojawi!
Napisałamjeszcze na wątku Fundacji i do paru osób z Sosnowca.
Zadzwonię zaraz do Sylwii - (ma nick Sosnowieckieschronisko)

Posted

Dzwoniłam do Sylwii (sosnowieckieschronisko) ale Ona jest poza Sosnowcem....nie może pomóc...
Do Zapki nie mogę się dodzwonić.....