pajunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 kasuje post, sorry Aga, nie mial nic do rzeczy. Quote
Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 pajunia a co Ci Ciotka Ostróda zrobiła:shake: ... wredne słoneczko napewno nie miała nic złego na myśli...przynajmniej ja tak tego nie odebrałam...może niefortunnie napisałam o tym, że cieszmy się umiarkowanie, ale...chodziło mi o to, że wiele się może zdarzyć...bo taka jest prawda (czekam chociazby na info ze schronu i zaczynam się denerwować czy go zaszczepili czy mnie olali...itd itd..)prosiłam tez o zaszczepienie naszego Księciunia colaka...i do tej pory nie dostałam odpowiedzi....a to, że napisała o domku...hmmm..wiesz, że róznie bywa u nas z domkami, zwrotami ...itd...przecież to było napisane ogólnie a nie konkretnie o tej rodzinie, która chce przygarnąć Opika...:oops: Quote
wredne_słonko Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Dziekuje Aga :oops: Pajunia chyba wszystkie tu jesteśmy, żeby pomagać psiakom, a internetowe kłutnie raczej w niczym pomocne nie są. Dlatego dla mnie EOT. Pozdrawiam Cie serdecznie. Quote
Aga_Mazury Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tak, tak...podnieśmy Opika w górę.....może zobaczy z takiej odległości swój nowy dom, który na niego wyczekuje :calus:.... Opik nawet nie wiesz, że już na Ciebie czekają... Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Opik śliczności nasze...zobacz ten rok będzie dla Ciebie najlepszy :) Quote
Aga_Mazury Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 pajunia napisał(a):Agus, czy o szczepieniach cosik wiadomo? niestety nie "dobiłam się" do schroniska...i nie wiem nic...mam nadzieję, że Opik zaszczepiony jak prosiłam... pewie dowiem się jutro (mam nadzieję:mad: ) Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Opik został zaszczepiony ...p.wściekliźnie wtedy co prosiłam:oops: (żebym ja pamiętała kiedy ;))..jakos przed Sylwestrem...także będę mogła go czipować i wyrabiac paszport... ochhh Opik,,,:multi: Quote
pajunia Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Agus, a Aramis ( Collak)? Bo sie domek tez szykuje :lol: Quote
Aga_Mazury Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 pajunia napisał(a):Agus, a Aramis ( Collak)? Bo sie domek tez szykuje :lol: co do Aramisa pewności na 100% nie mam...Marcin powiedział, że nie....a Ewa, że tak....zakładam więc, że tak...razem z Opikiem:) Quote
Aga_Mazury Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dziś dostalam pewną informację, e Aramis też zaszczepiony...teraz tylko wyrabiać paszporty, czipować...i szukać transportu...no Aramis to sporawy jest...to możemy miec problem ;)... Quote
Aga_Mazury Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 a tu co się dzieje?... pod tylu dni...nawet wpisu "hop" nie było....:( oj niedobrze maleńki...wszyscy o Tobie zapomnieli... Quote
pajunia Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kochanie, nie zapomnieli, ale po co hopac, gdy juz do domku jedzie. Sebastian w przyszlym tygodniu przyjedzie do Was. Pozdrawiam. Quote
Aga_Mazury Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Opik zrobił nam numer i okazał się psem młodszym ;) albo tak powietrze mazurskie mu słuzy ;) on ma gdzieś 6 lat ;) a nie 10-12 ;) W KAŻDYM RAZIE JEDZIE już do nowego domu....schronisko w Ostródzie już opuścił :multi: Quote
sugarr Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Wrocilam i takie dobre wiesci! Czekam z niecierpliwoscia na informacje z podrozy i w ogole jak tam u Opika! :) Quote
Aga_Mazury Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Tak Skarb zawojował serducha :) Jest już w nowym domu :calus: czekamy na wieści jak się mu tam spodobało :) Quote
akucha Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :multi: :multi: :multi: Udało się!!! czekamy na wieści z nowego domu! Quote
Aga_Mazury Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 sugarr zmien tytuł....masz dobrą rękę....;) podeślę Ci po następnej wiycie w schronie jakąś bidę kolejną :/.... może czekoladowego staruszka, którego przywiązano do siatki schroniska w AWigilię... Quote
sugarr Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Aga_Mazury napisał(a):sugarr zmien tytuł....masz dobrą rękę....;) podeślę Ci po następnej wiycie w schronie jakąś bidę kolejną :/.... może czekoladowego staruszka, którego przywiązano do siatki schroniska w AWigilię... Juz zmieniam i czekam na jakies bidy to im watki masowo pozakladam, kto wie moze cos w tym jest :roll: Quote
pajunia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 To juz nie Opik, to Eddy. Staruszek Opik ( czyli Opa- dziadek po niemiecku) okazal sie mlodziutkim , zabawnym rozkosznym psiakiem.:evil_lol: Jest naprawde cudowny, byl u mnie pol dnia i podbil moje serce calkowicie. Jest straszny pieszczoch, przymilas, wspina sie na raczki, i ma rozbrajajacy usmiech z tymi zgryzkowymi zabkami. W nowym domu jest uwielbiany, zgadza sie z innymi psami, jednym slowem, wszystko w najlepszym porzadku. Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ich bin glücklich :) Ich freue mich sehr, dass Eddy hat Haus gefunden :) ( Jestem szczęśliwy. Cieszę się bardzo, że Eddy znalazł dom) hihi... zna się ten niemiecki wkoncu jestem na profilu o rozszerzeniu języka niemieckiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mam nadzieję, że nigdzie błędu nie zrobiłem :evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_M Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wujku, to zazdroszczę :) bo ja się 10 lat uczyłam i nie nauczyłam :evil_lol: Fajnie, że psiaczek już bezpieczny :) Niech żyje długo i szczęśliwie :) Quote
pajunia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To ja troszenke poprawie. Ich bin glücklich Ich freue mich sehr, dass Eddy hat Haus gefunden ( Jestem szczęśliwy. Cieszę się bardzo, że Eddy znalazł dom) Ich bin glücklich, ich freue mich sehr, das Eddy ein Zuhause gefunden hat. :evil_lol: Stary belfer jestem. Quote
Recommended Posts