Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pajunia a co Ci Ciotka Ostróda zrobiła:shake: ...

wredne słoneczko napewno nie miała nic złego na myśli...przynajmniej ja tak tego nie odebrałam...może niefortunnie napisałam o tym, że cieszmy się umiarkowanie, ale...chodziło mi o to, że wiele się może zdarzyć...bo taka jest prawda (czekam chociazby na info ze schronu i zaczynam się denerwować czy go zaszczepili czy mnie olali...itd itd..)prosiłam tez o zaszczepienie naszego Księciunia colaka...i do tej pory nie dostałam odpowiedzi....a to, że napisała o domku...hmmm..wiesz, że róznie bywa u nas z domkami, zwrotami ...itd...przecież to było napisane ogólnie a nie konkretnie o tej rodzinie, która chce przygarnąć Opika...:oops:

Posted

pajunia napisał(a):
Agus, czy o szczepieniach cosik wiadomo?

niestety nie "dobiłam się" do schroniska...i nie wiem nic...mam nadzieję, że Opik zaszczepiony jak prosiłam...
pewie dowiem się jutro (mam nadzieję:mad: )

Posted

Opik został zaszczepiony ...p.wściekliźnie wtedy co prosiłam:oops: (żebym ja pamiętała kiedy ;))..jakos przed Sylwestrem...także będę mogła go czipować i wyrabiac paszport...

ochhh Opik,,,:multi:

Posted

pajunia napisał(a):
Agus, a Aramis ( Collak)?
Bo sie domek tez szykuje :lol:

co do Aramisa pewności na 100% nie mam...Marcin powiedział, że nie....a Ewa, że tak....zakładam więc, że tak...razem z Opikiem:)

• 2 weeks later...
Posted

Opik zrobił nam numer i okazał się psem młodszym ;) albo tak powietrze mazurskie mu słuzy ;) on ma gdzieś 6 lat ;) a nie 10-12 ;)

W KAŻDYM RAZIE JEDZIE już do nowego domu....schronisko w Ostródzie już opuścił :multi:

Posted

sugarr zmien tytuł....masz dobrą rękę....;) podeślę Ci po następnej wiycie w schronie jakąś bidę kolejną :/....
może czekoladowego staruszka, którego przywiązano do siatki schroniska w AWigilię...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
sugarr zmien tytuł....masz dobrą rękę....;) podeślę Ci po następnej wiycie w schronie jakąś bidę kolejną :/....
może czekoladowego staruszka, którego przywiązano do siatki schroniska w AWigilię...

Juz zmieniam i czekam na jakies bidy to im watki masowo pozakladam, kto wie moze cos w tym jest :roll:

Posted

To juz nie Opik, to Eddy. Staruszek Opik ( czyli Opa- dziadek po niemiecku) okazal sie mlodziutkim , zabawnym rozkosznym psiakiem.:evil_lol: Jest naprawde cudowny, byl u mnie pol dnia i podbil moje serce calkowicie. Jest straszny pieszczoch, przymilas, wspina sie na raczki, i ma rozbrajajacy usmiech z tymi zgryzkowymi zabkami. W nowym domu jest uwielbiany, zgadza sie z innymi psami, jednym slowem, wszystko w najlepszym porzadku.

• 2 weeks later...
Posted

Ich bin glücklich :) Ich freue mich sehr, dass Eddy hat Haus gefunden :) ( Jestem szczęśliwy. Cieszę się bardzo, że Eddy znalazł dom)

hihi... zna się ten niemiecki wkoncu jestem na profilu o rozszerzeniu języka niemieckiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mam nadzieję, że nigdzie błędu nie zrobiłem :evil_lol::evil_lol:

Posted

To ja troszenke poprawie.

Ich bin glücklich Ich freue mich sehr, dass Eddy hat Haus gefunden ( Jestem szczęśliwy. Cieszę się bardzo, że Eddy znalazł dom)

Ich bin glücklich, ich freue mich sehr, das Eddy ein Zuhause gefunden hat. :evil_lol:

Stary belfer jestem.