Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto kolejny piesek z Ostródzkiego schroniska. Ma ok. 8-10 lat, "krzywozgryz", jest niewielki i niesamowicie uroczy :)
Żaden pies nie powinien być w schronisku, jednak to staruszkom najbardziej należy się kochający dom i wygodne życie, to one najwięcej przeszły...

Do tego wszystkiego Aga_Mazury, która wypatrzyła tego pieska jest... Jedyną wolontariuszką w tym schronisku. Pracowników jest tam tylko czterech, kierownicy chcą jak najlepiej, jednak na 150 wolnych miejsc psów jest 300.

Brakuje tam w zasadzie wszystkiego i każda pomoc się przyda!

Tu jest wątek schroniska w Ostródzie: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36651&

I na koniec zdjęcia psiaka:

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wredne_słonko napisał(a):
Strasznie słodki :loveu: Ja mam wogle ogromny sentyment do staruszków. TŻ się nawet śmieje, że kiedyś założymi Dom Spokojnej Starości dla Psiaków ;) :p

Podnosze psiaka i jednoczesnie powiem Ci wredne_slonko, ze mozemy razem zalozyc bo ja zawsze opowiadam przyjaciolce ze kiedys tam (jak juz oczywscie bede BOGATA hahaha) to zaloze taki dom dla staruszkow, gdzie beda dostawac same rarytasy, a kazdy bedzie mial wlasna opiekunke :cool3:

Nie ma to jak REALNY pomysl...:roll:

Posted

Aga, bardzo bym potrzebowala zdjec bez krat, czy to mozliwe? Zostal mi jeden domek dla malego staruszka. Mial jechac Gryzek z Tarnowskich Gor, ale dla niego inny domek znalazlam. Moze ten by sie zahaczyl, ale potrzebuje lepszych zdjec, uda sie co`?

Posted

zerknelam, tez malutki starowinek, ah.
Zostawie jeszcze Gryzka na stronach, moze jeszcze jakis domek sie zlituje. To tego Malutka podesle. Ale Agus wiesz, reklama - dzwignia handlu- bez dobrych zdjec, szans niestety nie ma. Ile ta psinka ma latek i napisz mi cos o nim wiecej, jak z innymi psami, jak do ludzi i ile w klebie.

Posted

pajunia napisał(a):
zerknelam, tez malutki starowinek, ah.
Zostawie jeszcze Gryzka na stronach, moze jeszcze jakis domek sie zlituje. To tego Malutka podesle. Ale Agus wiesz, reklama - dzwignia handlu- bez dobrych zdjec, szans niestety nie ma. Ile ta psinka ma latek i napisz mi cos o nim wiecej, jak z innymi psami, jak do ludzi i ile w klebie.

Psiaczek jest wielkosci jamnika (średniej budowy) jest w klatce z innym psiakiem i nawet jak im dziś wrzucała przez oczka siatki kiełbachę to nie walczyły ze sobą (co niestety często ma miejsce) więc widać, że się z mlodym dogaduje...nie jest agresywny, garnie się do człowieka...na moje oko ma jakieś 10 lat...może nawet więcej...z tym, że oczu mętnych nie ma, ale ząbki (te co widziałam bo są na wierzchu krzywego zgryzu ;) są żólte mocno i z osadem)...

Posted

pajuniu będą zdjęcia bez krat ...mam obiecane od p. kierownik...jak się wyrobię do schroniska ze szpitala w Olsztynie gdzie jest sunia w ciężkim stanie to podjadę po nie w środę do schronu...

Posted

pajunia napisał(a):
Ciesze sie bardzo. I czekam. jesli sie z tym domkiem nie uda, to wstawie na moje strony. jesli Gryzkowi sie tak szybko udalo, to temu maluchowi, musi sie tez udac.

dziękuję stokrotnie... :Rose:

Posted

pajunia napisał(a):
A moze Opik, to imie przynioslo szczescie juz paru starszym psiakom.:lol:

O jakie sliczne imie :) Kochane! Ja jestem za Opikiem :) A jesli to faktycznie szczesliwe imie, to tym bardziej