Matusz Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 pajunia napisał(a):To ja troszenke poprawie. Ich bin glücklich, ich freue mich sehr, das Eddy ein Zuhause gefunden hat. :evil_lol: Stary belfer jestem. hihihi , ja glupi zapomnialem ze posiłkowy na koncu stoi :mad::mad::mad::eviltong::eviltong: Quote
sugarr Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Sa jakies szanse na wiesci i fotki z nowego domku?? :P tak bym chciala Eddy'ego zobaczyc usmiechnietego na kanapie :D Quote
pajunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dostalam tylko takie i one nie sa zbyt ladne, czekam na inne Quote
Asia_M Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak to nie ładne??? Piękne są! :multi: Psiaczek śliczny, taki wzruszający pyszczek :loveu: Quote
Matusz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ten pyszczek jest zniewalający !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga_Mazury Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Jak to się stało, że mi gdzieś umknęlo wstawienie tych fotek.... Quote
sugarr Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Patrze na to i jestem po prostu szczesliwa :) Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Opik.....a gdzie Twoje fotki...? no Ciotka pajunia się tutaj obija :P na focie Armaisa tez czekamy, żeby nie było, że nie ;)....Bernarda i sunieczki jamnisiowate tez..... :siara: Quote
pajunia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pajunia sie na rozkaz pani Prezes melduje :evil_lol: i zamieszczamy po kolei. ( Aramiska jeszcze nie mam :placz: , ale bede pancia od jutra molestowala:evil_lol: ) Opik Eddy na spacerku ( tylko jedno zdjatko dostalam) Berni a tu Mini: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ciekawe czy się Mini ucieszy jak zobaczy swoją mamę i Ciotkę ;)...bo chyba zobaczy... a co Ci Państwo tak mało Opika fottografują ;).... Berni widac męznieje...:)...a domku dla nich nie widać? :oops: Quote
pajunia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Domku dla nich na razie nie widac,:placz: ale Mini pojedzie do mnie. Przeciez mi sie nudzi tutaj, zbyt malo psiakow u mnie w domu. :eviltong: Z matka i ciotka sie spotkaja, ale chyba nie na dlugo. A Ty ciotka, co po nocach na dogo siedzisz, spania nie masz. Idz, pospij. Wypocznij i niech Ci sie snia wszystkie twoje pisaki w nowych domkach.:lol: Quote
Aga_Mazury Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pajunia napisał(a):Domku dla nich na razie nie widac,:placz: ale Mini pojedzie do mnie. Przeciez mi sie nudzi tutaj, zbyt malo psiakow u mnie w domu. :eviltong: Z matka i ciotka sie spotkaja, ale chyba nie na dlugo. A Ty ciotka, co po nocach na dogo siedzisz, spania nie masz. Idz, pospij. Wypocznij i niech Ci sie snia wszystkie twoje pisaki w nowych domkach.:lol: idę po rano trzeba wstać i jechac do schroniska :) oj taaaak...wszystkie w domkach...ja jak narazie choć chciałabym miec je wszystkie sfotografowane...a tak dopiero 60 z 300.....a reszta czeka...niezauważona:placz: echhhh jak tak pomyślę to mi się odechciewa wszystkiego....bo co te pozostałe winne...że jeszcze nawet wątków na dogo nie mają....więc praktycznie żadnych szans na dom....żadnych... echhhhhhhhhhhhhh...idę sobie Quote
Asia_M Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A oto Julek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45161&highlight=julek On jest taki podobny do Opika:loveu: . Oby mu się poszczęściło:loveu: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='pajunia']Eddy w domu, ze swoja pancia Słodkie zdjęcie :) Quote
sugarr Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 No ladnie sobie mieszka :D Jedna kanapa na kazdy dzien tygodnia :D I taka milosc do Pani, to dorazu widac! :) Ciesze sie ogromnie i bede zagladac z nadzieja na wiecej zdjec :) Quote
pajunia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Hallo Frau Konarski, danke für Ihre Mail - also, Opik Wasti geht es gut und mir auch. Er wird seit 12. März mit einem homöopathischen Medikament -Agaricus - behandelt und hatte bis heute zwei leichte Anfälle, also auf jeden Fall eine Besserung. Sein großes Blutbild war total in Ordnung. Er ist ein sehr lebhafter und fröhlicher Bursche, wir gehen jeden Tag viermal spazieren, insgesamt immer ca. 10 km. Ich schicke Ihnen auch zwei Fotos vom letzten Wochenende. Können Sie mir gar nichts zu seiner Vergangenheit sagen? In welchem Tierheim war er eigentlich und wie lange und wo war er vorher? Wurde er auf der Strasse eingefangen oder haben ihn Leute abgegeben? Vielleicht können Ihre Freundinnen in Polen etwas dazu sagen. Es würde mich so sehr interessieren. Ich hoffe, es geht Ihnen weiterhin gut, liebe Grüße, Bettina Bartos Opiki ( Wasti) i ja czujemy sie dobrze. On od 12 marca dostaje srodek homopatyczny - Agaricus- i mial do dzis dwa lekkie ataki. Czyli jest poprawa. Badanie krwi bylo w porzadku. On jest bardzo zywiolowym i wesloym chlopczykiem. My chodzimy codziennie 4 razy na spacery, w sumie 10 km. Wysylam dwa zdjecia z ostatniego weekendu. Czy moze mi pani cos napisac o jego przeszlosci? W krorym on schronisku byl, jak dlugo i gdzie byl przedtem? Czy zostal na ulicy zlapany, czy go ludzie oddali? Moze sie pani zapytac kolezanekw Polsce, czy cos na ten temat wiedza? Bardzo by mnie to interesowalo. Przypominam, ze Opik mial ataki padaczki i dlatego dostaje te srodki homopatyczne. A oto zdjecia Opika Quote
sugarr Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Cudownie :loveu: Pajunia masz te wszystkie informacje o które pytała jego właścicielka?? Quote
pajunia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 No niestety, jeszcze nie mam zadnych informacji. Mam nadzieje,ze ciotka Aga mazury tu zagladnie i cos napisze. :lol: Quote
Aga_Mazury Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ciotka zagląda, ale...no co ja mogę powiedzieć...skoro myśleliśmy, że Opik jest staruszkiem okazał się młodziakiem...także tak naprawdę żadnych informacji nie ma....ale jeszcze podpytam Ewę przy okazji.. Quote
Aga_Mazury Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Opik bardzo nieładnie, że nic nie piszesz do nas :nono: :evil_lol: Quote
pajunia Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Hallo Dorothea, wir wollten uns mal wieder kurz melden und sagen, dass es uns gut geht. Wasti's Anfälle werden von Monat zu Monat weniger. Seit gestern weiss ich, dass er Haselnüsse liebt und die harten Schalen problemlos mit seinen kleinen krummen Zähnen knacken kann. Außerdem ist er immer noch ganz gierig auf Kaffee. Sobald er an meine Tasse kann, trinkt er genüsslich. Schade, dass ich so gar nichts von ihm weiss. Wissen Sie, wie lange er im Tierheim . Czy wie pani, jak dlugo on w schronisku byl? Pozdrowienia etc.war? Liebe Grüße und alles Gute, Bettina Bartos my chcielibysmy sie znowu krotko zameldowac i napisac, ze nam sie dobrze powodzi. Wastis ( Eddi) napady padaczki z miesiaca na miesiac sie zmniejszaja. Od wczoraj wiem, ze on orzechy laskowe kocha i twarde skorupki swoimi, krzywymi zabkami rozbija. Oprocz tego uwielbia kawe. jesli uda mu sie do mojej filizanki dostac, pije ja z przyjemnoscia. Szkoda, ze ja nic o nim nie wiem Pozdrowienia etc Wasti ist bei allen Leuten in meinem Wohnviertel sehr beliebt und er knurrt auch nicht mehr, wenn er von ihnen angefaßt wird. Er hat sich sehr sehr verändert und für mein privates Leben war es der größte Glücksfall, dass ich ihn habe. Wasti jest u wszystkich mieszkancow naszej okolicy, bardzo lubiany, on tez nie warczy juz, gdy ci ludzie go dotykaja. On sie bardzo zmienil i w moim prywatnym zyciu, jest to najwielsze szczescie, ze ja go mam. Quote
Aga_Mazury Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Opiczku juz się Ciotka Aga poprawia ;) lepiej późno niż wcale... jaki Ty fotogeniczny :calus: Quote
Recommended Posts