Anula Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jasza napisał(a):Przypomina może czeskiego fouska ( fouseka?) ale w mniejszym rozmiarze. Anula - napisałabyś do wyżłowych ciotek? Tak zaraz poszukam Ciotek i dam znać. Napisałam do tanitka o pomoc,podałam wątek,może wpadnie tu i coś poradzi. Quote
gallegro Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jasza napisał(a):?????????????????????? Nie wiem co napisać!!! Do Warszawy pojechać może Figu pewnie... A z Warszawy....napiszę do Gallegro! Jeśli o mnie chodzi to bardzo chętnie, tylko, że... mam zupełnie nie po drodze. Mieszkam 70 km na wschód od Warszawy, więc musiałbym zrobić prawie drugie tyle km., co osoba jadąca prosto ze stolicy. Z ostatnich postów wnioskuję jednak, że pojawiła się jakaś opcja transportu. Napiszcie dokładnie jak z tym jest, bo z całą pewnością trzeba go przewieźć jak najszybciej. Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Bardzo dziękuję Anula! Niestety mały jak Karolina wychodziła do pracy zaczął piszczeć i drapać po drzwiach.... Karolina wypuściła go i pojechała do pracy. Zabierze go jak będzie wracać, około 19.... CZY KTOŚ Z SOSNOWCA LUB OKOLIC MÓGŁBY PRZECHOWAĆ MALUCHA DO NIEDZIELI?????? Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 [quote name='gallegro']Jeśli o mnie chodzi to bardzo chętnie, tylko, że... mam zupełnie nie po drodze. Mieszkam 70 km na wschód od Warszawy, więc musiałbym zrobić prawie drugie tyle km., co osoba jadąca prosto ze stolicy. Z ostatnich postów wnioskuję jednak, że pojawiła się jakaś opcja transportu. Napiszcie dokładnie jak z tym jest, bo z całą pewnością trzeba go przewieźć jak najszybciej. Gallegro - przepraszam i dziękuję, że jesteś. Transport do Warszawy jest, z Warszawy malucha zabierze Chauwa. Pozbieramy się chyba na benzynę. Potrzebny tymczas dla malucha do niedzieli!!!! Quote
lika1771 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Kurcze tymczas potrzebny,bo jeszcze zniknie szkoda ze mieszkam tak taleko...... Quote
chauwa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Myśle, że transport to nie problem, załatwię coś do poniedziałku. W ostateczności zabiorę go autokarem który jedzie trochę ponad godzine do mnie z Wawy. Podróż nie powinna go zmęczyć bardziej niż droga w aucie. Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Zaczynam pisać do ciotek z Sosnowca.... Quote
Istar19 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 niestety nie mogę małemu dać tymczasu nawet na kilka dni :( nie wiem kto by mógł go "przechować".... jakby nie znalazł się DT to poproszę rodzinę...ale nie wiem czy coś z tego wypali (już moimi psami czasem się zajmują) zajrzę popołudniu i zobaczę jak się sprawy mają, i tak dopiero koło 16 będę z mamą się widzieć... bo to kotów szczoteczka jest ok? -->u mamy są dwa no i jakby coś to niestety nie miałabym jak po niego pojechać - jestem z katowic taki sładki maluch...przypomina mi troszkę moją Maszke... Quote
Martika&Aischa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Dziewczyny napiszcie do Crys może będzie mogła przetrzymać psiaka do niedzieli ??? Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Istar, Martika,Iwonka - dziękuję! Piszę PW, zmieniam tytuł wątku, mały do kotów chyba ok. na pewno ok. do kota Karoliny, co widać na zdjęciach. Ja będę dzisiaj do 15 przy komputerze a potem wieczorem. Rozsyłam dalej. To do Crys już nie piszę. Quote
Marta1990 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Przeczytałam o nim na facebooku ,kurcze co za cudo na ulicy:shake:Mam nadzieje ze Dt się znajdzie. Psiak jest przepiękny! Potrzebna pomoc w ogłaszaniu? Ale jest chudy :( Ale przepiękny! Quote
__Lara Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ja nie mogę się teraz dołożyć finansowo :( Co za $@#$#$ doprowadził go do takiego stanu.......................... Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Marta1990 napisał(a):Przeczytałam o nim na facebooku ,kurcze co za cudo na ulicy:shake:Mam nadzieje ze Dt się znajdzie. Psiak jest przepiękny! Potrzebna pomoc w ogłaszaniu? Ale jest chudy :( Ale przepiękny! Pomoc w ogłoszeniach jak najbardziej!! Dziękuję! Quote
iwonamaj Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Crys nie ma teraz na Dogo...poczekam...A karmę to przekażę chyba jak będzie wiadomo gdzie będzie psiak do niedzieli...Wysłałam smsa do Karoliny na razie. Quote
Martika&Aischa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 iwonamaj napisał(a):Crys nie ma teraz na Dogo...poczekam...A karmę to przekażę chyba jak będzie wiadomo gdzie będzie psiak do niedzieli...Wysłałam smsa do Karoliny na razie. Iwonko o 15.30 jestem umówiona z Crys w Dąbrowie Górniczej na odbiór fantów ...jesli wcześniej nie zjawi się na dogo porozmawiam z nią ...oby tylko miała miejsce. Quote
Martika&Aischa Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 U Crys to chyba BDT ...jeśli potrzebny był by pilnie chociaż hotelik poproszę Emiś ...dziś zabieramy Sabkę więc miejsce się zwolni. Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Dziękuję z całego serca Iwonka i Tobie Martiko!!!! Napisałam na wątku sosnowieckiego schroniska i katowickiego. Rozsyłam. Boję się, że coś mu się stanie jak już pomoc tak blisko... Quote
iwonamaj Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Rozmawiałam z Karolinką, dzisiaj ok. 19 przyjedzie po karmę...Kurcze, ja tez się boję... Quote
iwonamaj Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Kurcze, żeby Crys go wzięła...Chłopak będzie miał jedzonko ze sobą i to tylko 3 czy 4 dni...Nawet płatny DT byłby dobry, bo to na krótko...A u Emiś ile kosztuje doba? Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Ostatecznie u Emiś - 10 PLN za dobę...ale pomóżcie proszę,bo ja finansowo kiepsko stoję a nawet leżę, a zobowiązałam się zapewnić karmę.... Quote
Jasza Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 iwonamaj napisał(a):Rozmawiałam z Karolinką, dzisiaj ok. 19 przyjedzie po karmę...Kurcze, ja tez się boję... To super!! Napisałam też do Zapki. Quote
yolanovi Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 dziewczyny, może uda mi sie go wcisnąć do mojej mamy - mieszka w Sosnowcu, jest w domu, nie pracuje już bo to osoba po 70-tce. ma kotkę ale myślę, że to nie byłby problem. gdyby co to skąd miałabym zabrać psiaka? Quote
Recommended Posts