Aga_Mazury Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Opik pewnie teraz matka chrzestna co dała Ci imię nie da Tobie krzywdy zrobić :) my zresztą też....bo jesteś już nasz...dogomaniacki psiak...:) Quote
sugarr Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 O nie nie, krzywda to mu sie juz napewno nie stanie! Nasz maly sliczny Opik! Quote
wredne_słonko Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Hehe imie naprawdę mi się podoba :) Hopaj Opiku po nowy domek Quote
Aga_Mazury Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Opik...cóż za lenistwo świąteczne...już biegniemy na górę... Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Przystojni starsi panowie szybciutko na górę!!!! Ela Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Obiecane ładne zdjęcia bez krat naszego sympatycznego staruszka Quote
pajunia Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Agus, to samo pytanie, co u Rudziczki, ile Opiczek moze miec w klebie? Quote
Aga_Mazury Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 pajunia dla mnie te pytania sa trudne :oops: Opik jest wielkości plus minus jamnika tylko krótszy a na wzrost właśnie jamnikowaty... Quote
wredne_słonko Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jeju jaki on słodkii. Dlaczego ludzie nie widzą jak piękne są stare psiaki :-( Quote
akucha Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Taki słodki maluszek :-( i zębulek jeszcze... Do domu maleństwo!!! Quote
wredne_słonko Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Hopaj kochanie. Może ktoś cie zauwazy :roll: Quote
pajunia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Agus, prosze , zapytaj sie w schronie, jak jest ze zdrowiem Opika, tzn. czy on moglby pojsc do mieszkania na pierwszym pietrze? Chodzi o chodzenie po schodach. On ma tak maciupkie nozki, ze boje sie, ze nie da rady. I jeszcze , czy on jest wykastrowany? Zapytaj prosze. Dzieki Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 pajunia napisał(a):Agus, prosze , zapytaj sie w schronie, jak jest ze zdrowiem Opika, tzn. czy on moglby pojsc do mieszkania na pierwszym pietrze? Chodzi o chodzenie po schodach. On ma tak maciupkie nozki, ze boje sie, ze nie da rady. I jeszcze , czy on jest wykastrowany? Zapytaj prosze. Dzieki wykastrowany to on pewnie nie jest jak każdy prawie każdy psiak w schronie, ze zdrowiem jak najbardziej ok...dziarski z niego staruszek...nie miałby problemu...gorzej może być ogólnie ze schodami bo nie znamy jego historii i nie wiem czy on kiedykolwiek widział schody:shake: Quote
pajunia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Aga, wyslij mi na priva twoj numer telefonu ( stacjonarny). Wazne. Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 pajunia :Rose: :loveu: Opik zostanie niemcem polskiego pochodzenia ;) o ile uda nam się załatwić wszelkie formalności :) także narazie cieszmy się, ale umiarkowanie :) Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 pajunia skrzynke z priw masz przepełnioną...:eviltong: Quote
wredne_słonko Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cioteczki jak super :loveu: A czemu umiarkowanie? Co mogłoby pojśc nie tak? Quote
Aga_Mazury Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 trzeba psa zaszczepić, zaczipować, wyrobic paszport, dowieźc do Starogardu...to zajmie jeszcze chwilę... a rózne rzeczy się dzieją więc lepiej nie zapeszać ;) Quote
wredne_słonko Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Oj ciotka, a co za rzecz miałaby się stać. Jak ktoś chce Opika to chyba mu się nie odechce, bo będzie musiał troche poczekać ;) A jeśli nawet to znaczy, że na psiaka nie zaslużył. Najgorzej z transportem, ale coś się pewnie wymyśli ;) Quote
pajunia Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 wredne slonko. Wybacz, ale Ty chyba cos zle zrozumialas, jak mozesz pisac, ze jesli nie zaczekaja, to nie zasluzyli na Opika. To nie chodzi o tych ludzi, oni by zaczekali, to chodzi o to, aby psiak do domu pojechal, i to teraz jeszcze w styczniu, a nie dopiero na wiosne. Dla takiego staruszka jest wazny kazdy dzien, aby nie siedzial niepotrzebnie w schronisku, gdy dom czeka. Ludzie, ktorzy sie decyduja wziasc takiego staruszka, zasluguja na uznanie, a nie na krytyke. Czy Ty jestes w stanie zalatwic transport do polowy Niemiec? Jesli tak, ciesze sie bardzo, odpadnie mi jeden problem. I bede sie mogla zajac innymi potrzebujacymi, a nie stawac na glowie, aby sie udalo. Moge Ci wyslac na priwa adres tej rodziny, mozesz, jesli masz taka mozliwosc, dalej sprawe ciagnac. Tylko prosze nie zapomniec o umowie adopcyjnej i kontroli przedadopcyjnej. Jesli nie, to moze bys mogla pomoc Adze ( jestes z Gdanska) w transporcie Opika do nas, do Starogardu Gdanskiego.? Quote
wredne_słonko Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A co Ty się ciotka tak rzucasz? Napisałam, że ktoś nie zasługuje na uznanie? Napisałam, ze jeśli ktoś zrezygnowałby z psa bo musiałby czekać to znaczy, że wcale psiaka nie chciał. Nawiązałam do tego, bo Aga napisała, że rózne rzeczy mogą się stać. Nie pomyślałam, że Opik może nie doczekać wyjazdu, bo nie mam pesymistycznej natury. I nie rozumiem dlaczego ja mam załatwiać wyjazd psa? Napisałam, że to będzie największy problem i mam tego świadomość więc nie rozumiem o co Tobie chodzi :roll: Quote
Aga_Mazury Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 zobaczymy czy dziś Opik zostanie zaszczepiony tak jak prosiłam wczoraj schronisko.... Quote
GreenEvil Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 A ja trzymam kciuki za wyjadz opika do Vaterlandu pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts