sugarr Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Oto kolejny piesek z Ostródzkiego schroniska. Ma ok. 8-10 lat, "krzywozgryz", jest niewielki i niesamowicie uroczy :) Żaden pies nie powinien być w schronisku, jednak to staruszkom najbardziej należy się kochający dom i wygodne życie, to one najwięcej przeszły... Do tego wszystkiego Aga_Mazury, która wypatrzyła tego pieska jest... Jedyną wolontariuszką w tym schronisku. Pracowników jest tam tylko czterech, kierownicy chcą jak najlepiej, jednak na 150 wolnych miejsc psów jest 300. Brakuje tam w zasadzie wszystkiego i każda pomoc się przyda! Tu jest wątek schroniska w Ostródzie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651& I na koniec zdjęcia psiaka: Quote
wredne_słonko Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Strasznie słodki :loveu: Ja mam wogle ogromny sentyment do staruszków. TŻ się nawet śmieje, że kiedyś założymi Dom Spokojnej Starości dla Psiaków ;) :p Quote
sugarr Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 wredne_słonko napisał(a):Strasznie słodki :loveu: Ja mam wogle ogromny sentyment do staruszków. TŻ się nawet śmieje, że kiedyś założymi Dom Spokojnej Starości dla Psiaków ;) :p Podnosze psiaka i jednoczesnie powiem Ci wredne_slonko, ze mozemy razem zalozyc bo ja zawsze opowiadam przyjaciolce ze kiedys tam (jak juz oczywscie bede BOGATA hahaha) to zaloze taki dom dla staruszkow, gdzie beda dostawac same rarytasy, a kazdy bedzie mial wlasna opiekunke :cool3: Nie ma to jak REALNY pomysl...:roll: Quote
malagos Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Kochajmy staruszki! To bardzo mądre i pogodne psiaki! Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 słuchajcie a jak dzisiaj wcinał kiełbachę którą wciskałam przez kratki... on jest cudowny słodziak...taki ma zgryz cudowny... Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Przypominam gryzaczka....niech go ktoś wypatrzy ...proszę Quote
pajunia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Aga, bardzo bym potrzebowala zdjec bez krat, czy to mozliwe? Zostal mi jeden domek dla malego staruszka. Mial jechac Gryzek z Tarnowskich Gor, ale dla niego inny domek znalazlam. Moze ten by sie zahaczyl, ale potrzebuje lepszych zdjec, uda sie co`? Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 pajunia bardzo bym chciała (Boże taka szansa) tylko ja tak się boję wyjmować jednego z klatki...bo on potem może tak dostac po powrocie, że..........sama wiesz... a na kiedy byś potrzebowała tą fotkę? widziałaś drugiego małego staruszka z Ostródy? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2641054#post2641054 DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
pajunia Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 zerknelam, tez malutki starowinek, ah. Zostawie jeszcze Gryzka na stronach, moze jeszcze jakis domek sie zlituje. To tego Malutka podesle. Ale Agus wiesz, reklama - dzwignia handlu- bez dobrych zdjec, szans niestety nie ma. Ile ta psinka ma latek i napisz mi cos o nim wiecej, jak z innymi psami, jak do ludzi i ile w klebie. Quote
Aga_Mazury Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 pajunia napisał(a):zerknelam, tez malutki starowinek, ah. Zostawie jeszcze Gryzka na stronach, moze jeszcze jakis domek sie zlituje. To tego Malutka podesle. Ale Agus wiesz, reklama - dzwignia handlu- bez dobrych zdjec, szans niestety nie ma. Ile ta psinka ma latek i napisz mi cos o nim wiecej, jak z innymi psami, jak do ludzi i ile w klebie. Psiaczek jest wielkosci jamnika (średniej budowy) jest w klatce z innym psiakiem i nawet jak im dziś wrzucała przez oczka siatki kiełbachę to nie walczyły ze sobą (co niestety często ma miejsce) więc widać, że się z mlodym dogaduje...nie jest agresywny, garnie się do człowieka...na moje oko ma jakieś 10 lat...może nawet więcej...z tym, że oczu mętnych nie ma, ale ząbki (te co widziałam bo są na wierzchu krzywego zgryzu ;) są żólte mocno i z osadem)... Quote
sugarr Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Trzymam kciuki za psiaka. TAKA SZANSA!! Pisz pajunia jak tylko bedzie cos wiadomo! :) Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 pajuniu będą zdjęcia bez krat ...mam obiecane od p. kierownik...jak się wyrobię do schroniska ze szpitala w Olsztynie gdzie jest sunia w ciężkim stanie to podjadę po nie w środę do schronu... Quote
pajunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ciesze sie bardzo. I czekam. jesli sie z tym domkiem nie uda, to wstawie na moje strony. jesli Gryzkowi sie tak szybko udalo, to temu maluchowi, musi sie tez udac. Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 pajunia napisał(a):Ciesze sie bardzo. I czekam. jesli sie z tym domkiem nie uda, to wstawie na moje strony. jesli Gryzkowi sie tak szybko udalo, to temu maluchowi, musi sie tez udac. dziękuję stokrotnie... :Rose: Quote
wredne_słonko Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wspaniale by było gdyby tak szybko jakiś ostródzki psiak znalazł domek :) Póki co podnosimy staruszka Quote
Aga_Mazury Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 żwawy staruszku....biegniemy na górę..... Quote
wredne_słonko Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Wskakuj na góre maluchu. Może wypatrzy Cie ktoś kto nie kocha wieku, a charakter psiaka.. Quote
Aga_Mazury Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Dajmu mu choc imię przed Świętami.... cudowny piesku...jesteś w naszym sercach i myslimy o Tobie.... :tree1: Quote
pajunia Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 A moze Opik, to imie przynioslo szczescie juz paru starszym psiakom.:lol: Quote
sugarr Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 pajunia napisał(a):A moze Opik, to imie przynioslo szczescie juz paru starszym psiakom.:lol: O jakie sliczne imie :) Kochane! Ja jestem za Opikiem :) A jesli to faktycznie szczesliwe imie, to tym bardziej Quote
Aga_Mazury Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 ..więc na gwiazdkę dostałes imię :) Opik :) piesku ... Quote
wredne_słonko Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Noo imie fajne :) To nie za wiele co mogłyśmy ci dać na te święta, ale postaramy sie o coś lepszego na przyszle ;) Quote
Recommended Posts