Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Przystojni starsi panowie szybciutko na górę!!!!
Ela

Posted

Agus, prosze , zapytaj sie w schronie, jak jest ze zdrowiem Opika, tzn. czy on moglby pojsc do mieszkania na pierwszym pietrze? Chodzi o chodzenie po schodach. On ma tak maciupkie nozki, ze boje sie, ze nie da rady. I jeszcze , czy on jest wykastrowany?
Zapytaj prosze. Dzieki

Posted

pajunia napisał(a):
Agus, prosze , zapytaj sie w schronie, jak jest ze zdrowiem Opika, tzn. czy on moglby pojsc do mieszkania na pierwszym pietrze? Chodzi o chodzenie po schodach. On ma tak maciupkie nozki, ze boje sie, ze nie da rady. I jeszcze , czy on jest wykastrowany?
Zapytaj prosze. Dzieki

wykastrowany to on pewnie nie jest jak każdy prawie każdy psiak w schronie, ze zdrowiem jak najbardziej ok...dziarski z niego staruszek...nie miałby problemu...gorzej może być ogólnie ze schodami bo nie znamy jego historii i nie wiem czy on kiedykolwiek widział schody:shake:

Posted

Oj ciotka, a co za rzecz miałaby się stać. Jak ktoś chce Opika to chyba mu się nie odechce, bo będzie musiał troche poczekać ;) A jeśli nawet to znaczy, że na psiaka nie zaslużył. Najgorzej z transportem, ale coś się pewnie wymyśli ;)

Posted

wredne slonko. Wybacz, ale Ty chyba cos zle zrozumialas, jak mozesz pisac, ze jesli nie zaczekaja, to nie zasluzyli na Opika. To nie chodzi o tych ludzi, oni by zaczekali, to chodzi o to, aby psiak do domu pojechal, i to teraz jeszcze w styczniu, a nie dopiero na wiosne. Dla takiego staruszka jest wazny kazdy dzien, aby nie siedzial niepotrzebnie w schronisku, gdy dom czeka. Ludzie, ktorzy sie decyduja wziasc takiego staruszka, zasluguja na uznanie, a nie na krytyke. Czy Ty jestes w stanie zalatwic transport do polowy Niemiec? Jesli tak, ciesze sie bardzo, odpadnie mi jeden problem. I bede sie mogla zajac innymi potrzebujacymi, a nie stawac na glowie, aby sie udalo. Moge Ci wyslac na priwa adres tej rodziny, mozesz, jesli masz taka mozliwosc, dalej sprawe ciagnac. Tylko prosze nie zapomniec o umowie adopcyjnej i kontroli przedadopcyjnej. Jesli nie, to moze bys mogla pomoc Adze ( jestes z Gdanska) w transporcie Opika do nas, do Starogardu Gdanskiego.?

Posted

A co Ty się ciotka tak rzucasz? Napisałam, że ktoś nie zasługuje na uznanie? Napisałam, ze jeśli ktoś zrezygnowałby z psa bo musiałby czekać to znaczy, że wcale psiaka nie chciał. Nawiązałam do tego, bo Aga napisała, że rózne rzeczy mogą się stać. Nie pomyślałam, że Opik może nie doczekać wyjazdu, bo nie mam pesymistycznej natury. I nie rozumiem dlaczego ja mam załatwiać wyjazd psa? Napisałam, że to będzie największy problem i mam tego świadomość więc nie rozumiem o co Tobie chodzi :roll: